Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Αν εξαιρέσουμε την Τετάρτη που είναι μια μέρα για γερά νεύρα, η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα. Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, από την Πέμπτη θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς με υλικές αλλά και συναισθηματικές κατακτήσει, ενώ οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από τρομερή ιδιοτέλεια. Οι γεννημένοι 9 και 10 Απριλίου ενδέχεται να έχετε την τύχη με το μέρος σας σε κάθε επίπεδο.

Ταύρος
Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα, όμως, την Τετάρτη αποφύγετε οτιδήποτε γνωρίζετε πως μπορεί να σας αναστατώσει και να χαλάσει τη διάθεση σας. Από την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο κάνοντάς σας πιο ορμητικούς και εκδηλωτικούς. Θα νιώθετε πολύ συχνά την ανάγκη να εξωτερικεύσετε σκέψεις και διαθέσεις. Οι γεννημένοι από 28 Απριλίου έως και 6 Μαΐου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς μέσα στην εβδομάδα.

Δίδυμοι
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα έχετε πολλή όρεξη για κόσμο και φασαρίες, ενώ την Τετάρτη αποφύγετε να παρεξηγηθείτε με κάποιο άτομο του φιλικού σας χώρου. Από την Πέμπτη και μετά θα αρχίσετε να ανεβαίνετε και να επιστρέφετε στον πραγματικό σας εαυτό, που σας θέλει κοινωνικούς και δραστήριους. Το πέρασμα που θα κάνει ο Άρης στον Ταύρο θα δίνει αιτίες εσωτερικής ανησυχίας και ταραγμένο ύπνο, καθώς μία έγνοια (όχι απαραίτητα κακή) θα σας κρατά μόνιμα ανήσυχους.

Καρκίνος
Κοινωνικότατοι θα είσαστε στην αρχή της εβδομάδας, όμως, την δύσκολη Τετάρτη θα νιώσετε πιεσμένοι και θυμωμένοι από υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Από την Πέμπτη που ο Άρης περνά στον Ταύρο δίνει ανταγωνιστικές φιλίες και παρεξηγήσεις με άτομα που θα έχουν την τάση να εισβάλουν αδιάκριτα σε προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα. Οι γεννημένοι από 23 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου θα έχετε ένα ευχάριστο νέο ή μια καλή εξέλιξη σε επαγγελματικό σας ζήτημα.

Λέων
Φορτωμένους με υποχρεώσεις σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Την Τετάρτη που είναι μέρα ξαφνικών και απρόβλεπτων, ένα ευχάριστο ξεσήκωμα ή μια παρακίνηση από τρίτο άτομο θα σας κάνει είτε να δείτε μια ευκαιρία ανοίγματος, είτε απλά να περάσετε πολύ καλά όπου κι αν βρεθείτε. Ο Άρης από την Πέμπτη περνά στον Ταύρο και δίνει ώθηση σε επαγγελματικά ζητήματα και σε κάποιους μια θέση ευθύνης, την οποία αν υποστηρίξουν θα κερδίσουν επιβεβαίωση και αναγνώριση.

Παρθένος
Με εξαίρεση την Τετάρτη που ίσως σας ενοχλήσει κάτι στον χώρο της δουλειάς, Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν θετικές και αποδοτικές μέρες σε ό,τι κι αν κάνετε. Ο Άρης από τον Ταύρο δίνει ταξιδιάρικη διάθεση και την ικανότητα να ψάχνετε σε βάθος οτιδήποτε σας τραβά την προσοχή. Παράλληλα, το μυαλό σας θα γεννά συχνά καλές ιδέες για το πώς θα αυξήσετε τα έσοδα σας. Οι γεννημένοι 29 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ή και κάποιο κέρδος αυτές τις μέρες.

Ζυγός
Μυστικοπαθείς και μαζεμένοι ξεκινάτε την εβδομάδα σας, ενώ την Τετάρτη αποφύγετε τσακωμούς με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Από την Πέμπτη που ο Άρης περνά στον Ταύρο θα γίνετε πιο καχύποπτοι απ’ ό,τι συνήθως και πιο κτητικοί, ενώ οι κινήσεις σας δεν θα χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια. Οι γεννημένοι 15 Οκτωβρίου προσέξτε οτιδήποτε κάνετε αυτόν τον καιρό, γιατί δεν επιτρέπονται λάθη. Αντίθετα οι γεννημένοι 16 ως και 21 Οκτωβρίου θα έχετε μια ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη.

Σκορπιός
Συνεργάσιμοι και συντροφικοί θα είσαστε στην αρχή της εβδομάδας, όμως, την Τετάρτη κάποια ένταση στον επαγγελματικό χώρο ή ακόμα και μια αδιαθεσία θα σας αναστατώσει. Ο Άρης στον Ταύρο θα δώσει ανταγωνιστικό χρώμα στις σχέσεις σας, καθώς κάποιοι σύντροφοι ή συνεργάτες σας, θα προσπαθήσουν να σας επιβάλουν θέσεις και απόψεις. Οι γεννημένοι 25 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.

Τοξότης
Απασχολημένοι με επαγγελματικές εκκρεμότητες είσαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ την Τετάρτη μια ένταση μπορεί να δώσει το έναυσμα για να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε μια σχέση σας. Ο Άρης που περνά στον Ταύρο θα δώσει νευρικότητα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σας καλεί να γίνετε πιο δραστήριοι και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οι τυχεροί γεννημένοι 11 και 12 Νοεμβρίου θα πάρετε μια πρώτη γεύση από τις ευκαιρίες που θα σας χτυπούν την πόρτα αυτήν τη χρονιά.

Αιγόκερως
Με όρεξη και κάνοντας πράγματα που αγαπάτε σας βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, όμως, την Τετάρτη μια ένταση στον οικογενειακό χώρο θα σας αναστατώσει. Ο Άρης στον Ταύρο ενεργοποιεί θετικά τον ερωτικό τομέα της ζωής σας, σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και φέρνει επίμονα άτομα στη ζωή σας. Οι εντάσεις με τα παιδιά ή συντρόφους θα ενδυναμώσουν αντί να βλάψουν τις σχέσεις σας. Οι γεννημένοι 29 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου θα είστε πολύ ανεβασμένοι, με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος
Θέματα σπιτιού θα έχουν τον πρώτο λόγο ως και την Τρίτη που είναι καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας. Ο Άρης από τον Ταύρο θα δώσει κάποια νευρικότητα σε ενδοοικογενειακές σχέσεις και γενικά μια ένταση που μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε εξωγενείς παράγοντες, όπως ζημιές που γεννούν δαπάνες ή και μια κόντρα με ένα παιδί σας. Οι γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου θα είναι οι πρώτοι που θα νιώσουν αυτήν την ένταση.

Ιχθείς
Με πολλές συζητήσεις και εποικοδομητικές μετακινήσεις ξεκινάτε την εβδομάδα. Την δύσκολη Τετάρτη ένα ξαφνικό έξοδο θα σας πετάξει εκτός προϋπολογισμού και θα σας δημιουργήσει άγχος. Ο Άρης από τον Ταύρο θα δίνει αιτίες για απρογραμμάτιστες μετακινήσεις, νευρικότητα στον λόγο και την κίνησή σας και θα σας φέρνει συχνά σε κόντρα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι την 2η εβδομάδα του ζωδίου θα έχετε προσκλήσεις και θετικές εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σας σχέσεων.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *