Τα ζώδια την εβδομάδα 19-25 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 19-25 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 19-25 Φεβρουαρίου

Κριός
Διάθεση: Μη μεγαλοποιείτε την καθημερινότητα και την τριβή. Είναι το κόστος που πληρώνουμε για να έχουμε όλα αυτά που θέλουμε στη ζωή μας.
Έρωτας: Υπάρχει μέσα σας, μία απίστευτη ανάγκη να περάσει το δικό σας. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσετε, που είναι και το πιθανότερο, μην παραιτήστε απ’ τον έρωτα.
Επαγγελματικά: Μην επεκταθείτε σε εργασίες που δεν είναι σίγουρες ή ξεκάθαρες. Αναζητήστε καινούριους τρόπους για να διοχετεύσετε τον δυναμισμό σας.
22/2: Διαθέτετε κάτι το διαφορετικό, κάτι που μαγεύει νέες συνεργασίες και χρήμα.

Ταύρος
Διάθεση: Γεμάτη υπέροχες προοπτικές η εβδομάδα αυτή και απότομα φρεναρίσματα που, όμως, δεν θα χαλάσουν τα πλάνα σας.
Έρωτας: Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξετε γνώμη στο έτερον ήμισυ, το οποίο θέλει, τόσο από εσάς όσο και από τις σχέσεις, συγκεκριμένα πράγματα.
Επαγγελματικά: Εάν κάποια πράγματα και προπαντός ταξίδια, συζητήσεις ή συμφωνίες, μεταφερθούν για λίγο αργότερα, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε γιατί οι καθυστερήσεις ξεκαθαρίζουν τα λεπτά σημεία στις υποθέσεις.
25/2: Προσέξτε την πίεση, έχει αυξηθεί αρκετά. Και δεν μιλάμε μόνο μεταφορικά.

Δίδυμοι
Διάθεση: Οι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνετε ένα γενικό check-up και να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται η υγεία σας, η δουλειά σας, τα οικονομικά σας.
Έρωτας: Στο σπίτι σας πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πολύ σοβαρά θέματα και τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας.
Επαγγελματικά: Πρέπει να κόψετε γενικώς τον βήχα σε ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι φαίνεται να μιλούν εξ ονόματός σας ή να ανακατεύουν ιστορίες.
19/2: Κάποιοι άνθρωποι σας εχθρεύονται, αλλά δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν πραγματικά.

Καρκίνος
Διάθεση: Αυτή η εβδομάδα επηρεάζει το κοινωνικό κομμάτι του χαρακτήρα σας. Είστε πληθωρικοί με την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Έρχονται θετικές αλλαγές.
Έρωτας: Ήλθε η ώρα να μπουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Αναθεωρήστε τον τρόπο με τον οποίον πλασάρετε τον εαυτό σας.
Επαγγελματικά: Ο σωστός σχεδιασμός είναι αυτός που μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα ή σπατάλες.
21/2: Σημαντικό το κεφάλαιο «φιλία». Κάποιοι σας ανοίγουν τα μάτια και κάποιοι άλλοι τον λάκκο. Θα μάθετε τα καλά μαντάτα.

Λέων
Διάθεση: Στην υγεία και στα επαγγελματικά η εβδομάδα σάς προκαλεί αφάνταστη κούραση, ψυχική και σωματική. Υπάρχει πρόβλημα να διαρρεύσουν κάποια μυστικά που θέλετε να κρατήσετε ακόμα σκοτεινά.
Έρωτας: Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας ή επικοινωνίας, στη σχέση ή και στο κρεβάτι σας, μη φοβάστε. Είναι απλά προσωρινά.
Επαγγελματικά: Λίγο σαν την ζούγκλα μοιάζει αυτό το διάστημα η ζωή σας. Φορτικό κλίμα και άπειρες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.
24/2: Αλλάξτε τακτική στις επαγγελματικές σας επαφές και κοιτάξτε πώς να διορθώσετε ό,τι προλαβαίνετε από τα λάθη σας.

Παρθένος
Διάθεση: Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα, να υποσκάψει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας.
Έρωτας: Ανανεωθείτε εμφανισιακά. Καιρός να κατασταλάξετε, ποιο είναι το αληθινό νόημα της ευτυχίας και ποια πράγματα έχουν αξία για σας.
Επαγγελματικά: Ξανατίθενται τα πράγματα επί τάπητος και ξεκαθαρίζετε τι θα δώσετε, πόσα θα δώσετε και τι θα πάρετε από τις επαγγελματικές επαφές σας.
20/2: Ανοίξτε τα μάτια σας και προσέξτε τις δικές σας δουλειές και το δικό σας συμφέρον. Κοιτάξτε τα πολύ προσεκτικά γιατί οι υποχρεώσεις εκτοξεύονται κατακόρυφα.

Ζυγός
Διάθεση: Έχετε εξαντλήσει τη φιλότιμη πλευρά του εαυτού σας. Χρειάζεστε ξεκούραση και καλή παρέα.
Έρωτας: Από σας θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ή να ενοχλήσετε τους γύρω σας, με τον τρόπο που χειρίζεστε μερικά πράγματα.
Επαγγελματικά: Οι πολλές συζητήσεις και η ευγένεια θα ευλογήσουν τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα.
23/2: Η μέρα δηλώνει μεγάλα ανοίγματα που σχετίζονται με την επιτυχία σας και σύμπραξη κάποιων φίλων για στήριξη στην εξέλιξή σας.

Σκορπιός
Διάθεση: Προσπαθήστε να ξαναβρείτε τον παλιό σας εαυτό και να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Μη στηριχτείτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.
Έρωτας: Τώρα που τα ζόρικα πράγματα έχουν φύγει, θα αναγνωριστείτε και θα μπορέσετε να επιβάλετε τους δικούς σας όρους.
Επαγγελματικά: Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Εσείς θα πρέπει να είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα στους άλλους.
21/2: Δεν γίνεται για όλα να φταίνε οι άλλοι. Μην αφήνετε τις αναποδιές να σας χαλάνε τη ζωή.

Τοξότης
Διάθεση: Η αντοχή σας έχει άμεση σχέση με τη διατροφή σας. Αξίζει τον κόπο να δώσετε περισσότερη φροντίδα στον εαυτό σας.
Έρωτας: Αισθάνεστε πολύ διαφορετικά αυτό το διάστημα, γιατί είδατε με πόση στοργή και προσοχή κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι έχουν σταθεί δίπλα σας και σας στηρίζουν στις ψυχικές σας μεταπτώσεις.
Επαγγελματικά: Μην ανοίγεστε και μη μιλάτε για θέματα λεπτά σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά τους.
25/2: Αφήστε λίγα από τα βάρη της ζωής σε κάποιους άλλους, τουλάχιστον αυτά που τους αναλογούν.

Αιγόκερως
Διάθεση: Η καθημερινότητα θα αποδειχτεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού όλοι τρώγονται με τα ρούχα τους κι εσείς ανακατεύεστε εκεί που δεν πρέπει.
Έρωτας: Έχετε διαπραγματευτικές ικανότητες. Χρησιμοποιήστε τις για να φτιάξουν τα πράγματα με την οικογένειά σας και με τον σύντροφό σας.
Επαγγελματικά: Οι τριβές πάνε μαζί με τις δουλειές, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι τόσο επιφανειακές.
22/2: Οι πρώτες καλές εξελίξεις σας κάνουν να νιώθετε ότι κατακτήσατε τον σεβασμό.

Υδροχόος
Διάθεση: Κάποια προβλήματα που σας απασχολούσαν δεν θα σας δημιουργούν εντάσεις και ημικρανίες πια.
Έρωτας: Αν μιλήσετε στον άνθρωπό σας με ειλικρίνεια, θα τον εντυπωσιάσετε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας, γιατί πιστεύει ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε.
Επαγγελματικά: Ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι, ζητώντας τη στήριξη και τη βοήθεια που δικαιούστε.
19/2: Κόψτε τη φόρα σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι παίζουν με τα συναισθήματά σας και δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα.

Ιχθείς
Διάθεση: Τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, εάν πιστέψετε στον εαυτό σας και προχωρήσετε.
Έρωτας: Καλό θα είναι να καταφεύγετε στον ήρεμο διάλογο όταν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν και γενικώς να κυκλοφορείτε.
Επαγγελματικά: Προετοιμαστείτε να ξεχάσετε για λίγο τις δικές σας επιθυμίες, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας.
23/2: Η εικόνα των οικονομικών σας δεν είναι η πιο ονειρεμένη.

Χριστίνα Λουκά

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *