Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου από τη Χριστίνα Λουκά

Κριός
Διάθεση: Στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε κάποιους συγγενείς σας θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.
Έρωτας: Μην παίρνετε κατάκαρδα κάποια λόγια που σας λένε, ούτε και να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας γύρω από τα ερωτικά σας.
Επαγγελματικά: Συνειδητοποιείστε την ταχύτητα με την οποία γίνονται οι αλλαγές γύρω σας. Γιατί, αργά ή γρήγορα θα σας παρασύρουν κι εσάς στη δίνη τους.
15/1: Καιρός να ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους κι αυτοί θα σας ανταμείψουν σήμερα με τη στοργή και τη γαλήνη που επιθυμείτε.

Ταύρος
Διάθεση: Ό,τι και να σας συμβαίνει αυτό τον καιρό έχετε έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζετε τις αντιξοότητες της ζωής πάντα με αισιοδοξία.
Έρωτας: Είναι προτιμότερο να γίνετε πιο διαλλακτικοί και να φανείτε εσείς οι υποχωρητικοί παρά να φθάσετε στα άκρα.
Επαγγελματικά: Οι πρώτες σοβαρές ενδείξεις για μια βελτίωση των οικονομικών σας έχουν ήδη φανεί. Οι συζητήσεις αρχίζουν, πλέον, να παίρνουν σάρκα και οστά.
13/1: Ό,τι και να συμβαίνει γύρω σας, σήμερα δεν σας αγγίζει, είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Δίδυμοι
Διάθεση: Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, έχει φέρει μόνο το χάος στις προσωπικές σας σχέσεις.
Έρωτας: Μην κρατάτε τις σκέψεις σας μόνο για τον εαυτό σας, έχει ανάγκη ο σύντροφος σας να μοιράζεστε μαζί του τις χαρές και τις λύπες σας.
Επαγγελματικά: Καλύτερα προς το παρόν να στηριχθείτε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παρά να περιμένετε από τις υποσχέσεις που έχετε λάβει.
19/1: Είστε μέσα στην καλή χαρά, δεν πτοεί ούτε το κρύο, ούτε οι ταλαιπωρίες. Σήμερα, είστε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην πόλη σας, και σας φαίνεται.

Καρκίνος
Διάθεση: Δεν μπορείτε να δείτε την πρακτική πλευρά των θεμάτων με συνέπεια να μην μπορείτε να αντιληφθείτε την πραγματικότητα.
Έρωτας: Η φλόγα έχει ξυπνήσει μέσα σας. Έχετε βγάλει όλο τον δυναμισμό που διαθέτετε. Ούτε εσείς, ούτε οι άλλοι δεν ξέρατε ότι είστε τόσο παθιασμένοι.
Επαγγελματικά: Δύσκολα θα αναγνωρίσουν τις αξίες σας αν δεν κουραστείτε παρά πολύ. Στηριχτείτε στους συνεργάτες σας.
18/1: Θα δείτε τη λαμπερή πλευρά της ζωής και του εαυτού σας. Αφεθείτε και δεν θα χάσετε.

Λέων
Διάθεση: Όσο και να προσπαθείτε να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα είναι μάλλον δύσκολο.
Έρωτας: Αν είστε σίγουροι για την ειλικρίνεια της σχέσης σας, τότε κρατηθείτε γέρα επάνω της για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις πιέσεις που δέχεστε.
Επαγγελματικά: Θα πρέπει πάση θυσία να ξεκαθαρίσετε όλα τα εκκρεμή θέματα που τυχόν υπάρχουν μεταξύ των συνεταίρων σας, αν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε μια επιτυχημένη συνεργασία.
16/1: Πολλές οι προοπτικές της σημερινής μέρας, που σας δίνει τα περιθώρια να πετύχετε όλα αυτά για τα οποία πασχίζετε.

Παρθένος
Διάθεση: Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι ανήσυχοι και δεν εφησυχάζουν, τότε η εβδομάδα αυτή είναι μάλλον η δική σας εβδομάδα.
Έρωτας: Υπάρχει μια τάση να αρέσετε περισσότερο. Έτσι, αν έχετε κάποιες προτάσεις σπεύστε τώρα που η γοητεία σας είναι ανεβασμένη.
Επαγγελματικά: Ήρθε ο καιρός που θα πραγματοποιήσετε και τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας. Μια ευεργετική εβδομάδα ξεκινάει για τα οικονομικά σας.
17/1: Χαλαρώστε κι αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να περιμένετε, αρκεί κι άλλοι να σας περιμένουν.

Ζυγός
Διάθεση: Μια περίοδος ασυνεννοησίας έχει αρχίσει, έτσι οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε πάρα πολύ αυτό το διάστημα.
Έρωτας: Τολμήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ανοίξτε την καρδιά σας. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω και σας περιμένουν να τις εκμεταλλευτείτε.
Επαγγελματικά: Δεν αποκλείεται να καταφύγετε ακόμα και σε νομικές διαδικασίες για το ξεκαθάρισμα κάποιων επαγγελματικών εκκρεμοτήτων.
14/1: Κάποια από τις γνωριμίες είναι αυτό που για χρόνια ψάχνατε. Tο αν θα τη διατηρήσετε, ο χρόνος θα το δείξει.

Σκορπιός
Διάθεση: Από εσάς εξαρτάται και από τη στάση που θα κρατήσετε, για το αν θα επιδεινωθούν κάποιες καταστάσεις που αφορούν τις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις.
Έρωτας: Μην παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Μη δίνετε έκταση στις διάφορες μικροπαρεξηγήσεις. Είναι περίοδος χαλάρωσης και όχι έντασης.
Επαγγελματικά: Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κλείσιμο κάποιων συμφωνιών. Καλύτερα να κάτσετε στ’ αυγά σας.
15/1: Η φαντασία σας απογειώνεται και μαζί με αυτή απογειώνεται και η ερωτική σας διάθεση, κάποιοι θα… κινδυνεύσουν.

Τοξότης
Διάθεση: Έχετε όλα τα περιθώρια για να μπορέσετε να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να διακριθείτε σε όλα τα επίπεδα.
Έρωτας: Δεν έχετε κανένα λόγο να αλλάξετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αν είστε παντρεμένοι μείνετε πιστοί σε αυτό που έχετε.
Επαγγελματικά: Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτά που σας έχουν υποσχεθεί να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.
19/1: Σήμερα ό,τι και να συμβεί θα είναι για να σας βοηθήσει, αρκεί να βοηθήσετε κι εσείς τον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Διάθεση: Λογικό είναι οι προτάσεις να πέφτουν βροχή, όχι για να σας βρέξουν, αλλά για να σας δροσίσουν.
Έρωτας: Πολύ πιθανόν ο σύντροφος σας να σας υπενθυμίσει την παρουσία του μια και τον έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα.
Επαγγελματικά: Με διακριτικό τρόπο υπενθυμίστε στους γύρω σας ότι έχετε δουλέψει σκληρά κι ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την ανταμοιβή σας.
17/1: Μια πολύ λογική σκέψη για σήμερα είναι να πάτε μια εκδρομή, ίσως λοιπόν εκεί να βρείτε τη δική σας χιονάτη ή τον δικό σας πρίγκιπα.

Υδροχόος
Διάθεση: Ως αρχή σας αυτή την περίοδο είναι να βρείτε λύσεις και να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που θεωρείτε προβληματικά.
Έρωτας: Κάντε μια τελευταία προσπάθεια για να γεφυρώσετε το χάσμα που σας χωρίζει με τον σύντροφο σας. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και επιμονή μέχρι να τον πείσετε για τις προθέσεις σας.
Επαγγελματικά: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια επικερδή συμφωνία που θα σας δώσει πολλές προοπτικές για το μέλλον.
13/1: Η μέρα είναι δική σας, αφού σήμερα θα σας συμπαθήσουν και θα θέσουν τις δυνάμεις τους στη διάθεση σας.

Ιχθείς
Διάθεση: Σχετικά σκληρή για εσάς η βδομάδα αυτή και θα σας πέσει λιγάκι βαριά, κάτι σαν τον μουσακά δηλαδή αλλά χωρίς τις μελιτζάνες.
Έρωτας: Ένας νέος άνθρωπος παρουσιάζεται στη ζωή σας και σας συναρπάζει με τη γοητεία του. Άραγε θα ενδώσετε σε αυτόν τον έρωτα ή όχι;
Επαγγελματικά: Ξεκαθαρίστε κάποια γραφειοκρατικά θέματα, γιατί η εβδομάδα αυτή περιέχει πολλή και σκληρή δουλειά.
16/1: Μια νέα παρουσία εμφανίζεται κι εσείς αμαχητί παραδίνεστε στην αγκαλιά της, σαν ώριμο φρούτο, τέτοιο φρούτο που είστε!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *