Τα ζώδια την εβδομάδα 10 –  16 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 10 –  16 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 10 –  16 Δεκεμβρίου

Κριός
Το επταήμερο δίνει μια θετική εξέλιξη σε κάτι που περιμένατε ή ένα καλό ξεκίνημα στους γεννημένους 27 και 28 Μαρτίου. Οι γεννημένοι 7 ως 14 Απριλίου θα έχετε μια σημαντική συνάντηση ή μια καταφατική απάντηση σε κάποιο αίτημά σας. Για όλους, οι μέρες ως και την Πέμπτη δίνουν αυξημένη κοινωνικότητα, τόση που Παρασκευή και Σάββατο θα αναζητάτε μόνο την ησυχία σας για να ξεκουραστείτε. Τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 30 Μαρτίου προσπαθήστε να είστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σας, ενώ οι γεννημένοι 18 Απριλίου αντιμετωπίστε ρεαλιστικά μια μπερδεμένη κατάσταση.

Ταύρος
Η ηρεμία των ημερών σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας στον Σκορπιό, βοηθά στην εξισορρόπηση σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Οι μέρες ευνοούν ομαδικές προσπάθειες και γενικά ό,τι προσπαθείτε με έναν ή περισσότερους. Ως και την Πέμπτη θα έχετε ολοκληρώσει τα βασικά που έχετε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα και από Παρασκευή θα έχετε περισσότερο χρόνο για εσάς και τους φίλους σας, που δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε μόνοι. Η Κυριακή δείχνει λίγο δύστροπη, καθώς μια λεπτομέρεια μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση.

Δίδυμοι
Από την Τρίτη η Σελήνη, περνώντας στον Υδροχόο, θα απογειώσει τη διάθεσή σας και σε αντίθεση με τη μουντή και κακοδιάθετη Δευτέρα θα σας βάλει σε ένα δημιουργικό αποδοτικό και ευχάριστο 5ήμερο. Υποχρεώσεις κοινωνικού χαρακτήρα φέρνει για τους περισσότερους το Σάββατο, όμως, η Κυριακή μπορεί να είναι όπως τη θέλετε. Αυτόν τον καιρό, κυρίως οι αδέσμευτοι, μπορεί να αποζητάτε περισσότερο από ό,τι πιο παλιά κάτι πιο ουσιαστικό και σοβαρό, ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε να ανανεώσετε σχετικά εύκολα τις σχέσεις σας.

Καρκίνος
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτές οι μέρες για εσάς, καθώς η Αφροδίτη τροφοδοτεί τη ζωή σας με επιβεβαίωση και τύχη από τον Σκορπιό και κάνει τα όποια δύσκολα πιο εύκολα στη ζωή των Καρκίνων του τέλους του Ιουνίου και των αρχών του Ιουλίου. Θετικές οι οικονομικές κινήσεις σας μα και οι επαγγελματικές προοπτικές των περισσοτέρων Καρκίνων που βλέπουν σιγά-σιγά τον κόπο τους να πιάνει τρόπο και να αναγνωρίζεται. Παρασκευή και Σάββατο, που είναι και οι καλύτερες μέρες για όλους, προγραμματίστε. Η Κυριακή σάς ζητά να αφιερώσετε χρόνο σε μια κοινωνική υποχρέωση.

Λέων
Ως και την Πέμπτη θα είστε θετικοί απέναντι σε συντρόφους και συνεργάτες και θα σας διακρίνει ομαδικό πνεύμα. Οι μέρες θα δώσουν μια ευχάριστη έκπληξη, μια πρόταση ή κάποια άλλη αιτία χαράς στους γεννημένους 30 και 31 Ιουλίου. Παρασκευή και Σάββατο αποφύγετε τις σπατάλες και γενικά προσέχετε τα οικονομικά σας. Η Κυριακή δείχνει εξαιρετική για τους περισσότερους, αφού ακόμα και κάτι ασήμαντο δείχνει αρκετό για να σας ανεβάσει τη διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται μια μικρή βόλτα ή εκδρομή να σας ξεκουράσει και να σας διώξει το άγχος.

Παρθένος
Πολλή δουλειά αλλά, ευτυχώς, χωρίς εκνευριστικά εμπόδια θα έχετε ως και την Πέμπτη, ενώ πολλοί θα πρέπει να οργανώσετε τρίτους και να διευκολύνετε καταστάσεις. Ως το βράδυ της Τετάρτης θα είστε πιο δραστήριοι επαγγελματικά και αποδοτικοί οικονομικά. Για εσάς του Αυγούστου είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Οι γεννημένοι 8 ως 12 Σεπτεμβρίου θα βρεθείτε κάποια στιγμή στο στόχαστρο ενός επιθετικού ατόμου που θέλει να σας επιβληθεί. Αποφύγετε διπλωματικά την αντιπαράθεση.

Ζυγός
Πολύ καλό, από πλευράς διάθεσης, θα είναι το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Κάποιοι ίσως βρεθείτε σε χώρους που βοηθούν να κάνετε γνωριμίες με νέους φίλους, ενώ γενικά θα έχετε πολλά να μοιραστείτε με τα κοντινά σας άτομα. Όμως, ένταση, ενδοοικογενειακές κόντρες ή ακόμα και αμφισβήτηση θα αντιμετωπίσουν αυτές τις μέρες οι γεννημένοι 2 και 13 Οκτωβρίου. Πέμπτη και Παρασκευή φορτώστε τα προγράμματά σας, γιατί οι μέρες βοηθούν να τα ολοκληρώσετε. Το σαββατοκύριακο είναι πολύ ευχάριστο και συντροφικό για όλους.

Σκορπιός
Πολύ δημιουργικές ίσως και ερωτικές είναι οι μέρες για τους γεννημένους 28 Οκτωβρίου ως και 2 Νοεμβρίου. Οι ίδιοι θα έχετε τύχη και σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σας προωθεί τα προσωπικά σας σχέδια. Η εβδομάδα κυλά ομαλά για όλους και το εκ νέου πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη βοηθά να έχετε καλύτερη τάξη στα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι 8, 9 και 10 Νοεμβρίου θα έχετε όση αυτοπεποίθηση χρειάζεστε για να τολμάτε δύσκολους στόχους. Για όλους από το βράδυ της Πέμπτης ξεκινά το καλύτερο διάστημα της εβδομάδας.

Τοξότης
Η τύχη και οι ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα της ζωής των γεννημένων 29 και 30 Νοεμβρίου μέσα από μια πρόταση, ένα κέρδος ή κάτι άλλο πολύ καλό. Με πολύ καλή διάθεση ξεκινά αυτή η εβδομάδα και όλοι λίγο-πολύ έχετε κάτι καλό να περιμένετε. Παρασκευή και Σάββατο ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι και ένα άτομο της οικογενείας σας που χρειάζεται την παρουσία σας. Την Κυριακή η καλή για εσάς Σελήνη από τον Κριό σάς κάνει πολύ χαρούμενους από κάποια εξέλιξη ή και από τον τρόπο που θα σας αντιμετωπίζουν τα άτομα που αγαπάτε.

Αιγόκερως
Λόγους να κάνετε αναπολήσεις σε καταστάσεις του χθες θα έχετε από τη Δευτέρα, μα και χρόνο να αναλύσετε μέσα σας καταστάσεις και συμπεριφορές. Οι γεννημένοι 27 ως 31 Δεκεμβρίου θα έρθουν πολύ κοντά με ένα φιλικό πρόσωπο που ίσως μπορεί να βοηθήσει σε θέματα που σας απασχολούν. Από την Παρασκευή οι πιο πολλοί θα κάνετε μικρές μετακινήσεις που θα σας χαλαρώσουν. Οι γεννημένοι 10 Ιανουαρίου θα είστε αρκετά πιεσμένοι με ένα θέμα που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξει και οι γεννημένοι 18 Ιανουαρίου πιθανόν να έχετε απρόοπτα έξοδα.

Υδροχόος
Κοινωνικοί καθώς είστε αυτόν τον καιρό εύκολα κερδίζετε πρόσωπα και στους χώρους που θα βρεθείτε. Αυτόν τον καιρό είναι όφελος για εσάς το να αποδέχεστε προσκλήσεις, καθώς κάποιο άτομο του φιλικού χώρου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα συμφέροντά σας. Κάποιοι, μάλιστα, θα νιώσετε ότι τώρα είναι καλή στιγμή για να κάνετε ένα μικρό ξεκίνημα. Λίγο κτητικοί και απαιτητικοί από τους άλλους θα είστε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ οι σχεδιασμοί σας δείχνουν ανεμπόδιστοι και ευχάριστοι από το πρωινό της Κυριακής.

Ιχθείς
Τα οικονομικά θα σας απασχολούν περισσότερο από τα προσωπικά σας αυτόν τον καιρό. Όλες οι εργάσιμες ημέρες μπορούν να δώσουν είτε επαγγελματικά ξεκινήματα, είτε θετικά αποτελέσματα μιας προσπάθειας. Οι μέρες σάς ενεργοποιούν και συναισθηματικά και δίνουν χαρές στους γεννημένους από 24 ως και 28 Φεβρουαρίου. Η Σελήνη από το βράδυ της Πέμπτης ως και τα ξημερώματα της Κυριακής στο δικό σας ζώδιο θα σας ανεβάζει ψυχολογικά και θα σας επιτρέψει να κάνετε σχέδια και όνειρα. Θα είστε πιο δημιουργικοί και για κάποιο λόγο περισσότερο ευδιάθετοι.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *