Τα ζώδια της εβδομάδας, από τον αστρολόγο αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια της εβδομάδας, από τον αστρολόγο αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια της εβδομάδας, από τον αστρολόγο αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο φροντίστε να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ακόμα κι αν οι γύρω σας δεν είναι σύμφωνοι. Χρειάζεστε ανανέωση, προχωρήστε σε αυτή. Ο Ερμής βρίσκεται σε στάση για να ξεκινήσει από την Παρασκευή την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 15/4. Αυτό για εσάς δεν είναι και τόσο φοβερό, αφού θα μαζέψετε τον παρορμητικό λόγο σας. Το Σάββατο οι γύρω σας θα είναι απαιτητικοί μαζί σας και κάποιο οικονομικό ζήτημα θα πιέσει κυρίως τους γεννημένους 11/4.

Ταύρος
Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στον Κριό και θα σας επιτρέψει να κάνετε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση και απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να διορθώσετε λάθη. Για να τα πετύχετε, θα προτιμήσετε να απομονωθείτε λίγο από τον πολύ τον κόσμο και θα απαιτήσετε ευγενικά μεν τον χώρο σας. Ο ανάδρομος Ερμής από την Παρασκευή ίσως φέρει καθυστερήσεις σε αναμενόμενα έσοδα, ενώ θα ανακυκλώσει θέματα που αφορούν παρασκηνιακές κινήσεις ατόμων που κατά το πρόσφατο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει. Το Σάββατο προσέξτε την υγεία σας.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος από τον Κριό θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών, μέσα στους οποίους θα βρείτε άτομα με τα οποία θα επικοινωνείτε πολύ καλά και θα σας κεντρίζει το ενδιαφέρον το εύρος των συζητήσεων που θα μπορείτε να αναπτύξετε μαζί τους. Ο ανάδρομος Ερμής από την Παρασκευή θα δημιουργήσει μπερδέματα στην επικοινωνία σας και γενικά μια πρόσκαιρη ασυνεννοησία τόσο με φίλους όσο και με άτομα της οικογενείας σας. Το σαββατοκύριακο αποφύγετε περίεργα ή κρυφά για κάποιο λόγο ερωτικά μπερδέματα.

Καρκίνος
Ο Ήλιος από την κορυφή του χάρτη σας και για ένα μήνα θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους, προσπερνώντας οτιδήποτε σας εμποδίζει να φτάσετε σε αυτούς. Όσοι προσπαθήσουν θα ανταμειφθούν και οικονομικά για την τόση προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλουν για να διατηρήσουν κάποιες συμφέρουσες συνεργασίες. Την Παρασκευή ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και όπως θα δείτε και από την αρχή της εβδομάδας που βρίσκεται σε στάση, από τις συζητήσεις δεν θα βγαίνει καμιά άκρη.

Λέων
Ένας Ήλιος μέσα στον 9ο φυσικό σας οίκο, τον Κριό, είναι ό,τι καλύτερο για να κάνει το μυαλό σας να παίρνει γρήγορες στροφές, να έχει λαμπρές ιδέες και γενικά να μπορεί να βλέπει πολυεπίπεδα ένα θέμα και να φτάνει γρήγορα στη σωστή λύση του. Οι γεννημένοι από 8 έως 16 Αυγούστου θα έχετε πολλές αιτίες να είσαστε χαρούμενοι αυτή την εβδομάδα, ενώ ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ πιθανό να σας έχει ήδη δείξει πως τα οικονομικά σας δεν θα τρέχουν όπως θέλετε και έχετε στηριχτεί σε αυτά.

Παρθένος
Ο Ήλιος την Τρίτη περνά στον Κριό και θα σας κάνει πιο καχύποπτους και μυστικοπαθείς απ’ ό,τι συνήθως, ενώ γενικά η διάθεσή σας θα είναι πιο κλειστή αυτόν τον μήνα. Παράλληλα, όμως, αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να τακτοποιήσετε κληρονομικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να σας έρθει και κάποια οικονομική βοήθεια από πηγές εκτός δουλειάς. Ο ανάδρομος Ερμής από την Παρασκευή θα φέρει μια καθυστέρηση σε προσωπικές σας επιδιώξεις και φιλόδοξα σχέδια σας.

Ζυγός
Ο Ήλιος περνά στον Κριό από την Τρίτη και θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε. Αυτό το διάστημα θα πάρετε χαρά από τους συντρόφους σας, αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας, κάτι που θα κάνει πολύ ζεστό το κλίμα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Από την Παρασκευή αρχίζει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής πηγαίνοντας λίγο πίσω το κλείσιμο συμφωνιών που περιμένετε. Οι γεννημένοι 1/10 αντιμετωπίζετε σοβαρές δυσκολίες με οικογενειακά θέματα και θα πρέπει να φανείτε υποχωρητικοί και ευέλικτοι.

Σκορπιός
Ο Ήλιος μέσα από τον Κριό που περνά την Τρίτη και για ένα μήνα, θα σας δείχνει πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, που μπορούν να βελτιωθούν αρκετά αυτήν την άνοιξη, όσο και με την υγεία σας όσοι έχετε αντιληφθεί κάτι ή ακόμα και προληπτικά. Θα είσαστε περισσότερο οργανωτικοί, ενώ παράλληλα όλα φαίνεται να πηγαίνουν όπως εσείς τα θέλετε. Πράγματα ή υποσχέσεις που μπορεί να σας έχουν τάξει τρίτοι φαίνεται πως θα πάρουν κάποια αναβολή ή θα συνεχίσουν να καθυστερούν με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρασκευή.

Τοξότης
Ο Ήλιος μέσα από τον Κριό θα σας δώσει ένα μήνα γεμάτο συναισθηματικές χαρές, μια ευχάριστη γνωριμία για τους ελεύθερους του ζωδίου ή χαρές από τα παιδία στους μεγαλύτερους. Έχετε βάλει στόχους και είσαστε έτοιμοι να τους πετύχετε με τη δυναμική που διαθέτετε. Οι γεννημένοι από 7 έως 15 Δεκεμβρίου θα έχετε αιτίες για να περάσετε πολύ ωραία αυτή την εβδομάδα. Η χαμένη από την αρχή της εβδομάδας επικοινωνία με σχέσεις και συνεργασίες σχετικά με το τι θέλετε εσείς και τι θέλουν οι γύρω σας θα αρχίσει να αποκαθίσταται από τις 19 Απριλίου και μετά.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος από τον Κριό που θα κάτσει ένα μήνα θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Θα σας απασχολήσουν οι ανάγκες των δικών σας, ενώ παράλληλα και σε συνδυασμό και με την πολυαστρία που υπάρχει σε αυτό τον χώρο, θα υπάρξουν αιτίες που σας κάνουν να θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι αφού το κλίμα θα είναι πολύ καλύτερο εκεί. Μπορεί κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα επαγγελματικά σας να τροφοδοτούν τις ανασφάλειες σας αλλά μην ξεχνάτε, αναβολή δεν σημαίνει ματαίωση.

Υδροχόος
Ο Ήλιος περνά στον Κριό από την Τρίτη κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο διπλωματικούς και δίνοντας σας τη δυνατότητα να κάνετε μικρές αναζωογονητικές διαδρομές μα και να τα βρείτε με συγγενείς β’ βαθμού. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Κριό μέχρι τις 15 Απριλίου θα μπερδέψει αρκετά τις πασχαλινές σας μετακινήσεις και πιθανόν να αλλάξει τελευταία στιγμή τους πασχαλινούς σας προορισμούς. Το δύσκολο Σάββατο αποφύγετε συζητήσεις που ξέρετε πριν τις ανοίξετε ότι θα προκαλέσουν ένταση σε σχέσεις με ευαίσθητες ισορροπίες.

Ιχθείς
Πολύ καλά τα νέα που φέρνει ο Ήλιος από τον Κριό για τα οικονομικά σας. Σε συνδυασμό και με τους υπόλοιπους πλανήτες εκεί, θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να δώσει αιτίες καθυστέρησης ενός επεκτατικού επαγγελματικού ή προσωπικού σας σχεδιασμού και μια δυσκολία συνεννόησης με τους γύρω σας. Όμως, ίσως και να βοηθήσει να διορθώσετε λάθη και να μαζέψετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Πηγή : Περιοδικό Down Town, τεύχος 588

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *