Τα ζώδια την εβδομάδα 14 ως 20 Μαΐου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 14 ως 20 Μαΐου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 14 ως 20 Μαΐου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Μπροστά στην πιο σημαντική εβδομάδα του μήνα και ίσως από τις σημαντικότερες της χρονιάς θα βρεθείτε και εσείς μα και όλα τα ζώδια. Οι αλλαγές που τώρα ξεκινούν αγγίζουν πολλούς τομείς στην ζωή του καθενός. Η νέα Σελήνη σάς ειδοποιεί να βρείτε εναλλακτικές για να προστατέψετε τα οικονομικά σας κεκτημένα, καθώς ο Ουρανός θα φέρει ανατροπές. Αλλαγές, που δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Είναι και εποχή που πρέπει να πλησιάσετε πολύ τον οικογενειακό σας χώρο ο οποίος θα μπορούσε να σας στηρίξει πολύπλευρα.

Ταύρος
Το νέο φεγγάρι δημιουργεί προϋποθέσεις για δυναμικά ξεκινήματα κάθε μορφής στη ζωή των γεννημένων 14,15,16 Μαΐου, την ίδια ώρα που ο ανατρεπτικός Ουρανός με την είσοδό του στο ζώδιό σας υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Οι από 21 Απριλίου ως και 2 Μαΐου θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε τις μέρες αυτές, είτε είναι επαγγελματική εναλλακτική, είτε τρόπος ουσιαστικής επικοινωνίας με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ. Ξεκινά, επίσης, μια περίοδος που θα σας δώσει πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις.

Δίδυμοι
Το νέο φεγγάρι ολοκληρώνει τη μεγάλη ενδοσκόπηση που έχετε εδώ και καιρό ξεκινήσει. Ο Άρης από τον Υδροχόο θα  δώσει όση τόλμη χρειάζεστε για να επιχειρήσετε τολμηρές κινήσεις, κυρίως εσείς του πρώτου 10ημέρου. Αυτό το διάστημα απαιτεί εσωστρέφεια, ενώ ο Ουρανός περνώντας στον Ταύρο φέρνει αιτίες άγχους που θα σας συνοδεύουν για τα 7 επόμενα χρόνια! Ως το Σάββατο οι γεννημένοι 14 ως 20 Ιουνίου μπορεί να έχετε ανανέωση σε σχέση σας ή μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος
Μπροστά σε μια εβδομάδα τόσο σημαντική το νέο φεγγάρι θα σας δώσει στηρίγματα από έναν ισχυρό υποστηριχτή και φίλο, την ίδια εποχή που ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σας κάνει να αλλάξετε κοινωνικούς κύκλους και να έρχεστε στο εξής πιο κοντά με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Εσείς του πρώτου 10ημέρου μα και εσείς της τελευταίας εβδομάδας του ζωδίου, πείτε ναι στις προτάσεις των ημερών. Από το Σάββατο, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και υπόσχεται καλύτερες μέρες σε όλους.

Λέων
Τα περάσματα τόσο του Άρη στον Υδροχόο, όσο και αυτό του Ουρανού στον Ταύρο, αφορούν κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, άρα και εσάς. Η νέα σελήνη από την κορυφή του χάρτη σας, σας ειδοποιεί να βρείτε τρόπο συνεννόησης με τα δικά σας άτομα και να μην τραβάτε σχοινιά που μπορεί να σπάσουν. Ανατρεπτικός ο Ουρανός από τον Ταύρο μπορεί σε πρώτη φάση να φέρνει τα πάνω κάτω μόνο στη ζωή των γεννημένων την πρώτη ημέρα του ζωδίου.

Παρθένος
Το νέο φεγγάρι στο ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τους γεννημένους το τελευταίο 7ήμερο του ζωδίου, δείχνοντάς τους τον σωστό τρόπο για να φτάσουν σε έναν στόχο. Είστε από τα λίγα ζώδια που δεν δείχνει να επηρεάζει αρνητικά το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο. Από δώ και μετά ξεκινά ένα διάστημα που θα αλλάξει πολλά από τις θεωρίες και τα πιστεύω σας. Ο Άρης από τον Υδροχόο σάς καλεί να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες και να δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες.

Ζυγός
Αυτή η εβδομάδα στηρίζει και ευνοεί σε όλους τους τομείς εσάς του τελευταίου 7ημέρου του ζωδίου, που ως το Σάββατο μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη είτε συναισθηματική είτε άλλης μορφής. Ο Άρης από τον Υδροχόο αναστατώνει την ερωτική σας ζωή, που δείχνει πολύ έντονη αυτό το διάστημα, ενώ η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σάς βοηθά να φαίνεστε περισσότερο και να καλυτερεύσετε -αν προσπαθήσετε- λίγο την επαγγελματική μα και την οικονομική σας θέση.

Σκόρπιος
Το νέο φεγγάρι στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα δέσει μια συνεργασία ή σχέση και βοηθά, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ερμή στον Ταύρο, να τα βρείτε επί της ουσίας με τα άτομα που είτε συνεργάζεστε, είτε συντροφεύεστε. Όμως, το πέρασμα του Ουρανού στον χώρο του Ταύρου σάς αφορά άμεσα και στα 7 χρόνια της εκεί παραμονής του θα έχει τη δύναμη να αλλάξει καταστάσεις που μέχρι χθες θεωρούσατε σταθερές και σίγουρες. Στα θετικά της εβδομάδας και η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο που υπόσχεται καλύτερες μέρες.

Τοξότης
Το νέο φεγγάρι βοηθά κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Τη νευρική Τετάρτη ελέγξτε τα ξεσπάσματά σας και κινηθείτε ήρεμα. Ο επαγγελματικός χώρος γενικά τις μέρες αυτές μονοπωλεί τον χρόνο και τη σκέψη σας, καθώς το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα επιβάλει αναγκαστικές αλλαγές στις μέχρι τώρα λειτουργίες σας και απαιτεί προσαρμογές σε αυτές. Ο Άρης, περνώντας στον Υδροχόο, θα κάνει εξαιρετικά απαιτητικό και επιθετικό τον λόγο σας και πιθανόν να φέρει κόντρα με κοντινό σας άτομο.

Αιγόκερως
Το νέο φεγγάρι σε πολύ καλή για εσάς θέση, δίνει την ευκαιρία να ζεσταθούν σχέσεις να γεννηθούν προοπτικές εξέλιξης. Ακόμα, ο Ερμής από τον Ταύρο κάνει ουσιαστική την επικοινωνία με άτομα που αγαπάτε και δίνει τον χρόνο να ασχοληθείτε πολύ με ό,τι αγαπάτε περισσότερο. Τις μέρες αυτές να προσέχετε τα έξοδά σας, γιατί κάποιοι ίσως κάνετε περιττές υπερβολές προκειμένου να εντυπωσιάσετε και στο τέλος θα απογοητευτείτε. Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αλλαγές μέσα από ένα ξαφνικό γεγονός που ίσως αλλάξει τα δεδομένα σας.

Υδροχόος
Οι μέρες θα φέρουν μια αιτία συναισθηματικής χαράς ή ακόμα και ένα ξεκίνημα σε εσάς της τελευταίας εβδομάδας του ζωδίου, που είστε και οι πιο ευνοημένοι. Η νέα Σελήνη της Τρίτης σάς βοηθά να ετοιμάσετε το σπίτι για να δεχθείτε κάποιον που περιμένετε ή για να κάνετε τις όποιες αλλαγές εν όψει καλοκαιριού. Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο για 7 χρόνια κι αυτή η θέση σε πρώτη φάση θα δώσει οικογενειακές ανατροπές στους γεννημένους την πρώτη ημέρα του ζωδίου.

Ιχθείς
Οι γεννημένοι 7 και 8 Μαρτίου θα έχετε τύχη και μια πρόταση πολλά υποσχόμενη. Το νέο φεγγάρι την Τρίτη θα δώσει μια σημαντική συνάντηση που θα ίσως φέρει κάποια λύση σε επαγγελματικό σας θέμα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα κάνει περισσότερο νευρικό τον λόγο και την κίνησή σας, ενώ ο Άρης από τον Υδροχόο θα δώσει μια αιτία εσωτερικής ανησυχίας που θα συνοδεύει τη ζωή σας για καιρό. Όμως, η Αφροδίτη περνώντας από το Σάββατο στον Καρκίνο υπόσχεται καλύτερες μέρες.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *