Τα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς από την Τρίτη και οι επόμενες 30 ημέρες είναι κατάλληλες για εσωτερικές ισορροπίες και προτεραιότητες. Είναι σημαντικό να κινήστε σε χαλαρούς ρυθμούς και να κερδίζετε χρόνο για ξεκούραση. Η πανσέληνος σάς δείχνει ότι στη δουλεία πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να δώσετε περισσότερη προσοχή. Τις μέρες αυτές, οι γεννημένοι 10 Απριλίου θα έχουν τύχη σε όλους τους τομείς. Η Αφροδίτη σε αρνητικές όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα δείχνει πως όλα μπορούν να ανατραπούν σε μια στιγμή και ένα λάθος να φέρει σχέσεις και συνεργασίες σε αδιέξοδο.

Ταύρος
Ο Ήλιος από την Τρίτη και για 30 ημέρες στους Ιχθείς, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και πιθανόν να σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορεί να γεννηθεί μια αξιόλογη φιλία. Γενικά, αυτόν τον καιρό θα σας κάνει καλό να λέτε «ναι» στις όποιες προσκλήσεις. Ακόμα και μέσα από τις δύσκολες όψεις των ημερών που ακολουθούν, θα μπορούσατε να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα και να δείτε καθαρά πώς θα εξελιχθεί το αύριο σε μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει πολύ. Σε κάποιους, μάλιστα, ίσως οι μέρες σάς επιτρέπουν να κερδίσετε και να προωθήσετε δικούς σας σκοπούς.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος περνά για 30 μέρες στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη και από εκεί δείχνει πως αυτό το διάστημα πρέπει να παραμερίσετε επί μέρους ζητήματα και να αφιερωθείτε στα επαγγελματικά σας σχέδιά σας, καθώς τώρα είναι ο καιρός να προβάλετε μία σας προσπάθεια. Η πανσέληνος θα σας επιτρέψει να βάλετε τάξη και στον δικό σας χώρο, το οποίο έχετε παραμελήσει. Οι δύσκολες, όμως, όψεις της Αφροδίτης θα σας φέρουν έξοδα και πιθανόν μια μεγάλη κόντρα με ένα άτομο της καρδιάς σας, το οποίο μπορεί πραγματικά να σας στεναχωρήσει πολύ.

Καρκίνος
Ό,τι καλύτερο είναι για εσάς το πέρασμα που κάνει από την Τρίτη και για 30 μέρες ο Ήλιος στους Ιχθείς. Έναν θετικό τρόπο σκέψης και μια ευέλικτη λύση, που μπορεί να αποφέρει κέρδος και να ξεμπλοκάρει καταστάσεις που δυσκόλευαν οικονομικά τη ζωή σας, θα σας φέρει αυτό το διάστημα. Η πανσέληνος βοηθά να εκφράσετε με σαφήνεια σκέψεις και συναισθήματα, ενώ οι μέρες βοηθούν σημαντικές επαφές με ισχυρά άτομα για επαγγελματικούς λόγους. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης φέρνουν μεγάλες εντάσεις και λύπες, εξ αιτίας οικογενειακών θεμάτων. Η πίεση θα είναι μεγαλύτερη για τους γεννημένους 14 Ιουλίου.

Λέων
Το να κινήστε σε δεύτερο πλάνο (όχι πρωταγωνιστικά) είναι έξω από τη φύση σας κι αυτός ο καιρός σάς επιβάλλει τέτοια κίνηση. Αυτό βαραίνει την ψυχολογία σας, κάτι που δεν θα αλλάξει το επόμενο διάστημα. Οι ανασφάλειες που σας γεννά η πανσέληνος σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας δείχνουν πως γρήγορα θα καλυφθούν. Οι μέρες σάς οδηγούν να αναπροσαρμόσετε τα δεδομένα σας στις νέες συνθήκες που είναι υπέρ σας. Η τύχη θα ευνοεί τους γεννημένους 12 και 13 Αυγούστου. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης σε άλλους θα φέρουν επαγγελματικές δυσκολίες και σε άλλους προβλήματα υγείας.

Παρθένος
Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα υπάρχει λόγος να κάνετε περισσότερα πράγματα για να δέσετε μια σημαντική αλλά και απαιτητική σχέση ή συνεργασία. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας δείξει ότι ενώ έχετε καταφέρει να βρεθείτε απέναντι σε πολλά άτομα που είτε δεν συμφωνούν μαζί σας είτε αρνούνται να μπουν στα σχέδιά σας, πρέπει να βρείτε τρόπο ειρηνικής σύμπλευσης μαζί τους. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές και να μην αποκτάτε εμμονές απέναντι σε όσα δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μόνο σε λίγους ανασφαλείς θα δώσουν προβλήματα σχέσεων.

Ζυγός
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς υπόσχεται αποδόσεις σε δύσκολους καιρούς και μικρές οικονομικές ανάσες, ενώ κάποιοι θα αποκτήσετε ένθερμους φίλους και υποστηριχτές. Στον χώρο της δουλειάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προβάλετε τις δυνατότητες σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η πανσέληνος σάς αναστατώνει δημιουργικά, καθώς σας θυμίζει πως ο μόνος τρόπος να χαλαρώσετε είναι να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που συνηθίζετε να στοιβάζετε. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μπορεί να φέρουν μεγάλες οικογενειακές εντάσεις ή άλλες λύπες, αν όχι σε όλους, κυρίως στους γεννημένους 15 Οκτωβρίου.

Σκορπιός
Ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα μεταφέρει από τους Ιχθείς ο Ήλιος από την Τρίτη και για τις επόμενες 30 μέρες, κάνοντάς σας περισσότερο αισιόδοξους και φέρνοντάς σας πολλά βήματα πιο κοντά σε ένα σας στόχο. Η πανσέληνος σάς βοηθά να κατανοήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ατόμων που σας περιβάλλουν. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο και Πλούτωνα απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και κυρίως στα λόγια σας. Έτσι, μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς πρόβλημα και από τις αρνητικές όψεις χωρίς απώλειες και λάθη που κοστίζουν.

Τοξότης
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς για 30 ημέρες θα σας κάνει να ασχοληθείτε πολύ με ένα οικογενειακό θέμα και την τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας. Η πανσέληνος θα δημιουργήσει αιτίες για ζεστές οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις αλλά θα φέρει και σοβαρές συζητήσεις για να γνωρίζετε τι και πόσα μπορείτε να περιμένετε ως στήριξη από τον οικογενειακό σας χώρο σε ένα πιθανό σας άνοιγμα – απόφαση που έχετε στα σκαριά. Υπομονή θα χρειαστεί να κάνετε τις μέρες αυτές, καθώς οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μπορούν να σας αναστατώσουν, φέρνοντας αστάθμητους παράγοντες εξόδων, ζημιές κλπ.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς θα σας δίνει συχνές αιτίες για μετακινήσεις και ώρες ατέλειωτων συζητήσεων για ένα άλυτο οικονομικό θέμα. Πολύ θετικά λειτουργεί η πανσέληνος για εσάς, καθώς σας επιτρέπει να απελευθερωθείτε από αγκυλώσεις και να δείτε πιο πλατιά ένα θέμα που ήταν μόνιμη αιτία διαφωνίας με τους γύρω σας. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης δείχνουν ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις με τους γύρω σας, ενώ σε μια αρνητική στιγμή μπορεί να κλοτσήσετε ακόμα και ένα σημαντικό στήριγμα για σας λόγω κακής ψυχολογίας.

Υδροχόος
Περνώντας ο Ήλιος από την Τρίτη στους Ιχθείς θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βρείτε αυτά που χρειάζεστε για να αποκτήσετε μικρά αλλά σημαντικά για την ψυχολογία σας αντικείμενα. Αυτόν τον καιρό θα είστε σκληροί έμποροι και θα καταφέρνετε να κερδίζετε με μάχες από τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας. Οικονομικές γκρίνιες φέρνει η πανσέληνος, αυξάνει την ανάγκη σας για κατανάλωση, αλλά και τις απαιτήσεις που έχουν από εσάς τα άτομα που σας δίνουν χρήματα. Οι δύσκολες όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης θα επηρεάσουν αρνητικά τον ευαίσθητο ψυχισμό σας.

Ιχθείς
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας ξεκινώντας τον μήνα των γενεθλίων σας και διώχνοντας ένα βάρος που τον τελευταίο καιρό προβλημάτιζε την καθημερινότητά σας. Η αίσθηση της ανακούφισης από αυτήν την απαλλαγή θα σας κάνει να νιώθετε ότι όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα ή έστω με λιγότερο άγχος. Η πανσέληνος θα φέρει απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, ώστε να υπάρχει ισορροπία και δίκαιος καταμερισμός δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης φέρνουν σε άλλους έξοδα και σε άλλους μία πιθανή ψυχρότητα στις σχέσεις τους.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *