Τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ένα άνοιγμα που έχει σημασία χαρίζει το 7ήμερο στους γεννημένους 21 Απριλίου. Αναστάτωση, νεύρα και διασπάσεις φέρνουν οι μέρες στους γεννημένους την τελευταία ημέρα του ζωδίου. Η στάση μα και ο ανάδρομος Ερμής από τις 17 του μήνα και μετά, θα σας θυμίσει αιτίες που σας έχουν θυμώσει, ενώ οι γεννημένοι 2 και 3 Απριλίου θα νιώσετε την ανάγκη να αναμετρηθείτε λεκτικά με άτομα που σας έχουν ενοχλήσει ή αδικήσει. Δευτέρα και Τρίτη αποφύγετε ενδοοικογενειακές κόντρες.

Ταύρος
Η καλή σας διάθεση και η όρεξη να κάνετε πολλά από το ξεκίνημα της εβδομάδας, μπλοκάρει στην άρνηση των γύρω να σας ακολουθήσουν, να βοηθήσουν ή να σας κατανοήσουν. Η στάση μα και ο ανάδρομος Ερμής από τις 17 του μήνα και μετά, θα σας βάλει να ασχοληθείτε με ανοιχτές οικονομικές αλλά και συναισθηματικές εκκρεμότητες για αρκετό καιρό. Στη δουλειά οι προοπτικές δεν δείχνουν κακές, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να δείτε χειροπιαστές αποδόσεις.

Δίδυμοι
Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς και ευκαιρίες στους γεννημένους 16 και 17 Ιουνίου. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας αναγκάσει να κάνετε αναθεωρήσεις σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση σας, που μπλοκάρει και τα μέλη της δεν δείχνουν διάθεση να κινηθούν στη συμφωνημένη πορεία. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθείς από το Σάββατο και ως τα τέλη της χρονιάς θα σας κάνει να αναζητήσετε ισχυρούς φίλους προκειμένου να στηρίξουν φιλόδοξα ή και αρχηγικά σας σχέδια.

Καρκίνος
Οι γεννημένοι 12 ως 18 Ιουλίου θα πάρετε μια μικρή οικονομική ανάσα τις μέρες αυτές, ίσως και μια χαρά από ένα άτομο της καρδιάς σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα μπλοκάρει κάποια επαγγελματική σας προσπάθεια και μία συμφωνία που ήταν στο παρά πέντε να κλείσει. Ο Άρης που περνά από τους Ιχθείς το Σάββατο, θα ενεργοποιήσει τους αμυντικούς αλλά και επιθετικούς σας μηχανισμούς και ως τα τέλη της χρονιάς θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και έτοιμοι να κάνετε τολμηρές κινήσεις.

Λέων
Για τους γεννημένους 23 και 24 Ιουλίου, οι μέρες θα δώσουν μια πρόταση ή αυτό το κάτι που χρειάζεστε για να νιώσετε δυνατοί και χαρούμενοι. Όμως, για τους πολλούς η εβδομάδα αυτή δεν δείχνει να μπορεί να δώσει πολλά. Ο ανάδρομος Ερμής θα κολλήσει τους γεννημένους στις 5 και 6 Αυγούστου σε μια μπερδεμένη συναισθηματικά κατάσταση, με αποτέλεσμα να παραμελήσουν άλλα σημαντικά. Ο Άρης που το Σάββατο περνά στους Ιχθείς θα καταφέρει να φρενάρει τις εκρηκτικές σας αντιδράσεις.

Παρθένος
Ο ανάδρομος από τις 17 του μήνα και μετά Ερμής σάς επηρεάζει διπλά καθώς είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας και την εβδομάδα αυτήν θα σας κάνει να νιώσετε ότι μια προσπάθεια που κάνετε να περάσετε κάποια πράγματα σε δικούς σας ανθρώπους πέφτει στο κενό. Ενδεχομένως να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα άτομο που θα προσπαθήσει να σας επιβάλει δικούς του τρόπους και κανόνες με απόλυτο τρόπο. Αυτό θα το νιώσετε αρχικά το Σαββατοκύριακο οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου.

Ζυγός
Οι τυχεροί γεννημένοι 18 και 19 Οκτώβρίου, έχετε 7 μέρες που όλα είναι υπέρ σας. Για τους πολλούς με εξαίρεση, την Τετάρτη και Πέμπτη που δείχνουν περισσότερο καλές, η εβδομάδα δεν αφήνει περιθώρια για να τρέξουν πράγματα. Όλες τις μέρες η στάση του Ερμή και το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του από τις 17 του μήνα και μετά πιθανόν να αναβάλει προγραμματισμένες κινήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις. Τις 16 ο Άρης περνά στους Ιχθείς και ενεργοποιεί σταδιακά επαγγελματικά σας θέματα.

Σκορπιός
Αν βιάζεστε για οτιδήποτε θα εκνευριστείτε σίγουρα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών. Αν όχι, κινηθείτε χαλαρά τις μέρες αυτές και μην αφήσετε τις αναβολές και τα μπερδέματα να σας χαλούν τη διάθεση αφού είναι αναμενόμενα. Ο ανάδρομος από τις 17 του μήνα και μετά Ερμής θα φρενάρει έσοδα και πιθανόν να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τα οικονομικά σας πλάνα. Ο Άρης που από την Πέμπτη περνά στους Ιχθείς, θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και δύναμη.

Τοξότης
Οι μέρες αυτές μπορούν να δείξουν και να μάθουν πολλά σε γεννημένους 23 και 24 Νοέμβρη. Η περίοδος αυτή απαιτεί αναθεωρήσεις και ενδοσκόπηση, όμως, ίσως μπερδέψει αρκετούς με διλήμματα μπροστά. Ο Άρης στους Ιχθείς από το Σάββατο, θα σας φέρει κάποια στιγμή σε αντιπαράθεση με ένα κοντινό σας άτομο, λόγω της επέμβασής του σε προσωπικές σας επιλογές. Αυτό προς το παρόν θα το νιώσουν μόνο οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου, κυρίως το Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα απαιτεί χαλαρούς ρυθμούς αφού έτσι και αλλιώς όλα όσα προσπαθείτε όλο και κάπου θα μπλοκάρουν και θα καθυστερούν. Ο ανάδρομος Ερμής θα βάλει πολλούς Αιγόκερους να ασχοληθείτε με κάτι παροπλισμένο, να ανακαινίσετε κάτι ή να ανακινήσετε μια ξεχασμένη επαγγελματική ιδέα. Ο Άρης που από το Σάββατο περνά στους Ιχθείς δεν είναι πολύ θετικός για εσάς. Θα σας κάνει να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Υδροχόος
Οι γεννημένοι 14 Φεβρουαρίου θα έχετε μια μαγική εβδομάδα που μπορεί να σας δώσει αιτίες να ανεβείτε πολύ ψυχολογικά. Γι’ αυτό και αποτελείτε την τυχερή εξαίρεση, καθώς για τους άλλους η εβδομάδα δείχνει κουραστική. Από την άλλη εβδομάδα και όσο διαρκέσει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, θα έρθετε πάλι κοντά σε φίλους με τους οποίους έχετε χαθεί και γενικά θα σας χαροποιήσει αυτό το πισωγύρισμα. Ο Άρης στους Ιχθείς θα φέρει αιτίες εξόδων.

Ιχθείς
Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε αναγκαστικά με βραχυκυκλώματα που θα παρουσιαστούν σε επαγγελματικά σας κυρίως θέματα. Οι γεννημένοι 10 ως 16 Μαρτίου μπορεί να έχουν καλές ιδέες τώρα, αλλά είναι ακατάλληλες οι μέρες για ξεκινήματα. Αρκεί λίγη υπομονή καθώς ο Άρης που περνά στο ζώδιό σας για να μείνει ως τα τέλη της χρονιάς θα σας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε όσα εδώ και καιρό σχεδιάζετε. Από το βράδυ της Παρασκευής θα έχετε τις πιο καλές μέρες της εβδομάδας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *