Τα ζώδια την εβδομάδα 10 έως 16 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 10 έως 16 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 10 έως 16 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Mην αμελείς, όμως, τη φροντίδα της υγείας σου καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο πιεστική θέση σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο, φέρνοντας κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια. Eίναι, λοιπόν, προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη κι αν δεν είναι όλα ρόδινα, είσαι προστατευμένος από τα πιο δύσκολα, καθώς ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου. Αυτό, σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη όρεξη για δράση. Πρόσεξε, όμως, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου λόγω της δυσμενούς όψης που σχηματίζουν με τον Κρόνο. Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι την Τετάρτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σου Ερμής μαζί με τον πολεμικό Άρη που συμμετέχει σε δύσκολους σχηματισμούς δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση και υπομονή στις υποθέσεις σου. Προτίμησε, λοιπόν, να αναβάλεις τα σημαντικά για το επόμενο διάστημα, γιατί αυτή την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής σε λανθασμένες κινήσεις και πολλές φορές δεν αναλαμβάνεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, βρίσκεσαι σε τροχιά κίνησης. Ο Κρόνος, όμως, απέναντί σου πιέζει αρκετά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Θα πρέπει, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου. Υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα και οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν θετικά για τα αισθηματικά σου, όμως, δεν είναι και οι δυο πλευρές έτοιμες για εκεχειρία.

ΛΕΩΝ
Το κλίμα της εβδομάδας είναι πιο αγχώδες και εσωστρεφές, ενώ εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία. Ο Άρης και ο Ερμής, όμως, βρίσκονται μαζί στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, δείχνοντας πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μέσα από φίλους και παρέες υπάρχει περισσότερη εύνοια στα προσωπικά και οι ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες δεν λείπουν, ωστόσο, μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, παρότι ο Άρης φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μολονότι το σύνολο της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες. Γενικότερα, όμως, αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας. Άλλωστε, ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Δυσκολεύεσαι, όμως, να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας και προτιμάς την ατομικότητα από τη συλλογικότητα. Το Σαββατοκύριακο προτιμάς να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα και να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις της πολύβουης καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν προς τα έξω. Είσαι, όμως, σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δεν λείπουν κι αυτό σε αποσυντονίζει. Μπορεί αυτό το διάστημα να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει και αυξημένη λίμπιντο, αλλά και εκρήξεις ζήλιας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιδιώκεις να έχεις τον έλεγχο, ενώ Τρίτη και Τετάρτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς σχεδιάζεις επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ενώ ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου. Πρόσεξε, όμως, να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις, ειδικά προς το Σαββατοκύριακο. Αυτή την περίοδο είσαι πιο εσωστρεφής στα προσωπικά, έχεις πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χάρη στο πάθος που σε διακρίνει αυτό το διάστημα. Το Σαββατοκύριακο είναι μέρες ξεκούρασης ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε στάση αναμονής, ενώ μέχρι και την Τετάρτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό και ευχάριστο. Σε γενικές γραμμές βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, όμως, δεν λείπουν οι ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σού δείχνει όλα όσα πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα. Την Παρασκευή, πάντως, μπορείς να στηριχτείς σε φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, όμως, οι άλλοι είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και εσύ δεν είσαι πάντα διατεθειμένος να ακολουθείς. Ωστόσο, ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται απέναντι από το ζώδιό σου σε δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο, φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κρατάς όμως και μια απόλυτη στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα δυσκολεύεσαι με κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι την Τρίτη έχεις ευκαιρίες να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα, όμως, ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον Καρκίνο σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Τα φλερτ δεν λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Τρίτη.

ΙΧΘΥΕΣ
Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση. Ο Άρης σε δυσμενή όψη με τον σκληρό Κρόνο ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα και εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο. Το κλίμα, πάντως, στο κοντινό σου περιβάλλον φτιάχνει σημαντικά. Από την Πέμπτη υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για τα προσωπικά.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *