Τα ζώδια την εβδομάδα 15 ως 21 Οκτωβρίου 2018, από το αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 15 ως 21 Οκτωβρίου 2018, από το αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 15 ως 21 Οκτωβρίου 2018, από το αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Πρακτικοί και μετρημένοι να είστε τις μέρες αυτές, κυρίως σε ό,τι αφορά τις τυπικές οικογενειακές ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η μεγάλη κινητικότητα στον Σκορπιό δίνει πολλές παρασκηνιακές κινήσεις, συζητήσεις, σχόλια και γενικά μια ίντριγκα που μάλλον και εσείς από τη μεριά σας βοηθάτε να δυναμώσει. Οι γεννημένοι 24 και 25 Μαρτίου ας είστε προσεχτικοί σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά σας και οι γεννημένοι 8 Απριλίου να θυμάστε ότι αυτόν τον καιρό τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς μεγάλο κόπο και προσπάθεια.

Ταύρος
Ο διάλογος ακόμα κι αν είναι εξαιρετικά δύσκολος φαντάζει σαν μόνος δρόμος για να εξισορροπήσετε πιεστικές συντροφικές ή συνεργασιακές καταστάσεις. Ο Άρης από τον Υδροχόο σάς παροτρύνει να κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και ο ανατρεπτικός Ουρανός, μέρα με την μέρα, κάνει όλο και περισσότερους Ταύρους να επιθυμούν κατά βάθος μια ανατροπή που θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή τους. Ως και την Τρίτη οι μέρες δείχνουν φιλικές για εσάς όπως και το σαββατοκύριακο, κατά το οποίο φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από άγχη.

Δίδυμοι
Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους τις μέρες αυτές, ακόμα κι αν κάποιοι δεν μπορείτε να έχετε χειροπιαστά τα αποτελέσματα της εύνοιας που φέρνει στον επαγγελματικό σας χώρο η μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει ο Σκορπιός. Από την Τετάρτη το μεσημέρι ως και την Παρασκευή μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα σε ό,τι προσπαθείτε, καθώς εκτός από την καλή σας διάθεση θα είστε ευέλικτοι και εφευρετικοί. Οι γεννημένοι από 13 έως και 19 Ιουνίου θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη, μήνυμα ή εξέλιξη.

Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για τους περισσότερους Καρκίνους καθώς, παρά τις δυσκολίες της εποχής, θα έχετε αυξημένη πιθανότητα να αποκομίσετε ένα συναισθηματικό, επαγγελματικό ή και υλικό κέρδος ως την Κυριακή. Κάποιοι γεννημένοι 25 έως 28 Ιουνίου εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν μια σχέση, να έχουν μία επανασύνδεση ή να βελτιώσουν μία υπάρχουσα. Περισσότερο τυχεροί οι γεννημένοι 18 και 19 Ιουλίου που είστε μπροστά σε ένα κέρδος, πρόταση, άνοιγμα, που μπορεί να σας αλλάξει άμεσα προς τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Λέων
Οι μέρες που έρχονται θα σας μάθουν ότι οι όποιες φιλόδοξες επιλογές σας κοστίζουν και σε χρήμα και σε κόπο και σε χρόνο. Σε πολλές περιπτώσεις το κόστος των επιλογών σας, προσωπικών και επαγγελματικών, θα είναι αρκετά μεγάλο, τόσο που θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους για το αν τελικά θα το αντέξετε. Στους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου, οι μέρες φέρνουν πολλά νεύρα και ανατροπές και πολλοί θα νιώσουν, για κάποιο λόγο, ακάλυπτοι και ανήμποροι να αντιμετωπίσουν μια πιεστική κατάσταση.

Παρθένος
Αποδοτικές συναντήσεις, συζητήσεις ή και μετακινήσεις σάς φέρνει αυτό το 7ήμερο που δείχνει πολύ θετικό. Τα λόγια σας θα είναι εύστοχα και κάποιοι θα φτάσετε πολύ κοντά στο να κλείσετε μια συμφωνία. Ακόμα καλύτερες θα είναι οι σχέσεις σας και η συνεννόησή σας με κοντινά συγγενικά άτομα, καθώς είναι εύκολο να λήξουν αυτόν τον καιρό τυχόν παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι από 29 Αυγούστου ως και 1η Σεπτεμβρίου είναι πιθανόν να μιλήσετε ξανά μετά από καιρό με ένα άτομο με το οποίο είχατε χαθεί ή απομακρυνθεί.

Ζυγός
Στα οικονομικά σας, η εβδομάδα αυτή φέρνει τύχη και καλές προοπτικές για βελτίωση στο κοντινό διάστημα. Κάποιοι, θα έχουν και ένα μικρό απόκτημα που θα τους δώσει ικανοποίηση. Συναισθηματικά, όμως, θα είστε κτητικοί, καχύποπτοι και ανικανοποίητοι. Οι μέρες στριμώχνουν τους γεννημένους 27 Σεπτεμβρίου, με οικογενειακά κυρίως θέματα που απαιτούν σοβαρή αντιμετώπιση. Για όλους, από το απόγευμα της Τετάρτης έως και το βράδυ της Παρασκευής, είναι το πιο καλό κομμάτι της εβδομάδας γι’ αυτό εκεί τοποθετήστε και όσα πιο σημαντικά έχετε να κάνετε.

Σκορπιός
Η τύχη σας βοηθά και σας προστατεύει τις μέρες που ακολουθούν και σας φέρνει πιο κοντά σε έναν σας στόχο. Ερωτικά, οι γεννημένοι από 30 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου θα έχετε χαρές, επιβεβαίωση, γνωριμίες ή και αναθέρμανση μιας σχέσης. Ελέγξτε τη νευρικότητα του λόγου σας και αποφύγετε με κάθε τρόπο αντιπαραθέσεις που μπορούν να ανακόψουν την πορεία σας και να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σας. Πιο τυχεροί, οι γεννημένοι 17 και 18 Νοεμβρίου, των οποίων η ζωή μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Τοξότης
Στο ξεκίνημά της η εβδομάδα φέρνει πολλά απρόβλεπτα έξοδα, που σας αναγκάζουν να καλύψετε τις ανάγκες κάποιου τρίτου χωρίς να μπορείτε να κάνετε πίσω. Σε άλλους πάλι δίνει ένα πρακτικό εμπόδιο που δεν τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν ένα φιλόδοξο σχέδιό τους. Αν, όμως, εξαιρέσουμε τον οικονομικό τομέα, στην εξέλιξη των ημερών θα υπάρχουν λόγοι να σας χαρίσουν εσωτερική ηρεμία ή ακόμα και μια κρυφή αιτία χαράς, που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα σας κάνει να βλέπετε περισσότερο αισιόδοξα το αύριο.

Αιγόκερως
Πολλά έχετε να κάνετε αυτές τις μέρες αυτές και οι πιο πολλοί θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές ή συντροφικές σας υποχρεώσεις, αλλά και μια αυξημένη κοινωνικότητα που απαιτεί χρόνο από τον χρόνο σας. Οι γεννημένοι 25 και 26 Δεκεμβρίου είστε σε μια περίοδο που σας βάζει απέναντι σε μια πραγματικότητα την οποία οι δικές σας επιλογές έχουν φέρει στη ζωή σας και τώρα αναρωτιέστε αν κάνατε σωστές ή λανθασμένες κινήσεις ή αν φορτώσατε τη ζωή σας με βαριές ευθύνες.

Υδροχόος
Οι μέρες πιέζουν τους γεννημένους 20 και 21 Ιανουαρίου, καθώς ανοίγει ξανά ένας κύκλος ανατροπών που είχε ξεκινήσει από τον Μάιο. Για τους περισσότερους, όμως, οι μέρες βοηθούν επαγγελματικά και οικονομικά και τους επιτρέπουν να κερδίζουν αυτά που επιδιώκουν. Οι γεννημένοι από 10 έως 16 Φεβρουαρίου θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με κάποιο σημαντικό άτομο, από το οποίο θα πάρετε στήριξη, συμβουλευτική ή πρακτική. Από το απόγευμα Τετάρτης ως και βράδυ Παρασκευής οι μέρες δείχνουν πιο ανάλαφρες και σας χαρίζουν καλές επαφές και ευχάριστες ασχολίες.

Ιχθείς
Αστρολογικά όλοι οι δρόμοι δείχνουν ανοιχτοί για μια εξαιρετικά αποδοτική εβδομάδα. Οι γεννημένοι 25 έως 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να δείτε προτάσεις του χθες να επιστρέφουν, όπως και επανασυνδέσεις ή αναθέρμανση σχέσεων με άτομα της καρδιάς σας. Από την άλλη, οι γεννημένοι από 1η έως και 8 Μαρτίου καλό θα ήταν να προσέχετε τα λόγια σας και τα ξεσπάσματά σας, ακόμα κι όταν νιώθετε να σας πνίγει το δίκαιο.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *