Τα ζώδια την εβδομάδα 14 έως 20 Ιανουαρίου από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 14 έως 20 Ιανουαρίου από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 14 έως 20 Ιανουαρίου από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να ασχολείστε με την τακτοποίηση οικονομικών. Από την Παρασκευή και μετά το σκηνικό χαλά, αφού θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε, ειδικά οι γεννημένοι 11 Απριλίου, αν δεν θέλετε να σπάσουν συμβόλαια και επαγγελματικές σχέσεις. Παράλληλα, αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα αυξημένης κοινωνικότητας, αλλά και τη δυνατότητα να εκμυστηρευτείτε σε κάποιον φίλο ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Οι γεννημένοι 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς.

Ταύρος
Με ανεβασμένη διάθεση και όρεξη να δραστηριοποιηθείτε σε πολλά ξεκινά η εβδομάδα σας. Την Παρασκευή κάποιο έξοδο θα σας αγχώσει, ενώ το Σαββατοκύριακο αποφύγετε εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, που περνά την Κυριακή και για ένα, μήνα θα σας δώσει αυξημένες ευθύνες αλλά και τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε αν έχετε κάποιο ταλέντο. Ακόμα, θα βοηθήσει -αν όχι άμεσα- έμμεσα και τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι
Λίγο γκρινιάρηδες θα είστε στην αρχή της εβδομάδας, πράγμα αρκετά σπάνιο για τον χαρακτήρα σας. Την Παρασκευή, καλύτερα θα ήταν να μην επιχειρήσετε να τρέξετε σημαντικά πράγματα που σας ενδιαφέρουν, ενώ το Σάββατο προσέχετε τις σπασμωδικές κινήσεις και τον λόγο σας. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα πιο πλατύ τρόπο κρίσης, αλλά και στοιχεία που χρειάζεστε για να βρείτε την άκρη σε θέματα που σας μπερδεύουν. Ακόμα, θα κάνει πιο εύκολες τις κινήσεις σας σε ό,τι αφορά σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα.

Καρκίνος
Κοινωνικότατους και μέσα σε παρέες που σας τοποθετούν στο κέντρο της προσοχής τους, σας βρίσκουν οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ την προσοχή σας απαιτεί η Παρασκευή στις μετακινήσεις, στον λόγο αλλά και στις αντιδράσεις σας. Το Σάββατο, κάποιο απρόσμενο έξοδο θα σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας ειδικά τους γεννημένους 21 Ιουλίου, ενώ και ο Ήλιος που περνά στον Υδροχόο από την Κυριακή δείχνει πως για ένα διάστημα θα σας προβληματίσουν τα έξοδα και θα είστε περισσότερο κτητικοί απέναντι στο χρήμα και στους ανθρώπους.

Λέων
Ασχολούμενοι με δουλειές και υποχρεώσεις απέναντι στις οποίες καλείστε να ανταποκριθείτε, σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Η Παρασκευή δεν είναι μέρα για έξοδα – μαζευτείτε γιατί θα σας κοστίσει ακριβά η οποιαδήποτε κίνηση. Το Σάββατο μπορεί να φέρει εντάσεις στους επαγγελματικούς χώρους, ενώ από την Κυριακή θα πρέπει να μεριμνήσετε για την ομαλή λειτουργία μιας μεγάλης σχέσης ή συνεργασίας. Οι γεννημένοι από 30 Ιουλίου μέχρι 5 Αυγούστου θα έχετε περισσότερες αιτίες να είστε χαρούμενοι, ενώ οι γεννημένοι 7 και 8 Αυγούστου αξιοποιήστε την τεράστια τύχη των ημερών.

Παρθένος
Με ανεβασμένη διάθεση και καλές ιδέες σάς βρίσκουν οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ το τέλος της δεν είναι τόσο εύκολο αφού την Παρασκευή φαίνεται πως θα μπορούσε να σας στεναχωρήσει είτε κάποιος αγαπημένος άνθρωπος είτε ένα νέο που μπορεί να ακούσετε για κάποιον που εκτιμάτε ή για την εξέλιξη μιας προσωπικής σας υπόθεσης. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα δώσει για ένα μήνα ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εξελίξεις και ευκαιρίες σε όσους φιλόδοξους περιμένουν τη στιγμή να ξεχωρίσουν.

Ζυγός
Μυστικοπαθείς και καχύποπτοι θα είσαστε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με όλους και με όλα. Την Παρασκευή θα είναι δύσκολο να αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις, ενώ και το Σάββατο δεν δείχνει καλύτερο ως μέρα αφού θα μπορούσαν πολύ εύκολα να σπάσουν σχέσεις και συνεργασίες χρόνων. Από την Κυριακή, ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και θα σας δώσει ένα μήνα ξεχωριστό σε ό,τι αφορά τα προσωπικά, τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε, ενώ μπορεί να φέρει και έναν νέο έρωτα στους μόνους και μόνες.

Σκορπιός
Η ανάγκη σας για συντρόφευση και αρμονία με τους γύρω σας θα είναι αυξημένη και θα είσαστε δεκτικοί και εξυπηρετικοί στα θέλω των δικών σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στον λόγο σας, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς. Η οποιαδήποτε σπασμωδική κίνηση ή αντίδραση θα μπορούσε να επιφέρει ριζική διάσπαση σχέσεων. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει λόγους να ασχοληθείτε περισσότερο με τον οικογενειακό σας χώρο, τις ανάγκες και τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων.

Τοξότης
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με δουλειές και εκκρεμότητες που συνειδητά έχετε αμελήσει. Την Παρασκευή και το Σάββατο φαίνεται πως ένα έξοδο που δεν σας αφορά άμεσα αλλά κάποιο αγαπημένο πρόσωπο και δεν μπορεί να προσπεραστεί, θα σας ταράξει. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει βοηθήσει να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες που θα διαλύσουν θαμπά σημεία σε συμφωνίες και συνεργασίες σας. Οι γεννημένοι από 29 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου θα έχετε λόγους να είστε πιο ανεβασμένοι από τους υπολοίπους.

Αιγόκερως
Χαρούμενοι και ασχολούμενοι με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας. Την Παρασκευή δεν ευνοούνται επαγγελματικές κινήσεις ούτε είναι εύκολο να ακουστεί κάποια ιδέα σας, ενώ καλό θα ήταν να προσέχετε την υγεία σας. Το Σάββατο ίσως μια ένταση ή διαφωνία που θα προκύψει στον οικογενειακό, να σας αναστατώσει, ενώ την Κυριακή ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει έναν μήνα πιο αποδοτικό σε σχέση με τα έσοδά σας ή και μια ουρανοκατέβατη βοήθεια.

Υδροχόος
Με αυξημένη την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα του σπιτιού και της οικογένειας ξεκινάτε την εβδομάδα. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρξουν αιτίες που θα σας αναστατώσουν. Ένα νέο που αφορά κάποιον αγαπημένο σας, πιθανόν να σας ρίξει ψυχολογικά, αλλά από την Κυριακή που ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο και για έναν μήνα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα ατομικά σας αιτήματα, βάζοντας τους γύρω σας να τρέχουν για δικά σας ζητήματα ώστε να μην αγχώνεστε.

Ιχθείς
Αρκετές οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα έχετε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Την Παρασκευή και το Σάββατο να είστε πιο προσεχτικοί από ό,τι συνήθως στο τι λέτε και σε ποιους και να κρατάτε τα πολύ προσωπικά σας για εσάς. Άλλωστε, σε αυτό θα σας βοηθήσει από την Κυριακή και ο Ήλιος από τον Υδροχόο που θα σας δώσει έναν μήνα εσωστρέφειας και απολογισμών και θα επισημάνει και την ανάγκη σας για ξεκούραση -ψυχική και σωματική- που θα βοηθήσει σε μία ανασύνταξη δυνάμεων και στόχων.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *