Τα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος της Δευτέρας φέρνει για σένα μια κορύφωση σε νομικά, διαδικαστικά θέματα ή σε εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά, ενώ από την Παρασκευή ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Αυτή την εβδομάδα, όμως, πιέζεσαι με τις απαιτήσεις των οικείων σου. Βρίσκεσαι σε περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια στα προσωπικά και ανάγκη για ασφάλεια. Εστιάζεις, ωστόσο, σε όσα σου λείπουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο την Παρασκευή φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Πρόσεχε, όμως, τις μετακινήσεις σου, την επικοινωνία σου και τις συσκευές, όπως κινητό ή υπολογιστή. Είσαι εριστικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο και σε μια περίοδο που πολλοί γύρω σου πιέζονται με δικά τους ζητήματα, μια λάθος κουβέντα ίσως πυροδοτήσει έναν αναίτιο καβγά. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο βοηθητικό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με μια πανσέληνο τη Δευτέρα απέναντι από το ζώδιό σου που αγγίζει όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, φέρνοντας κορύφωση σε καταστάσεις που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, Πέμπτη και Παρασκευή είναι βοηθητικές μέρες για να κάνεις τις κινήσεις που έχεις κατά νου. Ένα θέμα στα προσωπικά μεγεθύνεται τη Δευτέρα, ενώ στα ζητήματα καρδιάς έχεις ανάγκη από στέρεο έδαφος. Αυτή η εβδομάδα, όμως, φέρνει ψευδαισθήσεις και θολό τοπίο λόγω του δυσμενούς τετραγώνου της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να δεις τα πράγματα αλλιώς, υπό συνθήκες πίεσης λόγω του πολεμικού Άρη στο ζώδιό σου με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει. Η Αφροδίτη από το προηγούμενο ζώδιο φέρνει μπερδεμένα μηνύματα στις σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος της Δευτέρας σε κινητοποιεί σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, ακόμη κι αν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται, ενώ από την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα. Πέμπτη και Παρασκευή προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως, δεν λείπει η κούραση στο σπίτι ή κάποιες διενέξεις στο κοντινό περιβάλλον. Το μυστικό είναι να μη βιάζεσαι και να μην πιέζεις καταστάσεις που δεν είναι ακόμη έτοιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Παρασκευή, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου. Παράλληλα, μέχρι την Τετάρτη είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξεκλέβεις χρόνο για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ευχάριστες στιγμές. Κάποια σχέδιά σου, όμως, συναντούν εμπόδια. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση κόντρα για τα προσωπικά σου και σε δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα φέρνει μπερδεμένες καταστάσεις. Το Σαββατοκύριακο έχεις πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος της Δευτέρας σε μια φιλική θέση δείχνει πως παθιάζεσαι με τις ιδέες που επικοινωνείς στο κοντινό σου περιβάλλον, κορυφώνοντας τις προσπάθειές σου για μια συμφωνία. Ο Ήλιος από την Παρασκευή περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται η πρώτη σου προτεραιότητα. Αυτή την περίοδο έχεις αφήσει πίσω σου τα προσωπικά, γιατί έχεις πιεστεί από όλες τις κουραστικές καταστάσεις που σε θυμώνουν, ενώ στα μέσα της εβδομάδας γίνεσαι αποδέκτης επιθετικών συμπεριφορών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ανοίγοντας νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους. Μέχρι την Τετάρτη επικοινωνείς τις ιδέες σου με το κοντινό σου περιβάλλον, όμως, περιόρισε την παρορμητικότητά σου, πρόσεξε τις επαφές σου με τον νόμο και φρόντισε να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες που πιθανώς να φέρουν μπελάδες. Αυτή η περίοδος φέρνει περισσότερη ζωντάνια, αισιοδοξία και την ανάγκη, ενώ υπάρχουν παράλληλα και ευκαιρίες για φλερτ. Το Σαββατοκύριακο έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη Δευτέρα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, κορυφώνοντας όσα βιώνεις αυτό το διάστημα, ενώ από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση. Σε μια περίοδο που το αίσθημα της κτητικότητας είναι πιο έντονο στα προσωπικά σου, η Πέμπτη και η Παρασκευή μειώνουν τις αποστάσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στον περίγυρό σου, παρά τις ανασφάλειες που έχεις, ενώ το Σαββατοκύριακο ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη Δευτέρα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, δείχνοντας έντονο άγχος για κάποιες καταστάσεις, ενώ είναι πιθανόν να επωμιστείς ευθύνες τρίτων. Μέχρι τα μισά της εβδομάδας, όμως, πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, φέρνοντας τα δικά σου θέλω στο προσκήνιο. Πρόσεξε τις εντάσεις, γιατί το κλίμα είναι ήδη πολεμικό και αν έχεις επιθετική στάση κάνεις τις καταστάσεις να μυρίζουν μπαρούτι! Δώσε τόπο στην οργή! Υπάρχει ήδη ένταση στον τομέα των προσωπικών σου και πιθανόν να καβγαδίζετε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη Δευτέρα πραγματοποιείται Πανσέληνος σε βοηθητική θέση, δείχνοντας πως στόχοι που έχεις θέσει σε απασχολούν πιο έντονα, ενώ την Παρασκευή ο Ήλιος περνώντας στον Καρκίνο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο όπου θα ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της. Αν μπορείς, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές καταπονώντας τον οργανισμό σου. Αυτό το διάστημα έχεις άλλες προτεραιότητες στην ρουτίνα σου και έχεις ανάγκη να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Πέμπτη και Παρασκευή, όμως, θες να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, παρά το ότι αυτές τις μέρες έχεις κάποια προβλήματα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μέχρι την Τετάρτη, άλλωστε, οι φίλοι είναι κοντά σου και σε βοηθούν να πετύχεις στόχους, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή μελετάς το επόμενο βήμα σου. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου φέρνει φλερτ, ερωτισμό, γνωριμίες για τους ελεύθερους και ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *