Τα ζώδια την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Οι μέρες σάς δίνουν χρόνο να ξεκουραστείτε και να τα βρείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας. Η τάση σας για απολογισμούς θα είναι έντονη και η εσωστρέφεια ασυνήθιστη για την εξωστρεφή σας φύση. Το διάστημα αυτό ευνοεί τις επαφές σας μόνο με άτομα που σας ηρεμούν ψυχικά και οι χώροι που δεν έχουν ένταση, φασαρία και πολυκοσμία, είναι ό,τι καλύτερο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η Δευτέρα φέρνει έξοδα, η Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να σας κρατήσουν σπίτι και μόνο η Κυριακή δείχνει να δίνει κάτι ιδιαίτερο.

Ταύρος
Δυναμικό το ξεκίνημα της εβδομάδας για εσάς, με τη Σελήνη ως και την Τρίτη να σας επιτρέπει να κάνετε σχεδιασμούς και να βάζετε μπρος κάποια προγράμματά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο θα τα πείτε ξανά μετά από καιρό με κάποιους φίλους και γενικά θα είστε περισσότερο από τους υπόλοιπους κοινωνικοί. Ο Ουρανός εν τω μεταξύ έχει ανάψει φωτιές στη ζωή των γεννημένων την πρώτη ημέρα του ζωδίου που θα έχουν μία ακόμα δύσκολη και ανατρεπτική εβδομάδα. Μικρό εμπόδια, διαφωνίες ή και κάποιες μικρό αδιαθεσίες μπορεί να εμφανιστούν το μεσημέρι του Σαββάτου. Ουδέτερη δείχνει η Κυριακή.

Δίδυμοι
Από το απόγευμα της Τρίτης θα είστε σε φόρμα και έτοιμοι να ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα, καθώς μέχρι τότε θα είστε ακόμα στο κλίμα του περασμένου Σαββατοκύριακου. Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη κάθε μορφής, καλή διάθεση και ανοίγματα στους γεννημένους από 1 έως και 9 Ιουνίου, αλλά και μια καλή συναισθηματική στιγμή, συνάντηση ή γνωριμία. Ακόμα, οι ίδιοι μπορείτε να περιμένετε μία θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που σας καίει. Προστατέψτε τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε από ανόητες εντάσεις και χαρείτε τη βόλτα της Κυριακής που δείχνει πολύ αναζωογονητική.

Καρκίνος
Οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου θα μάθουν και θα καταλάβουν πολλά τις μέρες αυτές, αλλά ας μη βιαστούν να πουν ή να εκμυστηρευτούν σε τρίτους σκέψεις και κινήσεις που έχουν κατά νου. Ρίχνοντας το κύριο βάρος των προσπαθειών σας στα οικονομικά, το διάστημα αυτό θα βοηθήσει ώστε να βρείτε τον τρόπο να εξασφαλίσετε όσα χρειάζεστε για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες ή κάποια έκτακτα έξοδα Οι μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου δίνουν οικογενειακές εντάσεις που πρέπει να αποφύγετε. Παρασκευή και το πρωινό του Σαββάτου είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

Λέων
Όσο κρατά η διέλευση του Ήλιου από τους Ιχθείς τόσο περισσότερο εσωστρεφείς θα είστε απέναντι στους γύρω σας. Σε κάποιους θα γεννήσει την τάση να προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξοικονομήσουν οικονομικά οφέλη και γενικά θα είστε αρκετά δύσκολοι στην καθημερινότητά σας. Όμως, αυτό δεν ισχύει για όλους, καθώς οι γεννημένοι 16 Αυγούστου θα έχουν μια υπέροχη και τυχερή από κάθε άποψη εβδομάδα. Ακόμα -και παρά τις αναποδιές σας- συνεργάτες και σύντροφοι θα έχουν φιλική και θετική στάση απέναντι σας. Η Κυριακή δείχνει η μέρα που σας κάνει πιο χαρούμενους.

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινά καλά και μέχρι την Πέμπτη θα έχετε βγάλει τις πιο πολλές από τις υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσετε. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο κάνει πιο εύκολο και φιλικό το κλίμα στους χώρους δουλείας και βοηθά να φανείτε περισσότερο. Είναι καλή για νέα επαγγελματικά ψαξίματα και για την αναζήτηση ευκαιριών ανόδου. Μπορεί, ωστόσο, σε κάποιους να δώσει την τάση να κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού και κάποιες υπερβολές προκειμένου να ξεχωρίσουν στους κύκλους που κινούνται. Το μεσημέρι του Σαββάτου προσέξτε και αποφύγετε αντιπαραθέσεις, γιατί από το τίποτα μπορεί να δημιουργηθεί ρήξη σε μια σχέση σας.

Ζυγός
Οι μέρες αυτές δίνουν στους γεννημένους το δεύτερο 10ήμερο του ζωδίου ό,τι χρειάζονται για να νιώσουν χαρούμενοι. Μια από τις μέρες αυτές μπορεί είτε να ξαναζεστάνει μια σχέση, είτε να φέρει κάτι νέο στους μόνους. Το διάστημα βοηθά στο να ασχοληθείτε τόσο με την τακτοποίηση επαγγελματικών σας θεμάτων, αλλά και για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Τώρα, είναι καιρός να βρείτε χρόνο για εσάς και να εκμεταλλευτείτε τη θετική συγκυρία. Όλοι, μα πιο πολύ οι γεννημένοι 12 και 16 Οκτωβρίου, αποφύγετε κόντρες με τους δικούς σας αν και γενικά ο οικογενειακός χώρος μπορεί να σας φέρει προβλήματα κάθε είδους.

Σκορπιός
Για εσάς του τρίτου 10ημέρου η εβδομάδα δίνει προτεραιότητα στον συναισθηματικό τομέα και σε κάποιες περιπτώσεις αυξάνει τόσο τη γονιμότητα όσο και την πιθανότητα να περάσει στη ζωή σας ένα λαμπερό άτομο ή να τα βρείτε ξανά με άτομα που είστε μαζί και αγαπάτε. Ακόμα, η εβδομάδα δίνει έμφαση στις σχέσεις γονέων-παιδιών. Όμως, οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου να είστε προσεχτικοί σε ό,τι κάνετε και να αποφεύγετε τα δύσκολα και τα ριψοκίνδυνα. Για όλους, τόσο η διάθεση όσο και η έκβαση των όποιων θεμάτων τους θα είναι περισσότερο καλή την Παρασκευή και ως μεσημέρι του Σαββάτου.

Τοξότης
Μια υπερβολική κινητικότητα στον χώρο του σπιτιού σας μόνο σε πρόβλημα μπορεί να σας βάλει. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να την περιορίσετε καθώς μάλλον θα φέρει αναστάτωση το ανακάτεμα πολλών ανθρώπων στη ζωή σας. Οι μέρες βοηθούν τις συναλλαγές και δίνουν διπλωματικότητα στον λόγο των γεννημένων το δεύτερο 10ήμερο του ζωδίου, ενώ πιο τυχεροί είστε οι γεννημένοι 15 Δεκεμβρίου. Τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μην τις παραμελείτε, γιατί τόσο ο Ουρανός όσο και ο Άρης απειλούν τη σταθερότητα σε αυτόν τον χώρο. Το μεσημέρι του Σαββάτου κάποιος ή μια αδιαθεσία θα σας χαλάσει τη διάθεση.

Αιγόκερως
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας λόγια και ίσως υποσχέσεις θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα σε σχέση με την εξέλιξη μιας σχέσης σας. Εσείς του τρίτου 10ημέρου πιθανόν να τα βρείτε με άτομα που είχατε ψυχρανθεί. Τα οικονομικά σας, όσο η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο, θα πηγαίνουν καλά. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο αποδοτικές επαγγελματικά ημέρες. Παρασκευή και Σάββατο θα κάνετε ό,τι ζητούν οι άλλοι, προκειμένου να είναι καλά και να καλύψετε τις απαιτήσεις τους. Όμως, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο και κυρίως για τους γεννημένους 9 και 13 Ιανουαρίου.

Υδροχόος
Οι μέρες δίνουν ευκαιρίες ψυχολογικής ανόδου, επιβεβαίωσης και ερωτικών ή οικονομικών ευκαιριών στους Υδροχόους του δεύτερου 10ημέρου. Οι ίδιοι μπορεί να πάρετε ευχάριστα νέα από μακριά ή να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι. Γενικά, διανύετε μια πολύ αναζωογονητική περίοδο κι αυτό σας ομορφαίνει και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Όμως, τόσο οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου που όλη την εβδομάδα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε όλα, όσο και κάποιοι του δεύτερου δεκαπενθημέρου, θα έχετε εντάσεις σε θέματα σπιτιού κυρίως. Τρίτη έως και Πέμπτη, είναι οι μέρες για να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι αγαπάτε.

Ιχθείς
Ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να τα βρείτε με τους γύρω σας, γι’ αυτό μην τον αποφεύγετε. Μικρό εντάσεις, που αν δεν τις ελέγξετε θα μπορούσαν να γιγαντώσουν και να προβληματίσουν μια σχέση, σας δίνει το μεσημέρι του Σαββάτου και χαλά το καλό κλίμα που θα υπάρχει από την Παρασκευή. Κάποιοι πιθανόν τις μέρες αυτές να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, βάζοντας ίσως σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των γύρω σας. Η Κυριακή θα σας δώσει χρόνο για να οργανωθείτε, αλλά και να καλύψετε κάποια παραμελημένη κοινωνική υποχρέωση.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *