ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 15-21 Νοεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 15-21 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Ερωτηματικά στα οικονομικά σου

Σύνθετη η εβδομάδα αυτή καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σου δημιουργεί αμφιβολίες για τα κεκτημένα σου, αλλά και το αίσθημα της ικανοποίησης από τα απλά καθημερινά. Ο κυβερνήτης σου Άρης που σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Ουρανό μαρτυρά πως θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Μην το κάνεις όμως εν βρασμώ. Δευτέρα και Τρίτη εστιάζεις περισσότερο στα δικά σου θέλω, η εβδομάδα αυτή όμως δείχνει πως τα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένα και δεν βλέπεις ξεκάθαρα τις επιλογές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εγωισμός οδηγεί σε αδιέξοδα

Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται από τη σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στο ζώδιό σου που λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός φακός σε όσα ήδη σε προβληματίζουν και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω στα θέλω σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με κάποια πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως με περισσότερη μετριοπάθεια καταφέρνεις πολλά. χωρίς να νιώθεις ότι “προδίδεις” τις θέσεις σου. Οι άλλοι είναι εκεί για να σε ακούσουν και μέχρι την Παρασκευή προσπαθείς να βρεις διεξόδους, έχεις όμως πολλά μέτωπα ανοιχτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άγχος και υποχρεώσεις άλλων στους δικούς σου ώμους

Η εβδομάδα αυτή σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις άλλων καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στον Ταύρο φέρνει άγχος αλλά και κάποιο εκνευρισμό. Παράλληλα, αν έχεις παραμελήσει τη φροντίδα της υγείας σου, το σώμα σου ζητά ξεκούραση. Γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα από μια κατάσταση. Έχεις πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα “πέπλο” που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη και αν έχεις παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα. Άλλωστε το σαββατοκύριακο πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγή πλεύσης

Η εβδομάδα χωρίς να είναι δυσαρμονική, έχει σημεία που πρέπει να προσέξεις καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σε καλεί να αφήσεις πίσω σου στόχους που δεν έχουν θέση στο δικό σου σήμερα. Ο Άρης σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό, αλλά σε καλή θέση για το ζώδιό σου, σε ωθούν σε νέους ορίζοντες μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Η έκλειψη αυτή είναι πιθανό να φέρει και κάποια θέματα στο προσκήνιο ως προς πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ τα αισθηματικά σου για την ώρα έχουν μια δόση… τρικυμίας, καθώς οι καταστάσεις τονίζουν τις ανασφάλειές σου.

ΛΕΩΝ

Δείξε τα ταλέντα σου χωρίς υπερβολές

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σε αγγίζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο και σε προβληματίζει καθώς από τη μια υπάρχουν τομές που πρέπει να κάνεις εδώ και τώρα και από την άλλη υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω. Η έκλειψη φέρνει και αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς το σύμπαν απαιτεί βαθιές τομές. Γενικότερα όμως είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά σου χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φρόντισε να φανείς σε όλα νομότυπος.

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς καθώς ακόμη και στις δυσκολίες που ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις έχεις και τα ανάλογα εφόδια που σου χαρίζει ο ανατρεπτικός «χορός» Άρη-Ουρανού, ωστόσο η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σε προειδοποιεί να είσαι απόλυτα συνεπής και νομότυπος σε όσα κάνεις, ειδικά σε διαδικαστικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή σχέσεις με το νόμο. Τα μέσα της εβδομάδας σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο το πρώτο σου μέλημα είναι το αίσθημα της σταθερότητας που έχεις ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά μπερδεμένη για σένα καθώς μαζί με τα όσα έχεις να διαχειριστείς ως προς τα δικά σου ζητήματα, η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής φέρνει και ερωτηματικά για τις βαθύτερες συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να συλλέξεις τις πληροφορίες που σου δίνονται και να αναπτύξεις δράση την επόμενη εβδομάδα. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι ζεις μια ονειρική κατάσταση, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα και το στοιχείο της υπερβολής συνοδεύει τον τρόπο που λειτουργείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πίεση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων

Η εβδομάδα φέρνει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπως μαρτυρά και η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής, καθώς τυχόν προβλήματα που ήδη υπάρχουν μεγεθύνονται, όχι τόσο λόγω δικών σου ενεργειών, όσο λόγω των απαιτήσεων των άλλων, είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς πιο διαλλακτικός. Μάλιστα, σε αγγίζει η μεταμορφωτική σύνοδος Άρη-Ουρανού που φέρνει βαθιές και αμετάκλητες αλλαγές στη ζωή σου σε κάποιον τομέα. Τα ζητήματα καρδιάς αγγίζονται άμεσα από αυτή την έκλειψη και ένα πιθανό σενάριο είναι πως έρχονται μαζεμένα παράπονα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το σαββατοκύριακο είσαι πιο εσωστρεφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώσε προσοχή στο πρόγραμμα της καθημερινότητας.

Η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής αγγίζει άμεσα τον τομέα της καθημερινότητάς σου, φέρνοντας αναστάτωση με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία στη φροντίδα της υγείας σου. Δευτέρα και Τρίτη είναι βοηθητικές μέρες για να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου άτομα, ενώ και το σαββατοκύριακο φέρνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, άλλωστε είσαι σε μια βοηθητική περίοδο στα προσωπικά, χάρη στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Έχεις και ψυχολογικά βαρίδια όμως να διαχειριστείς…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα δημιουργικό σχέδιο σε προβληματίζει.

Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σε μια φιλική θέση φέρνει κάποια αναστάτωση σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, έχεις όμως πρόσωπα στο πλευρό σου που δίνουν λύσεις Αν όμως είσαι γονιός, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών σου. Μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να ωριμάσεις περισσότερο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, ωστόσο στην παρούσα φάση το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένο και στα μέσα της εβδομάδας τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν ανάγκη από την παρουσία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σπίτι και οικογένεια έχουν έντονες απαιτήσεις.

Αυτή ενδεχομένως να είναι μια πιεστική εβδομάδα για τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, καθώς αυτόν τον τομέα αγγίζει στο ωροσκόπιό σου η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Έτσι λοιπόν καλείσαι να κρατήσεις εσύ τις ισορροπίες, χωρίς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Η έκλειψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες ανασφάλειες, καθώς έχεις ανάγκη να νιώθεις προστατευμένος από τις δυσκολίες και διχάζεσαι ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω, θυμήσου όμως ότι έχεις στο πλευρό σου πρόσωπα που σε αγαπούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Προβληματισμοί στο κοντινό σου περιβάλλον.

Χωρίς να είναι δυσαρμονική για σένα αυτή η εβδομάδα, χρειάζεται από σένα λεπτότερους χειρισμούς στις επαφές σου με το κοντινό περιβάλλον και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς τις σκέψεις σου στον περίγυρό σου καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής φέρνει κάποια αναστάτωση. Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου και τις συσκευές επικοινωνίας. Προσπαθείς να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, αλλά μοιάζεις να μην βλέπεις τις καταστάσεις καθαρά. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά και σε πρόσωπα με τα οποία νιώθεις ασφάλεια.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Fried Rice