ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους με άνεση. Πρόσεξε όμως την Πέμπτη ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Επίσης, από την Πέμπτη όμως ο Άρης κυβερνήτης σου περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Από την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί περισσότερο να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου. Επίσης, από την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα όμως την Πέμπτη ο Άρης περνά στον Ζυγό, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, παράλληλα όμως η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ανεβάζει την θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας αυτής να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Επίσης, από την Πέμπτη ο Άρης μετά από μια περίοδο σε θέση κόντρα που έφερε τρέξιμο στο σπίτι και ηλεκτρισμένο κλίμα με τους οικείους, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Ο Άρης με τη νέα του θέση ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός και εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο, πέρα από σαρκικά πάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Παράλληλα, από την Πέμπτη ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, παρόλα αυτά θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός την Πέμπτη, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου. Επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια θέση εξαιρετική για τα ζητήματα καρδιάς!

ΛΕΩΝ
Τη Δευτέρα είναι κοντά σου οι φίλοι σου, ενώ από την Τετάρτη προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, πρόσεξε όμως να μην σε καταβάλει το άγχος την Πέμπτη. Από την Πέμπτη ο Άρης, περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής! Πέμπτη με Σάββατο είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί με τη Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, κυρίως από την Τετάρτη και μετά. Επίσης, την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Πάντως, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, γενικότερα άλλωστε γνωρίζεις κόσμο. Μην ξεχνάς όμως ότι ο Άρης μέχρι την Τετάρτη σε παρασύρει σε παρορμητισμούς.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Πέμπτη ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ακόμη και αν η λίμπιντο σου είναι αυξημένη. Επίσης, μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες και τη συμβολή των φίλων σου, καταφέρνεις περισσότερα, ειδικά από την Παρασκευή και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την Τετάρτη μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Πέμπτη που φέρνει μπελάδες αν ανήκεις σε εκείνους που είναι μπερδεμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Από την Πέμπτη επίσης ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στα καλά νέα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας ανάσα ονείρου στα αισθηματικά με έχει σημαντικές ευκαιρίες, όμως κάποια πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά από την Παρασκευή και μετά όπου ευνοείσαι σε νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών και γενικότερα η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη. Επίσης από την Πέμπτη ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μέχρι την Τρίτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες από τις οποίες επωφελείσαι στα προσωπικά χάρη σε φίλους, είσαι όμως πλέον σε μια περίοδο στα αισθηματικά που ευνοεί όσους ήδη έχουν βρει το ταίρι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και η τύχη δεν σε εγκαταλείπει, θα πρέπει όμως να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Η νέα θέση του Άρη από την Πέμπτη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες. Η Τετάρτη σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ την Πέμπτη σκληραίνεις τη στάση σου. Ταυτόχρονα, μέχρι και την Τετάρτη το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ γενικότερα το κλίμα στα προσωπικά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Από την Πέμπτη μάλιστα ο Άρης περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα. Μέχρι την Πέμπτη η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες. Παράλληλα, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Τη Δευτέρα πάντως μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και την Πέμπτη έχεις κάποια ερωτηματικά. Η γκρίνια δε λείπει με το ταίρι σου, αλλά είσαι σε μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα, γνωριμίες και φλερτ.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS