Τα ζώδια την εβδομάδα 31 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 31 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 31 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου

Κριός
Στα σίγουρα ο Άρης περνώντας στο ζώδιό σας ανάβει φωτιές. Όλα δείχνουν πως για κάτι βιάζεστε και η απόφαση να κινηθείτε πολύ μαχητικά θα φανεί από το ξεκίνημα της χρονιάς. Στον οικογενειακό χώρο υπάρχουν αιτίες που σας στεναχωρούν ή σας προβληματίζουν. Αυτές οι γιορτές σάς βοήθησαν να γνωρίζετε πράγματα και να μην έχετε αυταπάτες. Εσείς της τελευταίας εβδομάδας του ζωδίου προσπαθήστε να ελέγξετε την επιθετικότητα του λόγου σας, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει θέμα. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 1, 2 και 3 Απριλίου.

Ταύρος
Ο Άρης περνώντας στον Κριό θα βρει τρόπο να αναστατώσει τον ύπνο και τα βράδια σας, ενώ η ανάγκη σας να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια τα πάντα θα σας χαρακτηρίζει με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σάς δείχνει πραγματικότητες που ως χθες δεν θέλατε ίσως να δείτε. Αυτό σας φέρνει και η έκλειψη του Ήλιου στα τέλη αυτής της εβδομάδας που σας βάζει απέναντι σε μια πραγματικότητα και σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε πως μπορείτε να στηρίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις.

Δίδυμοι
Ο Άρης από τον Κριό μπορεί να δώσει μια νευρικότητα ίσως και κάποιες αντιδικίες με άτομα του φιλικού σας χώρου. Οι πρώτες μέρες της χρονιάς, δείχνουν πως ο μόνος τρόπος να είναι όλα ήρεμα, είναι να συμβιβάζεστε με τα θέλω, είτε των συντρόφων είτε της παρέας είτε των συνεργατών σας. Δύσκολη και η έκλειψη του Ήλιου που σας δημιουργεί εκτός από έξοδα και ανασφάλειες σε ό,τι αφορά οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Πέμπτη και Παρασκευή δείχνουν οι πιο καλές μέρες για όλους.

Καρκίνος
Ο Άρης περνώντας στην κορφή του χάρτη σας στον Κριό, θα σας δώσει τη διάθεση να κερδίσετε σε ανταγωνιστικούς στίβους και να ηγηθείτε. Εξαιρετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας εξασφαλίζει καλή συνέχεια σε ό,τι προσπαθείτε. Κουραστικές, αλλά αποδοτικές οι μέρες καθώς σας θέλουν να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στους χώρους που θα κινηθείτε. Η έκλειψη του Ήλιου τονίζει οικογενειακά προβλήματα, ενώ παράλληλα σας δείχνει ότι θα χρειαστεί να ξοδέψετε για να καλύψετε ανάγκες κοντινών σας ατόμων. Οι γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου θα έχετε ένα κέρδος.

Λέων
Ένα κέρδος και μία συμφωνία από την οποία θα πάρετε δύναμη, φέρνει στο ξεκίνημά της η νέα χρονιά. Σε αυτό βοηθά και ο Άρης με την παρουσία του στον Κριό, που σας δίνει αυτοπεποίθηση για να κάνετε ξεκινήματα. Μπορεί η έκλειψη να σας προβληματίσει κυρίως σε οικονομικά θέματα, αλλά όλα δείχνουν ότι κάτι καλύτερο ξεκινά τη νέα χρονιά για εσάς. Πιο τυχεροί αυτή την εβδομάδα οι γεννημένοι 4, 5, 6 και 7 Αυγούστου που έχετε να περιμένετε μια ευχάριστη εξέλιξη, ένα κέρδος ή μια σημαντική πρόταση.

Παρθένος
Ο Άρης από τον Κριό ως τα μέσα Φεβρουαρίου, θα σας κάνει πιο επίμονους και επιθετικούς διεκδικητές της ύλης και πιθανόν να καταφέρει με την εκεί παρουσία του να σας αποφέρει κέρδη. Η ίδια θέση αυξάνει τον ερωτισμό σας, την κτητικότητα και την περιέργειά σας. Κάτω από την επιρροή της έκλειψης θα πρέπει να προστατεύσετε τα προσωπικά σας από τις παρεμβάσεις ατόμων του φιλικού σας χώρου, που εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα. Οι μέρες δείχνουν πιο καλές για γεννημένους 2 ως 9 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός
Το πέρασμα του Άρη στον Κριό, δίνει ανταγωνιστικές κινήσεις εναντίον σας και επιθετικές ενέργειες που πρέπει να αποφύγετε. Αυτόν τον καιρό είναι σημαντικό να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και να κινηθείτε εξαιρετικά ευέλικτα. Μην ανοίγετε μέτωπα και προσπαθήστε να τα έχετε με όλους καλά, ακόμα κι αν πρέπει να υποχωρείτε σε πολλά θέματα. Δυσκολίες οικογενειακού χώρου βγάζει στην επιφάνεια η έκλειψη και προβληματίζει κυρίως εσάς του δεύτερου 10ημέρου. Γενικά, το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα έχει βαρετό ή άχαρο πρόγραμμα για τους περισσότερους.

Σκορπιός
Εξαιρετικό το πρώτο διήμερο της χρονιάς και με διάθεση να κάνετε σχεδιασμούς, καθώς όλα δείχνουν να παίρνουν σιγά-σιγά καλύτερη πορεία στη ζωή σας. Οι μέρες δίνουν συναισθηματικές χαρές και ευκαιρίες για οικονομικά ή συναισθηματικά κέρδη σε εσάς των τελευταίων 7 ημερών του ζωδίου. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό θα δώσει πολύ σύντομα μια δημιουργική ένταση στον χώρο της δουλειάς και σε πολλούς αυξημένες ευθύνες. Κάτω από την αρνητική επιρροή της έκλειψης, είναι καλό να αποφεύγετε δύσκολες συζητήσεις και να προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

Τοξότης
Ο Άρης περνώντας στον Κριό ενεργοποιεί θετικά τη ζωή σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Ευνοεί τον ερωτικό τομέα και αυξάνει τη διάθεσή σας. Σας βοηθά να κερδίζετε στόχους και να έχετε περισσότερη διάθεση να αγωνιστείτε για τα θέλω σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φέρει ένταση στις σχέσεις σας, τόσο με τους αγαπημένους σας όσο και με τα παιδιά σας. Οι μέρες βοηθούν και ανοίγουν νέους δρόμους στους γεννημένους 3 έως 6 Δεκεμβρίου. Η έκλειψη δίνει απρόβλεπτο και μεγάλο έξοδο ή κλείσιμο μιας πηγής εσόδου.

Αιγόκερως
Ο Άρης από τον Κριό φέρνει ένταση στον οικογενειακό σας χώρο και δεν πρέπει να την αφήσετε να πάρει διαστάσεις. Όμως και η έκλειψη στο δικό σας ζώδιο δείχνει να βγάζει οικογενειακής φύσης προβλήματα. Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει αρκετά και όχι μόνο τώρα, αλλά γενικά αυτή τη χρονιά. Οι δύο πρώτες μέρες του χρόνου κυλούν ευχάριστα και σε αυτό βοηθούν πολύ οι φίλοι. Μετά την Τετάρτη, θα είστε περισσότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας και στους απολογισμούς σας. Το Σάββατο δείχνει η πιο καλή μέρα για όλους.

Υδροχόος
Σε γιορτινούς ρυθμούς θα συνεχίσετε να είστε μέχρι την Πέμπτη. Οι φίλοι θα είναι παντού και οι πολλές προσκλήσεις θα μπορούν να γεμίζουν με ενδιαφέρον τις πρώτες έντονες και γενικά ευχάριστες ημέρες του 2019. Ωστόσο, το πέρασμα του Άρη στον Κριό θα κάνει περισσότερο επιθετικό τον λόγο σας και νευρική την κίνηση και το οδήγημά σας. Ως τα μέσα του Φεβρουαρίου δεν θα κρατάτε τα προσχήματα αν κάτι σας ενοχλεί και θα πληρώνετε με το ίδιο νόμισμα όποιον σας πάει κόντρα. Το πρώτο Σαββατοκύριακο της χρονιάς δείχνει δύσκολο.

Ιχθείς
Με δικαιολογημένα καλή διάθεση ξεκινάτε την εβδομάδα και τη χρονιά σας, με τη Σελήνη από τον Σκορπιό να βοηθά την καλή σας διάθεση και την Αφροδίτη να δίνει συναισθηματικές χαρές. Ο Άρης από την αρχή της χρονιάς και ως τα μέσα Φεβρουαρίου στον Κριό θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς σε οικονομικά θέματα. Η έκλειψη στο τέλος της εβδομάδας πιθανόν να φέρει ένα πρόβλημα που ακόμα κι αν δεν σας αφορά, αφορά κοντινό σας άτομο, είτε φιλικό είτε συγγενικό που θα σας αγχώσει αρκετά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *