Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο εσωστρεφείς ρυθμούς και εσύ θες να προετοιμάσεις το παρακάτω, ωστόσο, δεν είναι καλές ημέρες για πρακτικά ζητήματα. Την Τετάρτη είναι πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό θέμα να σε προβληματίσει, ενώ την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσα θα σου πουν καθώς δεν αποκλείεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ειδικά στα μέσα της εβδομάδας. Από το βράδυ της Τρίτης, η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων τα θέλω σου, όμως, προσπάθησε να κατεβάσεις τους τόνους με τους οικείους σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Εβδομάδα με ευκαιρίες ανάπτυξης και εύνοιας, ενώ ο Άρης σε βοηθητική θέση δίνει ώθηση στα σχέδιά σου. Παράλληλα, η Δευτέρα και η Τρίτη είναι πιο χαλαρές μέρες που σε βοηθούν να καταστρώσεις τα επόμενα σχέδια για το μέλλον. Τα προσωπικά σου είναι στα συν της εβδομάδας -αρκεί το προσωπικό σου ωροσκόπιο να μη διαφωνεί σε αυτό- καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλές όψεις με Ποσειδώνα και Κρόνο ευνοεί τα ερωτικά των γεννημένων τον Μάιο, ενώ οι του Απριλίου περνούν δεύτερη εφηβεία με τον Ουρανό στις ημερομηνίες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα γενέθλιά σου έχουν ξεκινήσει αυτή την περίοδο και μολονότι θες να θέσεις νέους στόχους και να τους δεις να υλοποιούνται, στα μέσα της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Ερμής, σε δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα δείχνει πως βλέπεις την πραγματικότητα εντελώς υποκειμενικά. Τρέφεις αυταπάτες για κάποια πρόσωπα, ενώ μη βιάζεσαι να εγγυηθείς για πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους. Τετάρτη με Παρασκευή βασίζεσαι σε φίλους για να κάνεις τα προσωπικά σου να προχωρήσουν, ενώ η ευνοϊκά τοποθετημένη Αφροδίτη, δείχνει πως αυτές τις μέρες έχεις έναν «φύλακα άγγελο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη είναι μέρες που σε βρίσκουν με πιο ανέμελη διάθεση, μάλιστα τα καλά νέα της περασμένης Κυριακής σε ακολουθούν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει δυναμικό αλλά και οργίλο, οπότε μην περνάς τα όρια και βάλε αυτή την ενέργεια σε δημιουργικά κανάλια. Στα μέσα περίπου της εβδομάδας έχεις πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, ενώ αν η σχέση σου είχε περάσει από σαράντα κύματα, τώρα το κλίμα βελτιώνεται, κυρίως χάρη στην καταλυτική δράση ενός φιλικού σου προσώπου.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να βελτιώσεις το στάτους σου και να αποδείξεις σε σημαντικά πρόσωπα την αξία σου. Παράλληλα, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, παρά το γεγονός ότι γίνονται κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Πιθανώς να κινείσαι και εσύ σε πιο μυστικό επίπεδο, αλλά κάποιες καταστάσεις σε κουράζουν ψυχικά. Τα ζητήματα καρδιάς αυτό το διάστημα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα λόγω συνθηκών για σένα, όμως, αν σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα με το ταίρι σου, είναι μια καλή περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εβδομάδα που σε βοηθά να «χτίσεις» κάτι πιο σταθερό για το μέλλον σου, αφού με μικρά βήματα μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Στα μέσα της εβδομάδας, όμως, ο κυβερνήτης σου Ερμής υπό τον παραπλανητικό μανδύα του Ποσειδώνα σε κάνει να μη βλέπεις καθαρά πρόσωπα και καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Τα αισθηματικά ανήκουν σίγουρα στα καλά νέα, ειδικά στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, η λίμπιντο και η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και θες να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σε βοηθά να βάλεις σε σειρά τις πρακτικές εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου, ενώ την Τρίτη είναι μια καλή στιγμή για να φροντίσεις τις ανάγκες του οργανισμού σου. Παράλληλα, η θετική όψη του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον αυστηρό Κρόνο σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κάποιες μετέωρες καταστάσεις. Την Τρίτη ένα θέμα που σχετίζεται με τα προσωπικά σου πιθανόν να σε προβληματίσει, η Τετάρτη όμως είναι η καλύτερη μέρα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα απολαμβάνεις τη στήριξη των άλλων στο πρόσωπό τους και τώρα σταθεροποιείς συμφωνίες, κλείνεις συμβόλαια και έχεις γενικότερα πολλά συν. Με τον Άρη σε φιλική θέση έχεις την ενέργεια που σου χρειάζεται για να πετύχεις τους στόχους σου. Τόσο η Δευτέρα και η Τρίτη με τη Σελήνη στον τομέα των ερωτικών σου, όσο και η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες της εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάθε δυσκολία που έχεις συναντήσει ως τώρα, ειδικά το τελευταίο διάστημα, γίνεται αυτή την εβδομάδα η αφορμή ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα ταλέντα που σου έχουν χαριστεί. Μάλιστα, βάζεις σε τάξη πολλά πράγματα και απολαμβάνεις τα οφέλη της οργανωμένης ζωής. Αν, όμως, είσαι γεννημένος τον Δεκέμβριο, πρέπει να δεις με πιο ρεαλιστική ματιά τις καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Κάποιο νέο που περίμενες από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα και δεν δίνει τις απαντήσεις που ήθελες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εβδομάδα που σε κάνει να δεις και τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, καθώς η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε κάνει να απολαμβάνεις τα όμορφα πράγματα. Αυτή την εβδομάδα, πάντως, έχεις σημαντικές εμπνεύσεις για μελλοντικά εγχειρήματα. Η όψη Αφροδίτης-Κρόνου αγγίζει και τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχεσαι πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τον Γενάρη, καθώς οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου έχουν κάποιες γκρίνιες με το ταίρι τους, αφού κάποια σύννεφα δεν λείπουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα σε βοηθά να κλείσεις οριστικά κάποιους κύκλους μέσα σου και να βρεις την πολυπόθητη ηρεμία σου, ειδικά τώρα που η καθημερινότητα σε κουράζει με τους ρυθμούς της. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη, όμως, κάνεις συζητήσεις και στηρίζεσαι στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για όσα χρειάζεσαι. Οι γκρίνιες δεν λείπουν με το ταίρι σου, όμως, αν συγκατοικείτε είναι μια καλή περίοδος που η ατμόσφαιρα «γλυκαίνει» και εσύ βρίσκεις θαλπωρή και σιγουριά. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να ασχολείσαι κυρίως με τα δικά σου προσωπικά θέματα, γύρω στα μέσα της εβδομάδας όμως ο Ερμής σε θέση κόντρα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Έτσι, πρόσεχε συζητήσεις, συναντήσεις, έγγραφα και συμβόλαια, καθώς δεν βλέπεις καθαρά και θα οδηγηθείς σε λάθη. Τα προσωπικά σου παίρνουν πόντους αυτές τις μέρες και μπορείς να δεις τα ερωτικά να προχωρούν, μολονότι το ταίρι σου –ή το παιδί σου αν είσαι γονιός– ταλαιπωρείται από κάποια δικά του θέματα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *