Τα ζώδια την εβδομάδα 15 έως 21 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 15 έως 21 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 15 έως 21 Απριλίου

Κριός
Ο Ερμής την Τετάρτη και η Αφροδίτη από το Σάββατο περνούν στο δικό σας ζώδιο. Ο Ερμής θα κάνει πιο ηχηρό και πιο παρορμητικό τον λόγο σας και θα επιβεβαιώνεστε μέσα από αυτόν, ενώ η Αφροδίτη θα ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Μέχρι και τις 14 Μαΐου θα δίνετε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο απαιτεί περισσότερο προσοχή σε ό,τι σας διασφαλίζει οικονομική σταθερότητα. Οι γεννημένοι 21 Μαρτίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι γεννημένοι 14 Απριλίου διανύετε ένα διάστημα αυξημένης τύχης σε οτιδήποτε επιχειρείτε.

Ταύρος
Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό από την Τετάρτη θα σας κάνει πιο μυστικοπαθείς τόσο με τα οικονομικά όσο και με τα προσωπικά σας, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στον ίδιο χώρο την Τετάρτη δίνει μια κρυφή αιτία χαράς. Επίσης, βοηθά να κατασιγάσουν κάποιες ανησυχίες σας, να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά και σε συνδυασμό και με τον Ερμή, σας βοηθά να ξεκινήσετε έναν απολογισμό, καθώς και επαναπροσδιορισμό στόχων και προτεραιοτήτων. Ο Ήλιος περνά στο δικό σας το ζώδιο τονίζοντας τις φιλοδοξίες σας. Οι γεννημένοι 22 Απριλίου είστε μπροστά σε ριζικές αλλαγές που δείχνουν να αναστατώνουν τη ζωή σας.

Δίδυμοι
Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας ιδιαίτερα κοινωνικής και αποδοτικής περιόδου, σε ό,τι αφορά φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. Θα καταφέρνετε να γίνεστε το επίκεντρο κάθε παρέας, ενώ δεν αποκλείεται να περνάτε αρκετό χρόνο σε σπίτια φίλων που τους νιώθετε οικογένεια. Το τρίτο πέρασμα της εβδομάδας αφορά τον Ήλιο που περνά στον Ταύρο και θα σας επιτρέψει να κάνετε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση και να διορθώσετε λάθη. Οι γεννημένοι από 31 Μαΐου έως και 5 Ιουνίου θα είσαστε υπερδραστήριοι και έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες, μα και να τα βάλετε με όσους ανακατεύονται στα προσωπικά σας ή στέκουν εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Καρκίνος
Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον χώρο του Κριού θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδιά, καθώς και με υποχρεώσεις που μονοπωλούν τη σκέψη σας. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας ανοίξει νέους κύκλους γνωριμιών, μέσα στους οποίους θα υπάρξουν άνθρωποι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ή και να προωθήσουν τα θέλω σας. Οι γεννημένοι 15 Ιουλίου έχετε λόγους να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι σας παρουσιάζεται σαν καλό, καθώς η περίοδος δεν επιτρέπει λάθη. Οι γεννημένοι από 16 έως 22 Ιουλίου θα έχετε αιτίες χαράς και ψυχικής ανάτασης ή ακόμα και κάποιο κέρδος αυτές τις μέρες.

Λέων
Την Τετάρτη ο Ερμής και το Σάββατο η Αφροδίτη περνούν στον Κριό και δίνουν οξύτητα στη σκέψη σας, διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων και τη δυνατότητα γνωριμιών με αξιόλογα και πνευματικά άτομα. Όμως, θα σας λείπει ο σωστός τρόπος έκφρασης με αποτέλεσμα να παρεξηγείστε και να χάνετε το δίκιο σας πολλές φορές. Ένας ήλιος στο ζενίθ του αστρολογικού σας χάρτη ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες, αλλά και οικονομικά θέματα. Οι γεννημένοι 23 και 24 Ιουλίου θα έχετε λόγους να είστε πολύ ανεβασμένοι και χαρούμενοι, ενώ οι γεννημένοι 25 Ιουλίου θα έχετε λόγους να είστε τρελαμένοι με τις απρόσμενες ανατροπές που βομβαρδίζουν τη ζωή σας.

Παρθένος
Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή από την Τετάρτη και της Αφροδίτης από το Σάββατο στον Κριό, θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς, κτητικούς και καχύποπτους απ’ ό,τι συνήθως. Το διάστημα ευνοεί τη διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων και τη βελτίωση των οικονομικών σας, τόσο από κρυφές πηγές εσόδων όσο και από την αύξηση των εσόδων του συντρόφου σας. Παράλληλα, εκμεταλλευτείτε το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο γιατί ένας Ήλιος μέσα στον 9ο φυσικό σας οίκο, είναι ό,τι καλύτερο για να κάνει το μυαλό σας να παίρνει γρήγορες στροφές, να έχει λαμπρές ιδέες και να μπορεί να βλέπει πολυεπίπεδα ένα θέμα και να φτάνει γρήγορα στη λύση του.

Ζυγός
Τα περάσματα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό σάς κάνουν πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας, ενώ θα έχετε αυξημένη την ανάγκη ουσιαστικής συντρόφευσης και συνύπαρξης. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Ο Ήλιος από τον Ταύρο θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς και καχύποπτους. Ακόμα, ευνοεί οικονομικές διεκδικήσεις, καθώς και οικονομικά κέρδη από αδήλωτες πηγές εσόδων, όπως επίσης στήριξη από τρίτα άτομα. Οι γεννημένοι από 3 έως 7 Οκτωβρίου θα είστε υπερδραστήριοι και δυναμικοί με όρεξη να πετύχετε στόχους, ενώ οι γεννημένοι 13 Οκτωβρίου αντιμετωπίζετε δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις.

Σκορπιός
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον χώρο του Κριού όλα δείχνουν πως τα επαγγελματικά σας μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά. Άλλωστε, αυτός ο τομέας βρίσκεται και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Θα είστε πιο ακριβολόγοι από ό,τι συνήθως και θα δίνετε βάση στις λεπτομέρειες. Από το Σάββατο ο Ήλιος από τον Ταύρο θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε. Αυτό το διάστημα θα πάρετε χαρά από τους συντρόφους σας αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας. Οι γεννημένοι από 15 έως 21 Νοεμβρίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς αυτή την εβδομάδα και θα είστε πολύ ανεβασμένοι.
Όμως, οι γεννημένοι 25 Οκτωβρίου προσοχή, γιατί θα έχετε αιτίες αναστάτωσης και αναταραχής στη ζωή σας.

Τοξότης
Τα περάσματα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό θα σας δώσει ένα διάστημα αυξημένης χαράς και επιβεβαίωσης. Ο Ήλιος περνά από το Σάββατο στον τομέα που αφορά τα επαγγελματικά σας και την υγεία σας, που σημαίνει πως είναι πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με αυτά. Θα είστε πιο αποδοτικοί και πιο οργανωτικοί στη δουλειά, ενώ θα έχετε την τάση να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Όσοι θελήσετε να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε τώρα την αρχή. Οι γεννημένοι 22 και 23 Νοεμβρίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς, ενώ οι γεννημένοι 16 Δεκεμβρίου είσαστε οι πιο τυχεροί αυτού του διαστήματος.

Αιγόκερως
Τα περάσματα της εβδομάδας είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Τετάρτη ο Ερμής και Σάββατο η Αφροδίτη περνούν στον Κριό για να φέρουν την αρμονία και τον διάλογο στον οικογενειακό χώρο. Θα υπάρχουν αιτίες να επιζητάτε τη ζεστασιά του σπιτιού, ενώ δεν θα είναι και λίγοι αυτοί που θα θελήσουν να κάνουν αισθητικές αλλαγές στους χώρους που ζούνε. Ο Ήλιος στον χώρο του Ταύρου θα σας δώσει έναν μήνα γεμάτο συναισθηματικές χαρές, μια ευχάριστη γνωριμία για τους ελεύθερους του ζωδίου ή χαρές από τα παιδία στους οι μεγαλύτερους. Οι γεννημένοι 13 Ιανουαρίου προσοχή σε ό,τι κάνετε. Δεν είναι καιρός για ρίσκα.

Υδροχόος
Κοινωνικούς, επικοινωνιακούς και με μεγάλη πειθώ στον λόγο θα σας κάνουν τα περάσματα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό. Αυτό το διάστημα οι μετακινήσεις θα είναι αυξημένες, όπως και οι προσκλήσεις που θα έχετε. Θα μαθαίνετε ευχάριστα νέα και θα περάσετε όμορφα στις προσκλήσεις που θα αποφασίσετε να δεχτείτε. Την επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας θα σας δώσει το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο. Είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν οι ανάγκες των δικών σας, ενώ παράλληλα θα νιώθετε πως θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Ιχθείς
Τα περάσματα που θα κάνουν ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό φαίνεται πως θα καταφέρουν να σας δώσουν μια οικονομική ανάσα. Στη διάρκεια της παραμονής τους θα κάνουν πιο εποικοδομητικές τις συναλλαγές σας, θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και ταυτόχρονα θα αυξήσουν την κτητικότητά σας. Είναι πολύ καλό διάστημα να βάλετε τάξη στην οικονομική σας διαχείριση. Πιο καλές οι συναλλαγές και οι επικοινωνίες σας με τον Ήλιο στον Ταύρο, που για ένα μήνα θα σας κάνει περισσότερο πειστικούς. Οι συζητήσεις, τα μηνύματα και γενικά τα νέα θα είναι πολλά αυτό τον μήνα. Οι γεννημένοι 13 έως 20 Μαρτίου θα έχετε ένα κέρδος αυτές τις μέρες.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *