Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Ιουνίου 2018, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Ιουνίου 2018, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Ιουνίου 2018, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η εβδομάδα αυτή έχει δύο πολύ καλά περάσματα. Το πρώτο είναι το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο που θα φέρει υγιή διάλογο και καλύτερη συνεννόηση στον χώρο του σπιτιού, ενώ σε κάποιους θα μπορούσε να δώσει τη δυνατότητα να μεταφέρουν στο σπίτι μέρος της εργασίας τους. Το δεύτερο είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα που φέρνει χαρά, αισιοδοξία και κατάκτηση πολυπόθητων στόχων σε όλους τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους θα σας δώσει ένα διάστημα με ενδιαφέροντα νέα, προσκλήσεις και αιτίες που εύκολα θα αυξήσουν και τις μετακινήσεις σας.

Ταύρος
Το θετικό πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο απ’ την Παρασκευή κάνει ευέλικτο τον λόγο σας, πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας και αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, ενώ η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης σας, περνά στον λαμπερό Λέοντα φέρνοντας αρμονία στον χώρο που ζείτε και ευχάριστες παρουσίες μέσα σε αυτόν. Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους δίνει καλά οικονομικά στηρίγματα για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις. Για τους γεννημένους 21 Απριλίου, απρόσμενες ανατροπές σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα θα σας αναγκάσουν να πάτε με τη νέα τάξη των πραγμάτων.

Δίδυμοι
Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο πρακτικούς και ευέλικτους σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα και θα σας επιτρέψει να προγραμματιστείτε καλύτερα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα και θα βοηθήσει ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις. Επίσης, τώρα θα είναι πιο εύκολες οι φυγές σας με μικρά ταξίδια που θα σας ανανεώνουν. Η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σας το ζώδιο και σε αυτόν τον νέο κύκλο του φεγγαριού όλοι θα δώσετε προτεραιότητα στα θέλω και τις ανάγκες σας.

Καρκίνος
Ο Ερμής περνώντας στο ζώδιό σας θα βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μέσα από αυτά να νιώσετε πληρότητα και αναγνώριση του κόπου και των προσπαθειών σας. Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει ευσυγκίνητους, ενώ θα βρίσκονται λύσεις και τρόποι που θα καθησυχάζουν ανησυχίες σας. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας φέρει κέρδη αλλά και μια αυξημένη κτητικότητα, τόσο απέναντι στα υλικά αγαθά όσο και απέναντι στους ανθρώπους. Θα είστε ερωτικοί και έντονα διεκδικητικοί. Οι γεννημένοι τις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε χαρές και κέρδη.

Λέων
Την Τρίτη περνά ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνοντάς σας ένα έσοδο από αυτά που δεν δηλώνονται ή που για κάποιο λόγο θα κρατήσετε κρυφά. Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο ξαναφέρνει μετά από καιρό στη ζωή σας την αισιοδοξία. Παράλληλα, θα μπορούσε να φέρει ένα πολύ ευχάριστο νέο ή συνάντηση με κάποιον συγγενή ή ακόμα και μια νέα γνωριμία. Οι γεννημένοι 23 με 27 Ιουλίου θα έχετε πρώτοι μια θετική εξέλιξη σε κάτι που περιμένετε.

Παρθένος
Το πέρασμα που κάνει την Τρίτη ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στον Καρκίνο και ως τις 28 του μήνα που θα διαρκέσει, θα φέρει πιο καλή συνεννόηση με τους φίλους και θα σας φέρει πιο κοντά με ένα άτομο του φιλικού σας χώρου. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει, ενώ η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα βοηθήσει την ψυχολογία και σε κάποιους θα δώσει μια κρυφή αιτία χαράς ή ένα κέρδος που δεν θα θέλατε να γνωστοποιήσετε.

Ζυγός
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας προγράμματα και θα σας επιτρέψει να βάλετε σε σειρά προτεραιότητες και στόχους ώστε να φαίνεστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και να έχετε καλύτερες αποδόσεις. Σε αυτό βοηθά και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που θα δώσει οξύτητα στη σκέψη σας και καλές ιδέες. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνά στον χώρο του Λέοντα κάνοντας πολύ εύκολο το να γίνεστε το επίκεντρο της όποιας παρέας βρίσκεστε και να ξεχωρίζετε σε παλιούς αλλά και νέους κύκλους γνωριμιών.

Σκορπιός
Ο Ερμής μπορεί να κάνει περισσότερο ελεύθερο απ’ όσο πρέπει, καυστικό και επιθετικό τον λόγο σας, ιδιαίτερα όταν νιώθετε ότι έχετε απόλυτα το δίκαιο με το μέρος σας και πιθανόν να σας φέρει σε κόντρα ακόμα και με αγαπημένα σας άτομα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δώσει κάποιες ψυχολογικές βουτιές και σε κάποιες φάσεις στη διάρκεια του νέου της κύκλου, την τάση να ξεφύγετε και να απομονωθείτε για λίγο. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα κάνει πιο εύκολο το να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε.

Τοξότης
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο ρεαλιστές στον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας, ενώ δεν θα διστάζετε να απαιτείτε από τους δικούς σας κάτι που θεωρείτε ότι δικαιωματικά σάς αναλογεί ή σας ανήκει. Με τη Νέα Σέλήνη απέναντί σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η διατήρηση μιας ισορροπημένης και ήσυχης σχέσης. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα για εσάς είναι διπλά καλό, αφού μέσα από τον 9ο σας οίκο, δίνει οξύτητα στη σκέψη σας και σας φέρνει ανθρώπους που σας κεντρίζουν την προσοχή, λόγω των ειδικών τους γνώσεων.

Αιγόκερως
Ο Ερμής από τον Καρκίνο επαναφέρει τον διάλογο και τη συνεννόηση σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας και βοηθά να δείτε τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η ουσιαστική συντρόφευση. Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους θα βοηθήσει πολύ νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας κάνει πιο καχύποπτους και μυστικοπαθείς σε σχέση με τα θέλω και τις επιδιώξεις σας, ένω θα μπορούσε να φέρει και κρυφά πάθη. Παράλληλα, αυξάνει τα έσοδα σας από πηγές εκτός δουλειάς ή ακόμα και από τον σύντροφό σας.

Υδροχόος
Ο Ερμής απ’ τον Καρκίνο θα κάνει πιο θετικό το κλίμα στη δουλειά, αφού ο ουσιαστικός διάλογος θα λύνει τυχόν παρεξηγήσεις, ενώ θα σας βοηθήσει να καλυτερεύσετε τη φυσική σας κατάσταση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους προτεραιότητα θα έχουν όσοι και ό,τι αγαπάτε, ενώ πολλοί μόνοι θα μπορούσατε να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα οι γύρω σας θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Η συντροφικότητα θα σας χαρακτηρίζει και οι μέρες θα κυλήσουν ομαλά.

Ιχθείς
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθήσει τον καλό διάλογο με ανθρώπους της καρδιά σας ή με τα παιδιά σας όσοι έχετε. Με τη Νέα Σελήνη από τους Διδύμους θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογενείας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα δίνει ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, αφού οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές μέσα στο χώρο της δουλειάς. Οι γεννημένοι τις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε τύχη και λόγους για να είστε χαρούμενοι.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *