Τα ζώδια την εβδομάδα 13 -19 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13 -19 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13 -19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, ενώ από την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ από την Πέμπτη ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως στο εξής όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου! Η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής απέναντι από το ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημά της εβδομάδας αυτής ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσης, ενώ ο Ήλιος στο προηγούμενο ζώδιο σού φέρνει την ανάγκη για ηρεμία, την ώρα που σχεδιάζεις μεθοδικά το επόμενο βήμα. Από την άλλη πλευρά, όμως, η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής στον Σκορπιό, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος. Επίσης, αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, γι’ αυτό κράτησε ένα πιο συγκρατημένο προφίλ στις επαφές σου με συνεργάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Πέμπτη ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΛΕΩΝ
Από την Πέμπτη ο Άρης περνά στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Επίσης, την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες κοινωνικές επαφές, ενώ η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής αγγίζει το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντας μια αναστάτωση που μπορεί να σε προβληματίσει. Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική για την καριέρα σου, ενώ η Αφροδίτη δίνει σημαντικές ευκαιρίες για έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις και επαφές, ενώ η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου κι αυτό δεν βοηθά στην υιοθέτηση της σωστής κατεύθυνσης. Μπορείς, όμως, να τακτοποιήσεις όσα σε απασχολούν, ειδικά αν πρόκειται για σπουδές, επαφές με εξωτερικό, ανθρώπους που ζουν μακριά ή νομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τις υλικές ανάγκες σου τη Δευτέρα και την Τρίτη. Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, ωστόσο, η νέα θέση του Άρη από την Πέμπτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες κι αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Τετάρτη και Πέμπτη κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Πέμπτη ο Άρης, παραδοσιακός σου κυβερνήτης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες. Πρόσεξε, όμως, να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις. Η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής στο ζώδιό σου φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο, ενώ η Αφροδίτη φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής στο προηγούμενο ζώδιο. Γενικότερα, αυτές τις ημέρες μπορείς να επωφεληθείς μέσα στην καθημερινότητά σου, βάζοντας σε τάξη κάποια πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Βάλε την ηρεμία σου σε πρώτη προτεραιότητα. Τετάρτη και Πέμπτη ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες, ενώ το Σάββατο δώσε ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την Πέμπτη ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής, σε μια φιλική θέση, φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Παρότι την προηγούμενη περίοδο έχεις αφήσει τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Πέμπτη ο Άρης περνά στον Καρκίνο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Παράλληλα, όμως, η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει κάποια διλλήματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα και τον τομέα της καριέρας σου, έτσι δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις που έχουν από σένα κάποια πρόσωπα κύρους να σε κουράσουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Από την Πέμπτη ο Άρης μετά από μια περίοδο σε θέση κόντρας, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Επίσης, η πανσέληνος τα ξημερώματα της Κυριακής στον Σκορπιό, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία, καθώς κάποιες αντιλήψεις που είχες ως τώρα δεν έχουν θέση στο σήμερα. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *