Τα ζώδια την εβδομάδα 15 έως 21 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 15 έως 21 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 15 έως 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Στο τέλος της εβδομάδας μπορείς να βρεις συμμάχους στις επιδιώξεις σου, καθώς η σεληνιακή έκλειψη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Τρίτη σε πιέζει αρκετά με όσα πρέπει να κάνεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο. Θυμήσου, όμως, να επιστρατεύσεις την υπομονή που σε χαρακτηρίζει, καθώς τα ρίσκα γι’ αυτή την εβδομάδα είναι απαγορευτικά. Μέσα στο μπερδεμένο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας, τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε στηρίζουν ουσιαστικά. Δεν αποκλείεται, όμως, να χρειαστεί να βάλεις σε τάξη και κάποια πράγματα που σχετίζονται με την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή δεν είναι δυσαρμονική για σένα, μολονότι στο ξεκίνημά της σκέφτεσαι αρκετά πώς θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Παράλληλα, η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης μπορεί να πραγματοποιείται σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, σηματοδοτώντας μια θετική αλλαγή. Πρόσεξε, όμως, να είσαι καθόλα νομότυπος στις κινήσεις σου, αν δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα. Επίσης, πρόσεξε σε διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με το εξωτερικό ή τον νόμο. Στο Σαββατοκύριακο, πάντως, έχεις την τύχη με το μέρος σου με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα χρωματίζεται κυρίως από τη σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης σε ένα πιο εσωτερικό σημείο του ωροσκοπίου σου, που σε αναγκάζει να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Επίσης, οι δυσμενείς όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δείχνουν πολύ σημαντικά εμπόδια που σε πιέζουν, οπότε πάρε τον χρόνο σου και μη βιάζεσαι. Σε γενικές γραμμές, τα αισθηματικά σου κινούνται ικανοποιητικά και εσύ είσαι συγκρατημένος. Σε μια βαθύτερη ανάγνωση, όμως, παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, τα οποία σε φθείρουν ψυχολογικά και σε οδηγούν σε αδιέξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να πιεστείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, καθώς την Τρίτη πραγματοποιείται απέναντί σου έκλειψη σελήνης. Το σκοινί μοιάζει να τεντώνει, όμως, είναι προτιμότερο να προετοιμαστείς για κάθε πιθανό αποτέλεσμα. Την Παρασκευή, η επανείσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου, σε κάνει να αναθεωρείς τις αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο διάστημα. Η έκλειψη αυτή προλογίζει σημαντικές αλλαγές και εσύ μάλλον δεν θέλεις να υποχωρήσεις για άλλη μια φορά, αφού νιώθεις πως σε κάποια θέματα έχεις περάσει τα όριά σου.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή σε πιέζει αρκετά καθώς σε απασχολεί περισσότερο η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης στον Αιγόκερω που φέρνει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σου, και παράλληλα θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου. Την Παρασκευή, όμως, ενώ υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το στοιχείο της υπερβολής δεν λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Παράλληλα, με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο την Παρασκευή είναι προτιμότερο να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια, ενώ θα υπάρχουν και πράγματα που κρατάς μυστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο εσωστρεφή πλαίσια, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης δεν λειτουργεί τόσο δυσαρμονικά για σένα, αφού πραγματοποιείται σε φιλικές θέσεις. Ωστόσο, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναποδιές σε δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, αν είσαι γονιός εστίασε περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών σου. Η σεληνιακή έκλειψη, όμως, δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χρειάζεται άμεσα τη στήριξή σου ή η στάση του μπορεί να σε προβληματίσει. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής από την Παρασκευή, σου φέρνει ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου.

ΖΥΓΟΣ
Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο βοηθητικό, καθώς κάνεις μετακινήσεις και βλέπεις κόσμο, ωστόσο, την Τρίτη αντιλαμβάνεσαι την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, λοιπόν, έρχονται σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια ή ακόμη και με την έννοια της διαμονής για σένα, οπότε καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Οι φίλοι είναι εκείνοι που σε βοηθούν στα προσωπικά, όμως, υπάρχει μπερδεμένο πλαίσιο κι αυτό φέρνει ερωτηματικά. Παρόλα αυτά, η Παρασκευή και το Σάββατο σε φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης φέρνει έντονη αναστάτωση στο κοντινό σου περιβάλλον, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό για σένα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα θα πεις, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου. Έχεις ευκαιρίες αυτό το διάστημα στα αισθηματικά, παρά το θολό κλίμα που υπάρχει. Παράλληλα, την Παρασκευή ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ξανά περισσότερη ανάγκη για νέους ορίζοντες και γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Τετάρτη και την Κυριακή ασχολείσαι περισσότερο με τα θέλω σου και τις προσωπικές σου επιδιώξεις, η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης όμως φέρνει έντονα ερωτηματικά στην αξία που δίνεις σε κάποιες καταστάσεις. Ωστόσο, οι αντιθέσεις Ήλιου-Κρόνου και Ήλιου-Πλούτωνα δοκιμάζουν τις αντοχές σου, ειδικά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν είναι, λοιπόν, καλή στιγμή για αποφάσεις. Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην ελευθερία των κινήσεών σου και η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη σε γενικές γραμμές, ωστόσο, τα προσωπικά δεν είναι η άμεση ενασχόληση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα μπορεί να κλείνει με ευκαιρίες για να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, ωστόσο, από την Τρίτη και μετά οι συνθήκες σε οδηγούν σε ένα σημαντικό δίλημμα, το οποίο φέρνει η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Επίσης, δεν είναι καλή στιγμή για ρίσκα και παρακινδυνευμένες κινήσεις. Με την επιστροφή του Ερμή την Παρασκευή απέναντι από το ζώδιό σου βρίσκεις λύσεις μέσα από την επικοινωνία, ενώ η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα και τα προσωπικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει μέχρι την Τετάρτη σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση, καθώς μετά επιστρέφεις σε θετικό πλαίσιο, ενώ την Τρίτη πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα πιο μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σου, μαρτυρώντας πως πιέζεσαι γιατί αναλαμβάνεις υποχρεώσεις άλλων. Επίσης, θα πρέπει να μείνεις μακριά από οτιδήποτε παρασκηνιακό, αν θες να αποφύγεις να μπλεχτούν περισσότερο τα πράγματα και μην αμελείς τη φροντίδα της υγείας σου. Παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, όμως, αυτή η περίοδος σού δείχνει όλα όσα πρέπει να βάλεις σε τάξη.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από τη σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης σε φιλικά ζώδια, που όμως μαρτυρά πως αρχικά δυσκολεύεσαι πολύ να επιτύχεις τους στόχους σου και να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας. Το κλειδί, ωστόσο, είναι η πρωτοτυπία. Επίσης, οι αντιθέσεις Ήλιου-Κρόνου και Ήλιου-Πλούτωνα σε «χτυπούν» σε ανασφάλειές σου και προβληματισμούς γύρω από όσα σου προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Είναι γεγονός πως μπορεί αυτή η περίοδος να φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές, ενώ δεν λείπουν και τα φλερτ.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *