Τα ζώδια την εβδομάδα 1 έως 8 Απριλίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 1 έως 8 Απριλίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 1 έως 8 Απριλίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η μεγάλη εβδομάδα ξεκινά και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σάς αναγκάζουν να αφήσετε πίσω τα όποια διαφορετικά σχέδια. Η νευρικότητα σε ό,τι κάνετε και λέτε χαρακτηρίζει τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αλλά όχι και τις τελευταίες, αφού το Πάσχα ναι μεν θα βρίσκεστε σε μέρη και με ανθρώπους που αποτελούν κοινωνική ή οικογενειακή υποχρέωση, αλλά φαίνεται πως τελικά θα περάσετε όμορφα ακολουθώντας το πρόγραμμα που έχουν δρομολογήσει οι άλλοι. Οι 17/4ου προσεχτικοί με όλους και όλα καθώς διανύετε μια περίοδο μεγάλης έντασης και εκρηκτικών αντιδράσεων.

Ταύρος
Από τη μια θα γκρινιάζετε για τα αυξημένα έξοδα που απαιτεί η εβδομάδα του Πάσχα, από την άλλη οι περισσότεροι θα δείχνετε διατεθειμένοι να κάνετε μικρές ή και μεγάλες αποστάσεις που κοστίζουν, προκειμένου να βρεθείτε σε χώρους που επιθυμείτε και να περάσετε όμορφα. Οι 22/4ου έως 1/5ου πιο ευνοημένοι, θα έχετε ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς ή και ένα κέρδος – απόκτημα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όλοι, παρόλο που δεν θα απαλλαγείτε από τις σκέψεις και τα άγχη σας θα περάσετε καλύτερα συγκριτικά με τ’ άλλα ζώδια το εορταστικό τριήμερο.

Δίδυμοι
Τη μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα, μια σειρά από δύστροπες όψεις δημιουργεί αρκετά μπερδέματα, ανατροπές ή αλλαγές σχεδίων. Πολλοί θα βρεθείτε σε διλλήματα κι άλλοι ακόμα και ξεκρέμαστοι από αλλαγές της τελευταίας στιγμής, παρ’ όλη την υποχωρητικότητα και τη θέληση σας να προσαρμοστείτε στα αιτήματα των άλλων και γι’ αυτό μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα, πολλοί δεν φαίνεται να περνάτε όπως θα θέλατε ή είχατε προγραμματίσει και φανταστεί. Θα προτιμήσετε να κάνετε υπομονή για τα χατίρια αγαπημένων σας προκειμένου να περάσουν καλά και να μην έχετε μουρμούρα.

Καρκίνος
Παρ’ όλες τις δύστροπες όψεις των ημερών, οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας σάς βρίσκουν γεμάτους σχέδια, ευδιάθετους και γεμάτους ενέργεια. Εξαιρετικά ευέλικτους, με καλές κοινωνικές και φιλικές επαφές, την ίδια ώρα που πρέπει να αντιμετωπίσετε το απαιτητικό και δύσκολο περιβάλλον που δημιουργούν οι πιεστικές και συνεργασίες με τις οποίες έχετε εμπλακεί. Όπως θα καταλάβετε, άλλη μια φορά όλη η οργάνωση πέφτει στις δικές σας πλάτες και θα τα καταφέρετε καλά, παρόλο που μικρά μπερδέματα και απρόοπτα μπορούν να κάνουν πιο αγχωτικές τις εορταστικές μέρες .

Λέων
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της θα σας αγχώσει και θα σας μπερδέψει αρκετά, καθώς η ασυνεννοησία είτε καθυστερεί είτε αναβάλλει τα σχέδιά σας. Περισσότερο ευέλικτοι εσείς του 2ου 10ημέρου θα βρείτε λύσεις και για εσάς και για τους γύρω σας. Οι ίδιοι θα περάσετε μια δημιουργική εβδομάδα που μπορεί να σας φέρει σε επαφή με κάποιο άτομο ειδικών γνώσεων, αλλά και μια εβδομάδα που θα σας δώσει χρόνο να σκεφτείτε και να γεννήσετε ενδιαφέρουσες ιδέες. Από το απόγευμα της Μ. Πέμπτης και μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία. Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα από τη δική σας οργανωτικότητα θα εξαρτηθεί το πώς θα κυλήσει το εορταστικό 2ήμερο.

Παρθένος
Παρόλο που οι δύσκολες όψεις των ημερών μπορούν να δημιουργήσουν και εντάσεις με τους γύρω σας και παρόλο που οι κοντινοί σας θα είναι δύστροποι και απαιτητικοί, είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της μεγάλης εβδομάδας. Οι μέρες αυτές θα μπορούσαν να δώσουν είτε μια οικονομική, είτε μια συναισθηματική ανάσα σε εσάς του πρώτου 10ημέρου του ζωδίου που είστε και οι πιο τυχεροί Παρθένοι των ημερών, ενώ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα η φιλική προς εσάς Σελήνη από τον Αιγόκερω, σας βοηθά να κάνετε γιορτές κοντά σε ό,τι αγαπάτε.

Ζυγός
Αρκετά θαμπό θα είναι το πρόγραμμά σας για τη μεγάλη εβδομάδα. Οι περισσότεροι θα έχετε την τάση να βρεθείτε μακριά από την ηλεκτρισμένη οικογενειακή ατμόσφαιρα, αλλά οι μέρες δεν βοηθούν και οι αναβολές (ανάδρομος Ερμής κλπ) δείχνουν πως λίγοι τελικά θα τα καταφέρετε. Είσαστε από τα ζώδια που θα βρεθείτε κοντά στους χώρους που σας γέννησαν, κοντά σε συγγενείς που σας επικρίνουν, μα και σας στηρίζουν, γι’ αυτό και το Πάσχα σας δεν θεωρείται πολύ ήσυχο.

Σκορπιός
Τα σχέδια σας είναι πολλά για τις μέρες αυτές όμως δεν θα είναι πολύ εύκολο να κλείσετε όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, προκειμένου να είσαστε ξένοιαστοι στο εορταστικό 3ήμερο. Τις μέρες αυτές θα υπάρχει εκνευρισμός που θα πρέπει να κάνει προσεχτικές τις μετακινήσεις σας και ενώ εσείς μπορεί να είσαστε σε καλή διάθεση, δύσκολοι και νευρικοί οι γύρω σας, με λάθη τους, θα μπορούσαν να σας χαλάνε τα προγράμματα και τελικά την διάθεσή σας.

Τοξότης
Ένα βουνό από έξοδα, που συνεπάγονται υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε τις μέρες αυτές, θα σας αγχώσουν αρκετά αλλά δεν θα σταματήσουν την τάση σας να ξοδεύετε. Ωστόσο, αν εξαιρέσουμε το οικονομικό κομμάτι, οι μέρες δίνουν στους περισσότερους ευχάριστα μηνύματα, καλή διάθεση και θετικές εξελίξεις κυρίως συναισθηματικού χαρακτήρα, αφού θα βρεθείτε με κόσμο που έχετε καιρό να δείτε και λόγω εορτών θα έχετε περισσότερο ελεύθερο και πιο ουσιαστικό χρόνο επικοινωνίας με ανθρώπους που αγαπάτε.

Αιγόκερως
Όπως θα καταλάβετε από το ξεκίνημα της εβδομάδας, όλα θα γίνονται υπό πίεση παρόλο που στους περισσότερους δεν θα λείψει ούτε η καλή διάθεση ούτε η καλή θέληση. Εσείς του 1ου 10ημέρου θα πάρετε συναισθηματικές χαρές τις μέρες αυτές και ίσως και μια οικονομική ανάσα και όλοι το εορταστικό τριήμερο φαίνεται ότι θα ακολουθήσετε τα αιτήματα των συντρόφων σας, που θα επιλέξουν τελικά για εσάς που πώς και με ποιους παρέα θα περάσετε το Πάσχα σας.

Υδροχόος
Προσκλήσεις θα έχετε από πολλές μεριές τις μέρες αυτές, όμως τίποτα δεν θα σας ικανοποιεί απόλυτα. Οι φίλοι δείχνουν ότι σας θέλουν κοντά τους, όμως συναισθηματικοί λόγοι δεν θα τους επιτρέψουν να κάνουν διαδρομές, αφήνοντας πίσω τους δικά τους άτομα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει ότι από το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής θα είστε αρκετά κλεισμένοι στον εαυτό σας στις σκέψεις και σε ανεκπλήρωτες επιθυμίες και γενικά το εορταστικό τριήμερο, το πιο πιθανό είναι να δώσει μελαγχολικές νότες στη διάθεση σας.

Ιχθείς
Οι περισσότεροι στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα ξοδέψετε ασύστολα και σε πολλές περιπτώσεις άσκοπα. Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, οι μετακινήσεις θα ξεκινήσουν νωρίς και δεν θα κάνετε τίποτα τελευταία στιγμή. Μέχρι την Παρασκευή φαίνεται ότι θα ξεμπερδέψετε τις υποχρεώσεις σας ή και θα τα αφήσετε όλα στην μέση προκειμένου το εορταστικό τριήμερο να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένους, οι οποίοι όμως, επειδή θα κουβαλούν δικά τους προβλήματα, δεν θα είναι και η πιο ανέμελη παρέα.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *