ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις, ειδικά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, πάντως, μπορείς να βρεις ευκαιρίες για απόδραση από την καθημερινότητα. Είναι κουραστικές μέρες για σένα μέχρι την Τετάρτη, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι το Σαββατοκύριακο, που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία έρχονται στο φως. Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να προετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο, κλείνοντας λογαριασμούς με τα παλιά. Παρότι είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου δεν ευνοούνται τόσο, έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ενώ οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο έχουν ευχάριστες εκπλήξεις, χάρη στους φίλους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, δείχνοντας πως εισέρχεσαι σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Παράλληλα, όμως, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, για να επωφεληθείς από τη θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης! Έχεις περάσει, πλέον, σε μια πιο έντονη περίοδο στα αισθηματικά, καθώς η Αφροδίτη ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα και σε κάνει γοητευτικό στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Κυριακή, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Μην ξεχνάς, όμως, να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς είσαι επιρρεπής σε επιπολαιότητες, με τις δυσμενείς όψεις Ήλιου-Πλούτωνα-Δία. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να μη δίνει την εύνοια που χρειάζεσαι στα αισθηματικά, όμως, την Παρασκευής θα δεις την τύχη να σου χαμογελά.

ΛΕΩΝ
Ο κυβερνήτης σου από την Κυριακή περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος σε δύσκολες όψεις με Πλούτωνα και Δία, μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα. Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια θετική περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είσαι σε μια περίοδο που έχεις αφήσει τα προσωπικά λίγο στην άκρη λόγω συνθηκών, όμως, την Παρασκευή και το Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΖΥΓΟΣ
Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητές σου, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου μπορείς να κινηθείς θετικά, καθώς μέχρι και την Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ένταση στην καθημερινότητα με τις όψεις Ήλιου-Πλούτωνα και Ήλιου-Δία. Θα πρέπει να χειρίζεσαι καλύτερα τον λόγο και να δρας συμβιβαστικά. Αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη ενδεχομένως να πιέζεσαι με θέματα οικογένειας, θα πρέπει όμως να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Κυριακή δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας στον Ταύρο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης. Μέχρι την Πέμπτη, πάντως, ασχολείσαι με τα ζητήματα των άλλων. Την Παρασκευή προετοιμάζεις το επόμενο βήμα, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας. Την Κυριακή βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι ή την οικογένεια. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου, φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα μαρτυρά πως γενικότερα έχεις να διαχειριστείς κάποιους περιορισμούς και ευθύνες. Από την Τετάρτη ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο με τη Σελήνη σε φιλική θέση, ενώ το Σαββατοκύριακο δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο την Κυριακή φέρνει μια περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Η εβδομάδα όμως προειδοποιεί για υπερβολές, ενώ πολλές φορές το κλίμα στο σπίτι διαμορφώνει τα δεδομένα και αυτό ίσως σε πιέσει. Παρότι τα προσωπικά σου είναι σε πιεστικό κλίμα, μέχρι την Τετάρτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς, ενώ από την Παρασκευή είσαι επικεντρωμένος στα θέλω σου και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS