Τα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Ιουνίου 2018, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Ιουνίου 2018, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Ιουνίου 2018, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η εβδομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι πολύ καλή. Την Τρίτη οτιδήποτε έχει να κάνει με δουλειά και συνεννόηση θα πάει πολύ καλά, ενώ από την Πέμπτη που ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο σάς δίνει αιτίες και χρόνο για να ασχοληθείτε με το σπίτι και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας μέσα σ’ αυτό. Πολύ πιθανό να φέρει και κάποιο αγαπημένο άτομο πιο κοντά σας. Το Σάββατο είναι η μόνη δύσκολη μέρα της εβδομάδας και θα πρέπει να προσέχετε λόγια, αντιδράσεις και μετακινήσεις.

Ταύρος
Κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο στα οικονομικά σας τον τελευταίο μήνα κι αυτό συνεχίζεται. Από την Πέμπτη, το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο θα φέρει κάποιο αγαπημένο άτομο πιο κοντά σας. Το δύσκολο Σάββατο θα πιεστείτε οικονομικά προκειμένου να καλύψετε οικογενειακές ανάγκες. Οι γεννημένοι 21 Απριλίου βρίσκεστε σε μια περίοδο ανατρεπτικών αλλαγών που πιθανότατα θα σας αλλάξουν και ως ανθρώπους.

Δίδυμοι
Τα σχέδια σας πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε και τα υπολογίζατε αυτή την εβδομάδα, ενώ το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο στέλνει ευχάριστα οικονομικά μηνύματα και σας επιτρέπει να επιχειρήσετε κάτι καινούριο όσοι το θέλετε. Παράλληλα, σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες κάνοντας μια πιο σωστή διαχείριση. Το Σάββατο αφήστε το να περάσει χαλαρά χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, αφήνοντας τα σημαντικά για εσάς πράγματα για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά πολύ ευχάριστα, ευνοεί συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ σας δίνει και ευχάριστα νέα. Πολλές και ευχάριστες θα είναι και οι μετακινήσεις σας, ενώ από την Πέμπτη που ο Ήλιος περνά στο δικό σας το ζώδιο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Με δύσκολο ή με εύκολο τρόπο τα καταφέρνετε. Το Σάββατο αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις ειδικά οι γεννημένοι 12 Ιουλίου. Οι γεννημένοι 5 και 6 Ιουλίου είστε οι πιο τυχεροί όλων, σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.

Λέων
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει να ασχολείστε με τα οικονομικά σας και την τακτοποίησή τους. Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και θα σας επιτρέψει να κάνετε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση και να διορθώσετε λάθη. Ακόμα, αυτό το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει μια υπερευαισθησία που θα σας κάνει λίγο παραπάνω γκρινιάρηδες. Οι γεννημένοι 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου θα έχετε μια μέρα μέσα στην εβδομάδα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα, όπου θα υπάρχουν ειδικές αιτίες να είστε πολύ χαρούμενοι.

Παρθένος
Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η οικογενειακή στήριξη που έχετε σας ανεβάζει και σας κάνει αισιόδοξους. Ο Ήλιος από την Πέμπτη περνά στον Καρκίνο και για ένα μήνα θα σας ανοίξει νέους κύκλους γνωριμιών. Το Σάββατο, που είναι και η μόνη δύσκολη μέρα της εβδομάδας, μην επιτρέψετε σε τρίτους να επέμβουν σε προσωπικά ή οικογενειακά σας θέματα, γιατί μόνο χειρότερα θα τα κάνουν.

Ζυγός
Τα επαγγελματικό-οικονομικά σας πάνε πολύ καλά κι αυτό έχει καθησυχάσει ανησυχίες και φόβους σας. Ανταποκρίνεστε πολύ καλύτερα στις υποχρεώσεις σας κι αυτό σας κάνει να ονειρεύεστε ακόμα καλύτερες μέρες. Σε αυτό βοηθά και το πέρασμα του Ήλιου από την Πέμπτη στο ζενίθ του αστρολογικού σας χάρτη, που ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες και ανταμείβει οικονομικά αυτούς που προσπαθούν. Το Σάββατο μην προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν να ενστερνιστεί ιδέες σας, γιατί θα απογοητευτείτε κυρίως οι γεννημένοι 13 Οκτωβρίου. Οι γεννημένοι 29 Σεπτεμβρίου εξακολουθείτε να δυσφορείτε και να νιώθετε πιεσμένοι.

Σκορπιός
Οι κοινωνικοί κύκλοι όλο και αυξάνονται και η στήριξη που έχετε από τον κόσμο σάς ανεβάζει όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και επαγγελματικά. Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο φέρνει καλές ιδέες και σας βοηθά να σκέφτεστε πολύ πιο γρήγορα, εντοπίζοντας άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται. Ακόμα, ευνοούνται ταξίδια, σπουδές και νομικής φύσεως θέματα. Οι γεννημένοι 5 και 6 Νοεμβρίου μπορείτε να πετύχετε και τους πιο δύσκολους στόχους, με την τύχη που έχετε αυτό το διάστημα.

Τοξότης
Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε με οποιοδήποτε τρόπο φαίνονται απόλυτα δεκτικοί στα αιτήματα σας και σας βοηθούν σε οτιδήποτε χρειάζεστε. Ο Ήλιος από την Πέμπτη περνά στον Καρκίνο, κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο κτητικούς, καχύποπτους μα και ερωτικούς. Ακόμα, ευνοεί οικονομικές διεκδικήσεις ενώ θα μπορούσατε μέσα από την άνοδο του συντρόφου να βγαίνετε και εσείς κερδισμένοι. Το Σάββατο, να είστε προσεχτικοί στον λόγο σας για να αποφύγετε έντονες αντιπαραθέσεις οικονομικού κυρίως χαρακτήρα, με σύντροφο ή συνεργάτη.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα ξεκινά πολύ καλά με εσάς άμεσα ευνοημένους από σχέσεις και συνεργασίες, ενώ το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο για ένα μήνα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την εύνοια, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σ’ αυτά που θέλετε. Αυτό το διάστημα θα πάρετε χαρά από τους συντρόφους σας, αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας. Το Σάββατο αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, κυρίως οι γεννημένοι 10 Ιανουαρίου γιατί δεν θα είναι δεκτικοί με τις απόψεις σας.

Υδροχόος
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται πως θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε και θα τα φέρνετε όλα στα δικά σας μέτρα και σταθμά και σ’ αυτό θα βοηθά πολύ και η οικογένεια. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο που περνά την Πέμπτη και για έναν μήνα θα βοηθήσει να είστε περισσότερο αποδοτικοί επαγγελματικά και να κάνετε προόδους στην καριέρα σας, ενώ κάποιους άλλους θα τους κάνει να ασχοληθούν με την υγεία και την ευεξία τους. Το Σάββατο μη σταθείτε σε λεπτομέρειες, γιατί ενδέχεται να γίνεται κουραστικοί.

Ιχθείς
Το οικογενειακό κλίμα είναι πολύ καλό και οι δικοί σας άνθρωποι φαίνονται πολύ υποστηρικτικοί και δεκτικοί. Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας δώσει ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις, μια ευχάριστη γνωριμία για τους μόνους ή πολύ ευχάριστη επικοινωνία με τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι. Το Σάββατο καλό θα ήταν να μην τεντώσετε σχοινιά για την εξέλιξη ενός οικογενειακού ζητήματος, γιατί εύκολα μπορούν να σπάσουν. Οι γεννημένοι 4 Μαρτίου είναι οι πιο τυχεροί σε οτιδήποτε επιχειρούν.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *