ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ – Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου.
Τη Κυριακή πραγματοποιείται πανσέληνος σε βοηθητική θέση, δείχνοντας πως στόχοι που έχεις θέσει σε απασχολούν πιο έντονα, ενώ την ίδια μέρα ο Ήλιος περνώντας στην Παρθένο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ – Δημιουργικότητα και φλερτ.
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Μέχρι την Τετάρτη άλλωστε οι φίλοι είναι κοντά σου και σε βοηθούν να πετύχεις στόχους, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή μελετάς το επόμενο βήμα σου. Το σαββατοκύριακο πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Σπίτι και οικογένεια.
Η πανσέληνος της Κυριακής φέρνει για σένα μια κορύφωση σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, ή σε κινήσεις που κάνεις για εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά, ενώ από την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον τομέα των προσωπικών σου, φέρνοντας λόγους για περισσότερα χαμόγελα, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Επαφές και εξωστρέφεια.
Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο την Κυριακή φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Επίσης, Τρίτη και Τετάρτη είναι πιο ανέμελες ημέρες για να κινήσεις τις καταστάσεις προς όφελός σου. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό, μαρτυρώντας για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, πολλοί Καρκίνοι όμως θα εστιάσουν σε όσα λείπουν. Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος όμως είναι δίπλα σου.

ΛΕΩΝ – Ανάγκη για σταθερότητα.
Η εβδομάδα κλείνει με μια πανσέληνο απέναντι σου που αγγίζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και φέρνει κορύφωση σε καταστάσεις που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, Πέμπτη και Παρασκευή είναι βοηθητικές μέρες για να κάνεις τις κινήσεις που έχεις κατά νου. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία. Η γοητεία σου επίσης είναι στα ύψη. Ένα θέμα στα προσωπικά μεγεθύνεται τη Κυριακή, ενώ είσαι σε περίοδο που μιλάς για όσα σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Τα γενέθλιά σου ξεκινούν.
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Επιπλέον, το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να δεις τα πράγματα αλλιώς, χάρη στα μηνύματα που παίρνεις διαισθητικά. Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ- Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.
Η πανσέληνος της Κυριακής σε κινητοποιεί σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, ακόμη και αν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται, ενώ από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, αυξάνοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνοντας ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Θέτοντας νέους στόχους.
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Κυριακή, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Παράλληλα, μέχρι την Τετάρτη είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξεκλέβεις χρόνο για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ευχάριστες στιγμές. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου κάτι ετοιμάζεται, αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για να βγει στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο.
Η πανσέληνος της Κυριακής σε μια φιλική θέση δείχνει πως παθιάζεσαι με τις ιδέες που επικοινωνείς στο κοντινό σου περιβάλλον ενώ κορυφώνεις τις προσπάθειές σου για μια συμφωνία. Παράλληλα, ο Ήλιος από την Κυριακή περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Περισσότερη εξωστρέφεια.
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, μέχρι την Τετάρτη επικοινωνείς τις ιδέες σου με το κοντινό σου περιβάλλον, περιόρισε όμως την παρορμητικότητά σου, ειδικά τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή που ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια.  Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Δευτέρα δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, φέρνει περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις, πρόσεξε όμως τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων.
Τη Κυριακή πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, κορυφώνοντας όσα βιώνεις αυτό το διάστημα, ενώ από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση από την Δευτέρα και το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για τη διάθεσή σου. Αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Σε κάνει λοιπόν πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί.

ΙΧΘΥΕΣ – Οι άλλοι στο τιμόνι των εξελίξεων.
Τη Κυριακή πραγματοποιείται πανσέληνος στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, δείχνοντας έντονο άγχος για κάποιες καταστάσεις, ενώ είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων, μέχρι τα μισά της εβδομάδας όμως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, φέρνοντας τα δικά σου θέλω στο προσκήνιο. Υπάρχει ήδη εύνοια στον τομέα των προσωπικών σου αυτή την περίοδο και περισσότερες ευκαιρίες στο εξής για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Κυριακή δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS