Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19 έως 25 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19 έως 25 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19 έως 25 Νοεμβρίου

Κριός
Ευχάριστα ξεκινάτε την εβδομάδα και πολύ ανεβασμένοι. Ο Ήλιος από την Πέμπτη περνά στον Τοξότη και δίνει τέλος στην εσωστρέφεια, όσον αφορά σκέψεις και συναισθήματα. Η πανσέληνος στους Διδύμους την Παρασκευή βοηθά την έκφραση και την ουσιαστική επικοινωνία που επιδιώκετε, ενώ αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και σας κάνει εξαιρετικά ευέλικτους. Οι γεννημένοι 23 και 24 Μαρτίου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ό,τι κι αν κάνετε, ενώ οι γεννημένοι 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου θα έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο επαγγελματικό θέμα.

Ταύρος
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει αρκετά πιο ευσυγκίνητους απ’ ό,τι συνήθως. Την Πέμπτη ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και ίσως σας κάνει πιο ανήσυχους σε σχέση με μια βοήθεια που περιμένετε από τον οικογενειακό σας χώρο. Την Παρασκευή η Πανσέληνος από τους Διδύμους στηρίζει μεν τα οικονομικά σας, όμως, σας βάζει σε διαδικασία οργάνωσης γύρω από τη διαχείρισή τους. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Δίδυμοι
Κοινωνικούς και με κόσμο σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Ο Ήλιος απέναντί σας από τον χώρο του Τοξότη που θα περάσει την Πέμπτη θα βοηθήσει να πετύχετε μια σημαντική συμμαχία, σχέση ή συνεργασία, μέσω της οποίας θέλετε να προωθήσετε τους στόχους σας. Η πανσέληνος της Παρασκευής στο δικό σας ζώδιο, δείχνει να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και βοηθά να υλοποιήσετε ένα σχέδιό σας. Οι γεννημένοι 16 έως 18 Ιουνίου θα έχετε αιτίες να είστε πολύ χαρούμενοι και τα πράγματα θα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε.

Καρκίνος
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μονοπωλούν τη σκέψη σας οι κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε να καλύψετε. Ο Ήλιος από τον Τοξότη θα σας φορτώσει δουλειές, όμως, θα σας δώσει και έσοδα αν στρωθείτε στη δουλειά χωρίς να σας παρασύρουν πειρασμοί κάθε μορφής, που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τους κύριους στόχους σας. Την Παρασκευή η πανσέληνος στους Διδύμους θα κατασιγάσει μια ανησυχία σας σχετικά με ένα οικονομικό θέμα. Οι γεννημένοι 11 Ιουλίου βιώνετε αλλαγές που δεν σας αρέσουν αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείτε.

Λέων
Ανεβασμένους σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας και πρόθυμους να εκφράσετε βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες. Το πέρασμα του Ήλιου στον φιλικό σας Τοξότη θα σας δώσει αισιόδοξα μηνύματα και μια αιτία για να χαρείτε συναισθηματικά. Η πανσέληνος στους Διδύμους θα ανοίξει ένα κοινωνικό για εσάς διάστημα, όπου φίλοι θα εξυπηρετούν ψυχικές σας ανάγκες. Για τους γεννημένους 25 και 26 Ιουλίου, που είναι και οι πιο τυχεροί από όλους, ανοίγεται μια πόρτα που πρέπει και να τη δείτε και να την εκμεταλλευτείτε.

Παρθένος
Καχύποπτους και πιο απομονωμένους από κόσμο και φασαρία σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ στη συνέχειά της ο Ήλιος με το πέρασμά του στον Τοξότη δίνει καλυτέρευση στις οικογενειακές σας σχέσεις και αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπιτιού. Το διάστημα δείχνει να ευνοεί το ξεκίνημα μιας συγκατοίκησης για κάποιους που το επιθυμούν. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους. Η πανσέληνος της Παρασκευής από τους Διδύμους σάς φέρνει απέναντι σε ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν μπορείτε ούτε πρέπει να αποφύγετε και να αγνοήσετε.

Ζυγός
Συνεργάσιμους και με αυξημένη την ανάγκη συντρόφευσης σάς βρίσκει η εβδομάδα στην αρχή της, ενώ στη συνέχεια το πολύ καλό πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη θα κάνει πιο εύκολες τις συναντήσεις και σε πολλούς θα δώσει αιτίες για ευχάριστες μετακινήσεις. Ακόμα, θετική θα είναι η βοήθεια που μπορεί να σας παράσχει ένα άτομο του φιλικού σας χώρου σε ένα θέμα που σας αφορά. Η Πανσέληνος βοηθά να οργανώσετε μια προσπάθεια σας για την επίτευξη ενός φιλόδοξου σχεδίου, ενώ σας δείχνει τρόπους για να λύσετε ένα πρόβλημα.

Σκορπιός
Ξεκινάτε την εβδομάδα βάζοντας σε τάξη πράγματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν. Καλό στοιχείο για τα οικονομικά σας είναι το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη, αλλά και ένδειξη ότι αυτόν τον καιρό ο οικονομικός τομέας θα πρέπει να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας. Αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο, γιατί τα θέλω και τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά και εσείς θέλετε να μοιράζετε τους χρόνους σας σε πολλές μεριές. Η πανσέληνος της Παρασκευής σάς δείχνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε στήριξη για ένα σας θέμα.

Τοξότης
Χαρούμενοι και κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν ξεκινάτε την εβδομάδα αυτή. Ο Ήλιος περνώντας στον χώρο σας κλείνει έναν κύκλο εσωστρέφειας και απολογισμού και σας βοηθά να ανοιχτείτε και να εκφράσετε το άγχος που σας έχουν προσθέσει οι ευθύνες που προσθέσατε στη ζωή σας τα τελευταία δύο χρόνια. Οι γεννημένοι 24 και 25 Νοεμβρίου διανύετε ένα διάστημα αυξημένης τύχης κατά τη διάρκεια του οποίου ό,τι κι αν στοχεύσετε το πετυχαίνετε.

Αιγόκερως
Με αυξημένη την ανάγκη να βρίσκεστε στη ζεστή θαλπωρή του σπιτιού σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας . Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη την Πέμπτη, ρίχνοντας φως στα σκοτεινά σημεία του μυαλού αλλά και των φόβων σας. Η πανσέληνος στους Διδύμους την Παρασκευή σάς επιτρέπει να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά σας στριμώγματα και σας δείχνει πως πρέπει να ακολουθήσετε πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι 9 Ιανουαρίου προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της ζωής, μιας και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τ’ αλλάξετε.

Υδροχόος
Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη την Πέμπτη, θα σας δώσει κοινωνικότητα μέσα από την οποία θα μπορέσετε να αποκτήσετε έναν ισχυρό φίλο. Επίσης, κάποιο άτομο του φιλικού σας χώρου θα μπορούσε να γίνει ιδανικός μεσολαβητής για να προωθήσει ή να βοηθήσει μια σχέση σας. Η πανσέληνος στον 5ο φυσικό σας οίκο είναι ό,τι καλύτερο έχετε να περιμένετε αυτήν την εβδομάδα και αφορά τόσο συναισθηματικά σας θέματα όσο και τη δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι αγαπάτε. Οι γεννημένοι 14 και 15 Φεβρουαρίου έχετε να περιμένετε κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην εβδομάδα.

Ιχθείς
Τακτοποιώντας οικονομικά θέματα και ασχολούμενοι με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σας ξεκινάτε την εβδομάδα. Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη την Πέμπτη και φωτίζει ευεργετικά τα επαγγελματικά σας, αλλά και τον πολύπαθο οικονομικό σας τομέα. Η πανσέληνος στους Διδύμους την Παρασκευή βοηθά στο να δημιουργηθεί ή να διατηρηθεί καλό το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο, ενώ παράλληλα δηλώνει το φανερό παρών της η οικογένεια όσον αφορά τη στήριξη που μπορεί να σας δώσει για να πετύχετε μεγάλα «θέλω» σας. Η Κυριακή είναι πολύ καλή μέρα για όλους.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *