Τα ζώδια την εβδομάδα 19 έως 25 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 19 έως 25 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 19 έως 25 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Δευτέρα και Παρασκευή μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως, εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες. Το Σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, η προαναφερθείσα όψη, δείχνει και μια ευκαιρία σε θέματα που βαραίνουν το ταίρι σου, αν είσαι ήδη σε μια καλή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της. Ειδικότερα, την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των προσωπικών σου, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και η οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά. Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο, μαρτυρώντας για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, όμως, πολλοί Ταύροι θα εστιάσουν σε όσα λείπουν. Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον. Ευνοούνται στο εξής κοντινές εκδρομές, σύντομα ταξιδάκια, αλλά και σημαντικές υποθέσεις όπως συμφωνίες ή συμβόλαια. Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία.

ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου. Την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στην Παρθένο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Παράλληλα, στα τέλη της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. Η Αφροδίτη μέχρι την Τρίτη ευνοεί όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με τους άλλους. Ο Ήλιος την Παρασκευή περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, αυξάνοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνοντας ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Επίσης, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας σε καλεί να προωθήσεις όλες τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να μη λύνει ως δια μαγείας όσα σε απασχολούν, σίγουρα όμως έχεις ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάσεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου. Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου κάτι ετοιμάζεται, αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για να βγει στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Τετάρτη και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες. Ταυτόχρονα, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου. Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το Σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά, ενώ από την Τετάρτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Τετάρτη δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, έχεις περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις. Ο Άρης σε θέση κόντρα σε κάνει πιο εριστικό, όμως, το Σαββατοκύριακο οι φίλοι είναι κοντά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από την Τετάρτη το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο, για τη διάθεσή σου κι αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, με δυνατότητες να γεφυρώσεις τα χάσματα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις. Παράλληλα, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων. Δευτέρα και Παρασκευή προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ξεκινά ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα στα ζητήματα καρδιάς, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς την Παρασκευή ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως, η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη. Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *