Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τις υλικές ανάγκες σου τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι με το μέρος σου. Θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα, καθώς υπάρχουν παράγοντες που δεν έχεις υπολογίσει. Πέμπτη και Παρασκευή κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα δικά σου θέλω, ενώ η πανσέληνος την Τρίτη στο ζώδιό σου φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά έχεις και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου πιθανόν να ανοίξει πάλι ερωτικές ιστορίες που δεν είχαν κλείσει οριστικά κι αυτό είναι κάτι που μάλλον επιδιώκεις κι εσύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Πέμπτη και Παρασκευή ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο με τη σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ το Σαββατοκύριακο γενικότερα δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Πρόσεχε, όμως, την εβδομάδα αυτή καθώς είναι πιθανόν να ειπωθούν πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος της Τρίτης σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Επίσης, η Αφροδίτη σε δυσμενή όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα στον τομέα του ωροσκοπίου σου, σημαίνει πως μπορεί να προσπαθείς να είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες. Παρότι τα προσωπικά σου είναι σε θετικό κλίμα, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος την Τρίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Αυγούστου και φέρνει κάποια διλήμματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, αυτή η εβδομάδα προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις κυρίως ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια. Οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, από το Σάββατο περνάς πιο ανέμελες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με διαδικαστικές υποθέσεις, όμως, η πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο εντείνει την ανάγκη για δράση και ανάληψη πρωτοβουλίας. Επίσης, η Αφροδίτη σε δυσμενή όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δείχνει πως παίρνεις μπερδεμένα μηνύματα από τους οικείους σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παρότι από την προηγούμενη εβδομάδα τα προσωπικά σου έχουν δεύτερες ευκαιρίες, ο Ποσειδώνας συνεχίζει να φέρνει απατηλές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, ενώ η πανσέληνος την Τρίτη στον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο. Από την άλλη, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχουν κάποια κενά που αφήνουν χώρο για παρανοήσεις. Έχεις περάσει πλέον σε μια πιο δυναμική περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερη ανάγκη για σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η πανσέληνος την Τρίτη απέναντι από το ζώδιό σου φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Γενικότερα, αυτές οι μέρες έχουν ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα, αρκεί να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά. Είσαι σε μια περίοδο που ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση, όμως η πανσέληνος μπορεί να φέρει και κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τις επιλογές προσώπων που έχεις κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σένα, καθώς στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσης. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, μαρτυρά πως ενδεχομένως αυτή τη στιγμή να μη βλέπεις καθαρά τα πράγματα και αφουγκράζεσαι λάθος τα δεδομένα, σε έρωτα ή οικονομικά. Από την άλλη, η πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος. Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε σταθεροποιητική περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για σένα και τις επιδιώξεις σου, ενώ η πανσέληνος της Τρίτης σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, τα εξάγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Δία δείχνουν πως καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου και να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα, ενώ η πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ η πανσέληνος της Τρίτης επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Φεβρουαρίου και φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι, πλέον, σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου σε «τρέχει» μια κατάσταση, ενώ από Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις και επαφές, ενώ η πανσέληνος την Τρίτη σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες. Επίσης, η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, μαρτυρά πως πρέπει να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, χωρίς να ξεφεύγεις.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *