Τα ζώδια την εβδομάδα 1 έως 7 Ιουλίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 1 έως 7 Ιουλίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 1 έως 7 Ιουλίου 2019

ΚΡΙΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη σε μια θέση κόντρα με σένα, φέρνει έντονους προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις αρχές Απρίλη, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις πιεστικές καταστάσεις ή σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια. Την ίδια μέρα, η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στον Λέοντα φέρνει ερωτισμό και ζωντάνια, όμως, θα κληθείς να στηρίξεις περαισσότερο τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Το κλίμα, πάντως, στο σπίτι και την οικογένεια φτιάχνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Γενικότερα, όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Από την Τρίτη ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια. Η Αφροδίτη από την Τετάρτη περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πιθανώς να προβληματιστείς ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις. Την Τρίτη ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση. Η Αφροδίτη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους από τα μέσα Ιουνίου και μετά, και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, τη Δευτέρα επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, καθώς την Τρίτη πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου μέσα από επίπονες διαδικασίeς, και ανοίγει ένας νέος. Μη φοβηθείς, όμως, τις αλλαγές γιατί αργότερα θα αποδειχτούν σωτήριες. Από την Τρίτη ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν. Από την Τετάρτη και μετά όμως η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου.

ΛΕΩΝ
Αποπροσανατολίζεσαι από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να έχεις άγχος για τις καταστάσεις που μοιάζουν μετέωρες, ενώ επωμίζεσαι και ευθύνες, με την ηλιακή έκλειψη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου. Από την Τρίτη ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Θα πρέπει, όμως, να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σηματοδοτείται το τέλος κάποιων στόχων ή σχεδίων που είχες ως τώρα, με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη σε βοηθητική θέση, ώστε να περάσεις σε νέα εγχειρήματα για το μέλλον. Ωστόσο, θα πρέπει και εσύ να ζυγίσεις εντός σου τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω, καθώς οι επιβεβλημένες αλλαγές δεν είναι στη φύση σου. Από την Τετάρτη περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, και γενικότερα το σαββατοκύριακο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίσσεις.

ΖΥΓΟΣ
Έρχονται αρκετές αναταράξεις ως προς τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω, όπως δείχνει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Τρίτη, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ. Από την Τρίτη ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο εστιάζεις περισσότερο στις φιλοδοξίες σου και όχι στον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μολονότι βρίσκεσαι σε μια βοηθητική περίοδο, η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, και ανοίγουν νέοι. Οι μέρες μέχρι την Τρίτη ευνοούν κυρίως όσους ήδη είναι σε σχέση, όμως, από την Τετάρτη και μετά η Αφροδίτη σε φιλικότερη θέση για το ζώδιό σου φέρνει περισσότερες επαφές και κινητικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη φέρνει αναστάτωση στην καθημερινότητά σου που σκοπό έχει να σε κάνει να δεις τα πραγματικά σου θέλω και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Την ίδια μέρα, ο Άρης περνά στον Λέοντα και έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες. Μέχρι την Τετάρτη έχεις σημαντικές ευκαιρίες στα αισθηματικά, καθώς η Αφροδίτη για λίγο ακόμα απέναντι από το ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σου την Τρίτη, η οποία κλείνει οριστικά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις αρχές Ιανουαρίου. Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να συζητήσεις και για κάποιες ανασφάλειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη. Θα πρέπει, όμως, να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που σε κρατάν πίσω, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Από την Τρίτη ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Επίσης, από την Τετάρτη περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά, ενώ υπάρχουν γκρίνιες…

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη σε μια φιλική θέση για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις αρχές Μαρτίου, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα. Την Τρίτη ο Άρης περνά στον Λέοντα, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Η έκλειψη αυτή αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο και ανοίγοντας έναν άλλο.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *