Τα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Δεκεμβρίου, από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Δεκεμβρίου, από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Δεκεμβρίου, από τη Χριστίνα Λουκά

Κριός
Διάθεση: Όσο και να προσπαθείτε να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα είναι δύσκολο να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας.
Έρωτας: Αν είστε σίγουροι για την ειλικρίνεια της σχέσης σας, τότε κρατηθείτε γερά επάνω της για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις πιέσεις που δέχεστε.
Επαγγελματικά: Θα πρέπει πάση θυσία να ξεκαθαρίσετε όλα τα εκκρεμή θέματα που υπάρχουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αν θέλετε να συνεχίσετε μια επιτυχημένη συνεργασία.
16/12: Σήμερα, έχετε τη δύναμη να αντέξετε την πίεση που θα σας ασκηθεί και να βγείτε αλώβητοι μέσα από σκληρές μάχες.

Ταύρος
Διάθεση: Ό,τι και να σας συμβαίνει αυτό τον καιρό έχετε έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζετε τις αντιξοότητες της ζωής πάντα με αισιοδοξία.
Έρωτας: Είναι προτιμότερο να γίνετε πιο διαλλακτικοί κι ας φανείτε εσείς οι υποχωρητικοί, παρά να φθάσετε στα άκρα.
Επαγγελματικά: Οι πρώτες σοβαρές ενδείξεις για μια βελτίωση των οικονομικών σας έχουν ήδη φανεί. Οι προτάσεις αρχίζουν πλέον να παίρνουν σάρκα και οστά.
17/12: Όσο κι αν ήταν σκληρή η εβδομάδα αυτή, το τέλος της θα σας αποζημιώσει, αφού κάποια παλιά σας ευχή τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Δίδυμοι
Διάθεση: Θέλετε να διατηρήσετε όλες τις κοινωνικές επαφές σας με σκοπό την άνοδό σας. Δύσκολο, όμως, να το πετύχετε στις σημερινές συνθήκες.
Έρωτας: Έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας. Όμως, δεν είναι ό,τι καλύτερο να στερείστε τον έρωτα και τις χαρές του.
Επαγγελματικά: Με διακριτικό τρόπο υπενθυμίστε στον εργοδότη σας αλλά και στους συνεργάτες σας ότι έχετε δουλέψει σκληρά και ότι πρέπει να ανταμειφθείτε.
19/12: Η ειλικρίνεια είναι η λέξη κλειδί για τη σχέση σας, μη ριψοκινδυνεύσετε λέγοντας ψέματα. Είναι προτιμότερη η αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι.

Καρκίνος
Διάθεση: Το άγχος σας τελειώνει. Τα έχετε καλά με τον εσωτερικό σας κόσμο. Βρήκατε τη συνταγή που θα σας βγάλει στον αφρό κοινωνικά.
Έρωτας: Το διάστημα αυτό έχετε διαπιστώσει ότι αρέσετε περισσότερο από ό,τι αρέσατε στο παρελθόν. Καιρός, λοιπόν, να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.
Επαγγελματικά: Αφυπνισθείτε και βγείτε από το λήθαργό σας, για να ξαναβρείτε τον δυναμισμό σας και να κατακτήσετε νέα επαγγελματικά πεδία.
21/12: Μια νέα μέρα ανατέλλει στις κοινωνικές σας σχέσεις, καθώς σήμερα η επικοινωνία σας απογειώνεται. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

Λέων
Διάθεση: Μια περίοδος ασυνεννοησίας έχει αρχίσει και δυστυχώς δεν πρόκειται να καταφέρετε να γεφυρώσετε το χάσμα της επικοινωνίας.
Έρωτας: Τολμήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ανοίξτε την καρδιά σας. Κάποια από αυτές τις γνωριμίες είναι αυτό που για χρόνια ψάχνατε.
Επαγγελματικά: Δεν αποκλείεται να καταφύγετε ακόμα και σε νομικές διαδικασίες για το ξεκαθάρισμα κάποιων εκκρεμοτήτων. Καλό θα ήταν, πάντως, να τις αποφύγετε.
18/12: Νέες επαγγελματικές γνωριμίες θα φέρουν συμφωνίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Είστε σε καμπή που θα σας φέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές, αρκεί να είστε συνεργάσιμοι.

Παρθένος
Διάθεση: Όλα αυτά που έχετε κατά νου να πραγματοποιήσετε χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή, για να μη σας πάρει ο κατήφορος.
Έρωτας: Κάντε μια τελευταία προσπάθεια για να γεφυρώσετε το χάσμα που σας χωρίζει με τον σύντροφο σας.
Επαγγελματικά: Υπάρχουν τώρα οι προϋποθέσεις για μια επικερδή πώληση κάποιων περιουσιακών στοιχείων που σας δημιουργούν βάρος και μόνο βάρος.
20/12: Σήμερα, θα πρέπει να αντιδράσετε με σύνεση και ψυχραιμία και πάνω από όλα μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε χωρίς διάλογο. Αν ενεργήσετε έτσι τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια πολύ ευχάριστη τροπή.

Ζυγός
Διάθεση: Την εβδομάδα αυτή σας περιμένει πολλή και σκληρή προσπάθεια, για να μπορέσετε να λάμψετε μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αποδεικνύεστε αναντικατάστατοι.
Έρωτας: Μέσα στον χώρο εργασίας σας ένας νέος άνθρωπος, συλλεκτικό κομμάτι, παρουσιάζεται στη ζωή σας και σας συναρπάζει με τη γοητεία του.
Επαγγελματικά: Είναι καλύτερα να κρατήσετε τα χρήματά σας παρά να τα ξοδέψετε σε κάποια άσκοπα ταξίδια, που δεν πρόκειται να σας αποδώσουν.
22/12: Φανείτε πιο ανοιχτοί και πιο κοινωνικοί, μη φοβάστε να εκτεθείτε στην κοινή θεά. Είστε έξυπνοι και ευχάριστοι άνθρωποι και οι γύρω σας, σας αγαπούν.

Σκορπιός
Διάθεση: Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα έχει φέρει μόνο το χάος στις προσωπικές σας σχέσεις.
Έρωτας: Μην κρατάτε τις σκέψεις σας μόνο για τον εαυτό σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να μοιράζεστε μαζί του τις χαρές και τις λύπες σας.
Επαγγελματικά: Καλύτερα προς το παρόν να στηριχθείτε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Καλύτερα να κοπιάσετε τώρα για να απολαύσετε αργότερα.
17/12: Μην αφήσετε τα προβλήματα να σας πάρουν από κάτω. Η μέρα σήμερα σας δίνει μια δόση ανακούφισης με τα ευχάριστα νέα που έρχονται.

Τοξότης
Διάθεση: Από εσάς εξαρτάται για το αν θα επιδεινωθούν κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με την επικοινωνιακή σας τακτική.
Έρωτας: Μην αφήνεστε να παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Μη δίνετε έκταση στις διάφορες μικροπαρεξηγήσεις, είναι κρίμα να σπαταλάτε έτσι τη σχέση σας.
Επαγγελματικά: Δεν είναι μια καλή περίοδος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κλείσιμο κάποιων συμφωνιών. Καλύτερα να διώξετε από πάνω σας το άγχος και να ηρεμήσετε.
21/12: Νέα πρόσωπα στη ζωή σας έρχονται σήμερα να ταράξουν τα νερά. Κάποιοι θα σας ερωτευθούν και κάποιους άλλους θα τους ερωτευθείτε παραφορά.

Αιγόκερως
Διάθεση: Στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε κάποιους συγγενείς σας θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και ίσως ακούσετε κάποια πικρά λόγια.
Έρωτας: Μην παίρνετε κατάκαρδα κάποια λόγια που σας λένε, ούτε και να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Η σχέση σας απαιτεί συναίνεση και διάλογο.
Επαγγελματικά: Συνειδητοποιείστε την ταχύτητα με την οποία γίνονται οι αλλαγές γύρω σας. Θα πρέπει να τρέξετε για να τις προλάβετε. Οι καιροί απαιτούν τρελούς ρυθμούς εργασίας.
19/12: Τίποτα δεν πρέπει να σας ανησυχεί σήμερα. Το στομάχι σας είναι αρκετά δυνατό και αντέχει πολλές ταλαιπωρίες.

Υδροχόος
Διάθεση: Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά των θεμάτων. Αποδείξτε στους άλλους ότι μπορείτε να είστε φιλικοί και υποχωρητικοί μαζί τους.
Έρωτας: Η φλόγα έχει ξυπνήσει μέσα σας. Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρατε ότι είστε τόσο παθιασμένοι. Διοχετεύστε όλο αυτό το ταμπεραμέντο σε σωστή κατεύθυνση.
Επαγγελματικά: Δύσκολα θα σας αναγνωρίσουν τις αξίες σας, αν δεν κουραστείτε παρά πολύ για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σας.
16/12: Τώρα, μπορείτε να επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση, αφού πρώτα σιγουρευτείτε για τα αισθήματα του συντρόφου σας.

Ιχθείς
Διάθεση: Αυτή την εβδομάδα έχετε όλα τα περιθώρια για να μπορέσετε να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να διακριθείτε σε όλα τα επίπεδα.
Έρωτας: Αρκετά μείνατε πιστοί σε αυτό που έχετε. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες πια να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι.
Επαγγελματικά: Αυτά που σας έχουν υποσχεθεί είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν. Είναι θέμα χρόνου η λύση κάποιων οικονομικών θεμάτων που χρονίζουν.
20/12: Πολλές οι εκπλήξεις που ξεκινούν με αφετηρία τη σημερινή μέρα, εκπλήξεις που θα είναι ευχάριστες και θα σας δημιουργήσουν το κατάλληλο πεδίο για ανανέωση.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *