ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 17-23 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια την εβδομάδα 17-23 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ
Θέτοντας νέους στόχους
Η πανσέληνος της Τρίτης στον Καρκίνο για σένα τονίζει κάποιες ανασφάλειές σου που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να δράσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Πέμπτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Παράλληλα, μέχρι την Πέμπτη είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξεκλέβεις χρόνο για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ευχάριστες στιγμές. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται ανάδρομη βρίσκεσαι ακόμη σε ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο
Η πανσέληνος της Τρίτης σε μια φιλική θέση δείχνει πως παθιάζεσαι με τις ιδέες που επικοινωνείς στο κοντινό σου περιβάλλον ενώ κορυφώνεις τις προσπάθειές σου για μια συμφωνία. Παράλληλα, ο Ήλιος από την Πέμπτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε μια βοηθητική θέση για τα αισθηματικά σου δείχνει πως ευνοούνται χάρη σε δεύτερες ευκαιρίες, ενώ μέχρι την Πέμπτη έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περισσότερη εξωστρέφεια
Από την Πέμπτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Περιόρισε όμως την παρορμητικότητά σου, ειδικά τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή που ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει πως συνεχίζεις να αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη. Η εβδομάδα όμως φέρνει και περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις, πρόσεξε όμως τις εντάσεις αν έχεις γεννηθεί μετά τις 15 Ιούνη.

ΚΑΡΚΙΝΟ
Βάζεις πρώτο τον εαυτό σου
Την Τρίτη πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, κορυφώνοντας όσα βιώνεις αυτό το διάστημα. Έτσι, δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις τον χώρο που σου αναλογεί στις σχέσεις. Επίσης, από την Πέμπτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου. Από την Τρίτη ο Ουρανός ορθοδρομεί σε βοηθητική θέση, φέρνοντας και πάλι ευκαιρίες για νέα πράγματα, νέα πρόσωπα, ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε. Η πανσέληνος οξύνει ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, πρόσεχε τους χειρισμούς σου!

ΛΕΩΝ
Η καθημερινότητα σε τάξη
Την Τρίτη πραγματοποιείται πανσέληνος στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, δείχνοντας έντονο άγχος για κάποιες καταστάσεις, ενώ είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων. Επίσης, από την Τρίτη και μετά που ο Ουρανός ορθοδρομεί, τα πράγματα σταδιακά αποκαθίστανται στο πρόγραμμά και εσύ ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με τις λεπτομέρειες. Υπάρχει ήδη εύνοια και περισσότερες ευκαιρίες στο εξής για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά ακόμα το κλίμα είναι ψυχρό. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Πέμπτη δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου
Από την Τρίτη μπορείς να δεις τα σχέδια σου να προχωρούν και πάλι ειδικά αν το τελευταίο διάστημα είχες συναντήσεις εμπόδια, καθώς ο Ουρανός ορθοδρομεί στον Ταύρο. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιείται πανσέληνος σε βοηθητική θέση, δείχνοντας πως στόχοι που έχεις θέσει σε απασχολούν πιο έντονα. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ ανοίγεται ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Πες τα πράγματα με το όνομά τους!
Από την Τρίτη και μετά μπορείς να δεις σημαντική βελτίωση, μιας και ο Ουρανός επιστρέφει στην ορθή του φορά, ακόμα και αν ακόμα Ερμής και Αφροδίτη παραμένουν ανάδρομοι. Από την Πέμπτη επίσης ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το βλέμμα στο μέλλον
Η πανσέληνος της Τρίτης φέρνει για σένα κορύφωση σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, ή σε κινήσεις που κάνεις για εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά, ενώ από την Πέμπτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ την στον τομέα των προσωπικών σου υπάρχουν λόγοι για περισσότερα χαμόγελα, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά στο μικροσκόπιο
Από την Τρίτη ο Ουρανός ορθοδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου, προλογίζοντας ένα διάστημα που και πάλι γίνονται αλλαγές στην καθημερινότητά σου, αρκεί σαφώς να διδάχτηκες από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο την Πέμπτη φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Για σένα πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, πολλοί Τοξότες όμως εστιάζουν σε όσα λείπουν. Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λύσε τα θέματα στις σχέσεις!
Από την Τρίτη ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή φορά, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο όπου οι υποθέσεις σου δεν προχωρούσαν. Μπορείς λοιπόν να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η εβδομάδα επίσης χρωματίζεται με μια πανσέληνο την Τρίτη απέναντι από το ζώδιό σου που αγγίζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και φέρνει μια κορύφωση σε καταστάσεις που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βρίσκεσαι ήδη σε ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία. Η γοητεία σου επίσης είναι στα ύψη. Ένα θέμα στα προσωπικά μεγεθύνεται το βράδυ της Δευτέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κλείσε τις εκκρεμότητές σου, τα γενέθλιά σου ξεκινούν!
Από την Τρίτη ο Ουρανός επιστρέφει στην ορθή του φορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου. Από την Πέμπτη ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ
Κάνοντας το επόμενο βήμα
Μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσύ υλοποιείς στόχους και πορεύεσαι με σύμμαχο την ισχυρή θέλησή σου. Η πανσέληνος της Τρίτης σε κινητοποιεί σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, ακόμη και αν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού από η ανάδρομη Αφροδίτη σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, αυξάνει τις δεύτερες ευκαιρίες που ζητούσες και δίνει ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS