Τα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Δεκεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Δεκεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Δεκεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ευχάριστα ξεκινά για εσάς η εβδομάδα με ανεβασμένη διάθεση και όρεξη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Την Παρασκευή θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα άνθρωποι και καταστάσεις, ενώ το Σάββατο έχουμε το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω που θα βοηθήσει τα όποια φιλόδοξα σχέδια σας και μια υπέροχη πανσέληνο στον πολύ καλό χώρο του Καρκίνου, που θα δώσει πολύ ωραίες οικογενειακές στιγμές αφού οι περισσότεροι θα προτιμήσετε τις οικογενειακές από τις φιλικές συνάξεις και φαίνεται πως τα προγράμματά σας θα πηγαίνουν όπως εσείς τα θέλετε.

Ταύρος
Λιγομίλητους σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας και μακριά από τον πολύ τον κόσμο και τη φασαρία, ενώ από Τετάρτη ανεβαίνετε ψυχολογικά. Την Παρασκευή φαίνεται πως οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε επιδοτούν σχέδια, όνειρα, επιδιώξεις σας, ενώ το Σάββατο έχουμε δύο αστρολογικά γεγονότα, το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω που θα δώσει περισσότερη ιδιοτέλεια στις κινήσεις σας και θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε ό,τι αφορά τα συμφέροντα σας και την πανσέληνο στον Καρκίνο που θα δώσει ευχάριστες συζητήσεις, πολλές μετακινήσεις και προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείτε.

Δίδυμοι
Κοινωνικοί όπως πάντα και ανακατεμένοι στον κόσμο είστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ από Τετάρτη θα χαλαρώσετε λίγο από την πολύ βαβούρα. Την Παρασκευή οι γύρω σας θα είναι απόλυτα συνεργάσιμοι και ευέλικτοι στο να εξυπηρετήσουν ανάγκες σας, ενώ το Σάββατο έχουμε το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω που θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς και σε σχέση με το χρήμα και σε σχέση με τα άτομα της καρδιάς σας, ενώ η πανσέληνος από τον Καρκίνο την ίδια μέρα δείχνει πως θα έχετε τα οικονομικά στηρίγματα που χρειάζεστε.

Καρκίνος
Ξεκινάτε την εβδομάδα με αυξημένο φόρτο εργασίας και σκεπτόμενοι πώς θα οργανώσετε και θα διαχειριστείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικά ζητήματα, ενώ το Σάββατο το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει ό,τι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε και να δυναμώσετε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σας. Την ίδια μέρα η καλή Πανσέληνος σάς βοηθά να φέρετε εις πέρας κάποιο σχέδιο σας. Οι γεννημένοι 1 Ιουλίου έχετε ξεκαθαρίσματα με σχέσεις και συνεργασίες χωρίς ουσία, ενώ οι γεννημένοι 2 Ιουλίου θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα.

Λέων
Χαρούμενους και αισιόδοξους σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ υπάρχουν και οι γεννημένοι στις 23 Ιουλίου που ζουν μεγάλες ανατροπές. Η Πέμπτη θα μπορούσε να σας φέρει μια απρόσμενη χαρά, ενώ η Παρασκευή φέρνει ευχάριστες συζητήσεις και προσκλήσεις. Το όλο καλό κλίμα και η ανεβασμένη ψυχολογία των ημερών θα συνεχιστεί με την πανσέληνο του Σαββάτου στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, ενώ το πέρασμα την ίδια μέρα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει πνοή στα επαγγελματικά σας σχέδια αν ασχοληθείτε με αυτό τον τομέα.

Παρθένος
Καχύποπτοι και μαζεμένοι θα είστε στην αρχή της εβδομάδας, ενώ από Τετάρτη θα αρχίσετε να ανοίγεστε και να ανεβαίνετε ψυχολογικά. Η Παρασκευή είναι μια καλή ήμερα, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να τρέξετε με μεγάλη επιτυχία προσωπικά σας θέματα. Το Σάββατο το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει 30 πολύ καλές μέρες που θα ενεργοποιήσουν την ερωτική σας ζωή και θα δώσουν συναισθηματικές επιβεβαιώσεις σε όλους. Κάποιοι θα πάρετε χαρές από τα επιτεύγματα των παιδιών σας και οι μόνοι θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μία σχέση.

Ζυγός
Συντροφικοί και ευέλικτοι στα αιτήματα των γύρω σας είστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ στα μέσα της θα είστε λίγο πιο καχύποπτοι με τους γύρω σας. Η Παρασκευή είναι πολύ καλή μέρα για να πετύχετε στόχους σας, ενώ θα υπάρξουν αιτίες που θα σας ηρεμήσουν ανησυχίες και άγχη. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει λόγους και αιτίες οικογενειακών συναθροίσεων, ενώ η πανσέληνος στον Καρκίνο την ίδια μέρα θα βοηθήσει την προώθηση φιλόδοξων σχεδίων σας. Οι γεννημένοι 13 Οκτωβρίου ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο αυτό το διάστημα.

Σκορπιός
Με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έχετε αμελήσει ξεκινάτε την εβδομάδα σας, με σκοπό να βάλετε μια τάξη. Η εβδομάδα κυλά ουδέτερα, για να φτάσουμε στην Παρασκευή όπου οι καλές όψεις Αφροδίτης και Ερμή σάς βοηθούν σε θέματα συνεργασιών. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σας δώσει αιτίες μετακινήσεων και τρόπους να προσεγγίσετε διπλωματικά έναν σας στόχο, ενώ η Πανσέληνος από τον Καρκίνο την ίδια μέρα δίνει οξύτητα στη σκέψη σας και σας βοηθά να λύνετε απαιτητικά θέματα. Οι γεννημένοι 2 με 7 Νοεμβρίου θα έχετε ειδικές αιτίες να είστε χαρούμενοι.

Τοξότης
Χαρούμενους, κάνοντας πράγματα που αγαπάτε μαζί με άτομα της καρδιά σας, σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Την Πέμπτη μια ιδέα σας θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά μέσω μιας συζήτησης με άτομα μεγαλύτερα είτε σε ηλικία είτε σε θέση. Η Παρασκευή είναι πολύ καλή μέρα για επαγγελματικά ζητήματα. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει ιδέες που μπορούν να αποφέρουν γρήγορα κέρδη ή περισσότερη τύχη σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ η πανσέληνος που γίνεται στον Καρκίνο την ίδια μέρα θα σας κάνει κτητικούς, καχύποπτους και αρκετά ιδιοτελείς.

Αιγόκερως
Αρκετά σπιτόγατοι θα είσαστε στην αρχή της εβδομάδας και απασχολημένοι με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Την Πέμπτη ένα απρόσμενο κέρδος ίσως σας ανεβάσει ψυχολογικά, ενώ την Παρασκευή φαίνεται πως τα πράγματα θα γίνονται όπως τα θέλετε. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας, σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα δικά σας αιτήματα καθώς χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και ανανέωση. Την ίδια μέρα η πανσέληνος από τον Καρκίνο θα σας κάνει δεκτικούς και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας.

Υδροχόος
Με πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις ξεκινάτε την εβδομάδα σας, ενώ στα μέσα της φαίνεται πως θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα περισσότερο. Την Πέμπτη φαίνεται πως θα μπορούσατε από το πουθενά να βρεθείτε με φιλικά άτομα που είχατε καιρό να δείτε κι αυτό θα σας δώσει αρκετή χαρά. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει το έναυσμα για να κάνετε έναν μεγάλο απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, ενώ η πανσέληνος του Σαββάτου στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και να κάνετε μια νέα αρχή.

Ιχθείς
Ξεκινάτε την εβδομάδα βάζοντας σε τάξη τα οικονομικά σας. Η Πέμπτη είναι πολύ καλή ημέρα για τα όποια φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ η Παρασκευή θα σας δώσει ευχάριστες συζητήσεις και νέα που θα σας χαροποιήσουν. Το Σάββατο, το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει για 30 μέρες κοινωνικότητα που θα βοηθήσει τα επαγγελματικό-οικονομικά σας. Την ίδια μέρα, η πανσέληνος από τον Καρκίνο θα σας φέρει κοντά με ανθρώπους της καρδιά σας, ενώ οι μεγαλύτεροι θα έχετε πολύ καλές στιγμές με τα παιδιά σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *