Τα ζώδια την εβδομάδα 16 έως 22 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 16 έως 22 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 16 έως 22 Ιουλίου

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με επαγγελματικές έγνοιες και αυξημένη διάθεση για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Οι γεννημένοι 9 έως 13 Απριλίου θα έχετε καλές επαγγελματικές εξελίξεις, όπως και ευχάριστες συζητήσεις με ανθρώπους που μιλούν ακριβώς στην καρδιά σας. Οι μεγαλύτεροι θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο με κάποιο παιδί σας. Τετάρτη και Πέμπτη είναι μέρες που θα έχετε αυξημένη την ανάγκη της συντροφικότητας.

Ταύρος
Ανεβασμένους σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας κάνοντας πράγματα που πραγματικά επιθυμείτε. Οι γεννημένοι στις 22 Απριλίου βρίσκεστε μπροστά σε μια περίοδο μεγάλων ανατροπών στη ζωή σας, ενώ οι γεννημένοι 27 Απριλίου έως 4 Μαΐου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς αυτή την εβδομάδα. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα, όπου τα πράγματα θα τρέχουν όπως τα θέλετε εσείς με σύντροφο και αγαπημένους.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστη διάθεση και έντονη ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης. Οι γεννημένοι 28 αρχικά, 27 και 26 Μαΐου μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ιδιαίτερη δυναμική και θα είστε υπερδραστήριοι και έτοιμοι για γνωριμίες που έχουν να σας μάθουν πολλά. Την Κυριακή θα απολαύσετε τη συντροφιά αγαπημένων ατόμων στους χώρους που ζείτε ή κινείστε.

Καρκίνος
Με ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις ξεκινά η εβδομάδα σας, ενώ οι γεννημένοι 28 Ιουνίου με 6 Ιουλίου θα έχετε ευχάριστα πάρε δώσε με φίλους και νέα που θα σας χαροποιήσουν. Η Κυριακή είναι μια μέρα που θα δώσει ευχάριστες οικογενειακές συζητήσεις και συναντήσεις. Οι γεννημένοι 5 Ιουλίου ό,τι και να στοχεύσετε μπορείτε να το καταφέρετε, ενώ οι γεννημένοι 11 και 12 Ιουλίου βιώνετε αλλαγές στις οποίες δεν μπορείτε να επέμβετε καιρό τώρα. Ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε σε αυτές.

Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά με τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων για τους περισσότερους. Οι γεννημένοι 12 έως 16 Αυγούστου έχουν πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά τους και ως επακόλουθο και στα οικονομικά, ενώ οι γεννημένοι 30 (ξημερώματα), 29 και 28 Ιουλίου προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάποια κόντρα με σύντροφο ή συνεργάτη που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για συναισθηματικά ή και υλικά οφέλη. Κινηθείτε διπλωματικά και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινά πολύ ωραία για εσάς, με πολύ καλή διάθεση και αρκετές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με ό,τι σας αφορά και σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι 30 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ίσως και κάποιο κέρδος που θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα που θα σας δώσει ευχάριστες μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις από τις οποίες θα βγείτε ικανοποιημένοι.

Ζυγός
Στο ξεκίνημά της, η εβδομάδα σάς βρίσκει κλειστούς από θέμα διάθεσης και αποτραβηγμένους από την πολυκοσμία και την φασαρία. Οι γεννημένοι αρχικά 30 Σεπτεμβρίου και όσο προχωράμε προς το τέλος της εβδομάδας οι γεννημένοι 29 και 28 Σεπτεμβρίου θα έχετε τεράστια δυναμική και ενέργεια να ασχοληθείτε με τις όποιες λεπτομέρειες χρειάζεται μια υπόθεση σας προκειμένου να λυθεί προς όφελός σας. Οι γεννημένοι 27 Σεπτεμβρίου είσαστε πάρα πολύ πιεσμένοι.

Σκορπιός
Κοινωνικούς και δραστήριους σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ υπάρχουν και οι μεγάλοι τυχεροί -οι γεννημένοι 5 Νοεμβρίου- τους οποίους τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει. Μπορούν να πετύχουν οτιδήποτε στοχεύσουν και καλά θα κάνουν να εκμεταλλευτούν την τύχη τους σε όλα τα επίπεδα. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Τοξότης
Πιεσμένους από υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Οι γεννημένοι από 11 έως 15 Δεκεμβρίου θα έχουν μεγάλη εύνοια τόσο στα επαγγελματικά τους όσο και σε κάθε μορφής συμφωνία, που θα έχει τη δύναμη να τους αναδείξει. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα που έχει τη δύναμη να σας χαρίσει ψυχική γαλήνη, αφού τα πράγματα θα τρέχουν έτσι όπως τα έχετε προγραμματίσει.

Αιγόκερως
Ανεβασμένοι και με ταξιδιάρικη σκέψη ξεκινάτε την εβδομάδα σας, ενώ όσοι έχετε άδεια και ξεκινάτε διακοπές ο νους έχει φτάσει πριν από το σώμα στον προορισμό. Οι γεννημένοι 28 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου θα έχετε ειδικές αιτίες που θα σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τις εξελίξεις γύρω σας. Οι γεννημένοι 10 Ιανουαρίου ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

Υδροχόος
Καχύποπτους και μυστήριους σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ από την Τετάρτη ανεβαίνει η διάθεσή σας. Οι γεννημένοι 24 και 25 Ιανουαρίου είστε έτοιμοι για όλα και δεν θα διστάσετε ούτε λεπτό να αντιδράσετε σε οτιδήποτε σας πιέζει και σας εμποδίζει από το να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι 22 Ιανουαρίου διανύετε ένα διάστημα όπου θα αλλάξουν οι σταθερές στον οικογενειακό χώρο, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθείς
Συντροφικούς και συνεργάσιμους σάς βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, ενώ και οι αγαπημένοι σας φαίνονται δεκτικοί στα αιτήματά σας. Οι γεννημένοι 4 Μαρτίου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ό,τι κι αν κάνετε και φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε, γιατί δεν συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για να την περάσετε συντροφικά με αγαπημένους σας και να ανοίξετε ευχάριστους διαλόγους.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *