Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Μαρτίου

Κριός

Διάθεση: Ξεφορτωθείτε κάθε τι που σας πιέζει, σας φορτίζει και σας αναστατώνει ψυχολογικά.

Έρωτας: Αισθάνεστε δυνατοί, κεφάτοι και πάνω από όλα μεγάλοι εραστές. Πού είναι αλήθεια ο έρωτας; Σας έχει γίνει έμμονη ιδέα.

Επαγγελματικά: Η ρουτίνα σάς τσακίζει. Αυτή, όμως, είναι η πραγματικότητα της δουλειάς σας. Η υπομονή και η καλή θέληση στη συμπεριφορά σας εξαφανίζονται εύκολα.

18/3: Αν πιστεύετε ότι κόβοντας τον καφέ και τη ζάχαρη λύνετε το πρόβλημα το βάρους σας, δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

 

Ταύρος

Διάθεση: Η αναμονή και η αναζήτηση που είχατε μέχρι τώρα ψυχολογικά, έρχεται να δώσει αποτέλεσμα και μάλιστα αίσιο.

Έρωτας: Πλήθος τα ερωτήματα ξεπηδούν σε μια προσπάθεια να αξιολογήσετε τα αισθήματα του συντρόφου σας ή ενός καινούριου φλερτ.

Επαγγελματικά: Η ανυπομονησία σας φέρνει σοβαρά προβλήματα μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, που σας επιτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή.

16/3: Παρακολουθήστε από κοντά την πίεση σας και τις διατροφικές σας συνήθειες. Κάπου τα πράγματα δεν συμβαδίζουν με τις καθημερινές ανάγκες τους σώματός σας.

 

Δίδυμοι

Διάθεση: Ο διπλωματικός τρόπος με τον οποίο χειριστήκατε κάποια προβλήματα έχει εξαφανίσει τις εντάσεις και έχει δώσει λύσεις ανώδυνες.

Έρωτας: Δουλέψτε το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας περισσότερο. Ο σύντροφός σας θέλει δείγμα από το παλιό σας πάθος.

Επαγγελματικά: Το βέβαιο είναι ότι όλοι αυτοί που έρχονται βολιδοσκοπούν την κατάσταση και θέλουν να δουν πόσο αυτή τη φορά είσαστε πρόθυμοι να δείτε τα πράγματα από όποια πλευρά κι αν είναι.

13/3: Το ερωτικό έχει πέσει σε νάρκη γιατί καλλιεργείτε στον εαυτό σας το ανικανοποίητο.

 

Καρκίνος

Διάθεση: Φορτώνεστε πολλά πράγματα και ευθύνες. Είναι φυσικό να νιώθετε μόνιμα κουρασμένοι και εξαντλημένοι.

Έρωτας: Φυσικά και χάνετε τον μπούσουλά σας αυτό το διάστημα. Φλερτάρετε όπου βρείτε, όποιον βρείτε και ό,τι βρείτε. Μήπως αυτό εγκυμονεί κάποιους κινδύνους;

Επαγγελματικά: Τα προβλήματα, οι τριβές μέσα στο σπίτι και οι συζητήσεις που επανέρχονται για την καριέρα σας πρέπει να σας προβληματίζουν.

15/3: Κόψτε τον βήχα σε ορισμένους που ανακατεύονται στα οικογενειακά σας και προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε.

 

Λέων

Διάθεση: Η ζωή είναι ιδιαίτερα σκληρή, γι’ αυτό είτε το θέλετε είτε όχι μειώνει την καλή σας διάθεση και την κρίση σας.

Έρωτας: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του. Δώστε τόπο στην οργή και ανοίξτε την αγκαλιά σας στον άνθρωπο σας.

Επαγγελματικά: Αν είναι να συμμαχήσουν κάποιοι μαζί σας ή να ζητήσουν να κάνετε μαζί πράγματα, πρέπει να ξέρουν πού ακριβώς βρίσκονται τα θέματα και τι είστε πρόθυμοι να δώσετε.

19/3: Έχουν θεριέψει οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας.

 

Παρθένος

Διάθεση: Επανεμφάνιση παλιών ενοχλήσεων, αφού τα ενεργειακά σας επίπεδα είναι πολύ χαμηλά και σωματικά δεν αντέχετε άλλη πίεση.

Έρωτας: Τα παράπονα που ακούτε μην τα παίρνετε αψήφιστα γιατί πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να γυρίσετε πίσω και να μην συναντήσετε την ζεστή αγκαλιά που περιμένετε.

Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και κάποια ξεκαθαρίσματα που είναι κουραστικά, αλλά αν δεν γίνουν θα τα συναντήσετε λίγο αργότερα ως εμπόδια.

17/3: Θα δείτε ξεκάθαρα τα επαγγελματικά προβλήματα και τις κακές συνεννοήσεις πού οδηγούν και πόσο σας ζημιώνουν.

 

Ζυγός

Διάθεση: Είστε σε καλά επίπεδα. Το άγχος αρχίζει να υποχωρεί και η διάθεσή σας να αλλάζει.

Έρωτας: Ο έρωτας ανθίζει για όσους έχουν επιθυμία για αμοιβαιότητα. Κάποιοι ανάμεσα στις παρέες, στους φίλους αρχίζουν να νιώθουν γλυκό χτυποκάρδι για πάρτη σας.

Επαγγελματικά: Τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν με τον τρόπο που λειτουργείτε στη δουλειά σας.

14/3: Μην είστε ξεροκέφαλοι. Η επιτυχία έχει αντίτιμο και το αντίτιμο έχει να κάνει με πράγματα που δεν θέλετε να δώσετε.

 

Σκορπιός

Διάθεση: Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και πολλή κούραση βγαίνει στην επιφάνεια.

Έρωτας: Για όσους έχετε περάσει δύσκολες ώρες, είτε μέσα στη σχέση είτε ψάχνετε να καλύψει κάποιος τη μοναχική σας καρδιά, ένας καινούριος έρωτας ή μια αναθέρμανση του παλιού μπορεί να σας περιμένει.

Επαγγελματικά: Πάρτε τις δουλειές και τα εύσημα γιατί μόνο εσείς μπορείτε.

13/3: Πάρτε αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σας και βελτιώστε την.

 

Τοξότης

Διάθεση: Δεν ξέρουμε αν είναι απλά ψυχολογικοί οι πονοκέφαλοι σας ή αποτέλεσμα φοβερής πίεσης. Τσεκ απ τώρα.

Έρωτας: Αν κάποια πράγματα αυτήν την εποχή σάς κάνουν να πνίγεστε, πιστέψτε μας δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας αλλά με το πώς φαντάζεστε τη ζωή.

Επαγγελματικά: Υψώστε ανάστημα ενάντια στην κούραση, δείξτε αποφασιστικότητα και φέρτε το παιχνίδι στο δικό σας γήπεδο για να κερδίσετε.

18/3: Είστε μερικές φορές τόσο σκληροί και τόσο κυνικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας που οδηγείτε τις σχέσεις σε αδιέξοδο.

 

Αιγόκερως

Διάθεση: Πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό. Παραδεχτείτε ότι υπάρχουν στιγμές που φοβάστε.

Έρωτας: Δώστε το περιθώριο στον εαυτό σας να ανταποκρίνεται με περισσότερη θέρμη, ρομαντισμό, πάθος, ευγένεια και χαμόγελο σε όλα αυτά που σας προσφέρονται.

Επαγγελματικά: Ο καλύτερος τρόπος να δείξετε σε κάποιους πόσο ικανοί είστε, είναι να δείξετε πόσο μεγάλο κύκλο και συμμάχους έχετε.

15/3: Μετά το μέσο της εβδομάδας η μεγαλύτερη ταλαιπωρία θα πάρει τέλος. Από εδώ και πέρα μπορείτε να δρέψετε καρπούς ή δάφνες.

 

Υδροχόος

Διάθεση: Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και στους γύρω σας να διασκεδάσετε και να επαναστατήσετε απέναντι στη ρουτίνα.

Έρωτας: Αυτό το διάστημα ψάξτε για απαντήσεις στα συναισθηματικά σας ναυάγια, αναλαμβάνοντας όπου πρέπει την ευθύνη για τα λάθη που κάνατε.

Επαγγελματικά: Οι ευκαιρίες σάς υπόσχονται ότι το ενδιαφέρον των ανθρώπων για την καριέρα σας αλλά και για τα κέρδη σας θα είναι αμοιβαίο και θα σας βοηθήσει πολύ να φτιαχτείτε ξανά.

16/3: Λύστε τα ψυχολογικά προβλήματα με άσκηση ή χορό.

 

Ιχθείς

Διάθεση: Έχετε πει περισσότερα από αυτά που μπορείτε να κάνετε, γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν να περιοριστείτε για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Έρωτας: Λέτε πολλά στον άνθρωπο σας και είναι καλύτερα να του υποδείξετε τι ακριβώς περιμένετε, παρά να του κάνετε μια κριτική που τον μπερδεύει.

Επαγγελματικά: Ψάξτε για συνεργάτες, για ανθρώπους που θέλουν να συμπλεύσουν ή να συμμαχήσουν μαζί σας.

19/3: Αποφασιστικά και ευγενικά βάλτε τα πράγματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *