Τα ζώδια την εβδομάδα 20-26 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 20-26 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 20-26 Μαρτίου

Κριός
Διάθεση: Αλλάξτε παρέες, συνήθειες, συναναστροφές. Απαιτείται πολλή υπομονή, λιγότερος παρορμητισμός και πολλή προσπάθεια από μέρους σας.
Έρωτας: Ζείτε στιγμές ευτυχίας και θαλπωρής. Άλλοι φλερτάροντας και άλλοι απολαμβάνοντας την ερωτική διεκδίκηση των ενδιαφερομένων.
Επαγγελματικά: Μεγάλα ανοίγματα πάνω στα επαγγελματικά σας, τα οποία πλέον και σταθερά σάς δίνουν τη δυνατότητα να βγάλετε περισσότερα χρήματα και να ορθοποδήσετε.
21/3: Μην αφήσετε την ευκαιρία να ευτυχήσετε να πάει χαμένη, επειδή φοβάστε να δεσμευτείτε.

Ταύρος
Διάθεση: Είναι καιρός για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, για δυναμικές κινήσεις και αυτό ταιριάζει στην ευαισθησία σας.
Έρωτας: Οι εκρήξεις ζήλιας του συντρόφου σας είναι απόλυτα δικαιολογημένες, αφού το τελευταίο διάστημα είσαστε αφηρημένοι και δεν σας εμπιστεύεται.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος με τον όποιο τα αντιμετωπίζεται μάλλον δημιουργεί κακές εντυπώσεις για το άτομο σας και κακές προδιαθέσεις για μια σοβαρή σχέση που τόσο πολύ ελπίζετε.
25/3: Αφιερώστε λίγο χρόνο στα παιδιά και στους γονείς σας και συμφιλιωθείτε ακόμα και με τα στραβόξυλα της οικογένειας.

Δίδυμοι
Διάθεση: Ήλθε η ώρα να κάνετε σωστές επιλογές, για να έχετε καλύτερο μέλλον και παρόν.
Έρωτας: Οι μεγάλες αλλαγές στην προσωπικότητά σας, όσο και στα προσωπικά σας υπόσχονται την επιστροφή κάποιας σχέσης ή κάποιων σχέσεων στη ζωή σας.
Επαγγελματικά: Με το ατίθασο πνεύμα σας ξεγλιστράτε από κάποιες κακοτοπιές και με τους καλούς, πραγματικούς σας φίλους, βρίσκετε τρόπους να επιλύσετε κάποια νομικά θέματα.
26/3: Δεν βλέπουμε κάτι άσχημο. Βλέπουμε μόνο καθυστέρηση ή οποία σας τσακίζει τα νεύρα.

Καρκίνος
Διάθεση: Η αιτία των εντάσεων ξεκινάει από το ότι τα θέλετε όλα δικά σας και ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν μπορούν να μπαλώσουν τα πράγματα.
Έρωτας: Υπάρχουν έντονες ερωτικές εξελίξεις για σας, αν σκοπεύετε να ψάξετε για τρυφερότητα, διασκέδαση και άλλου είδους ερωτικά παιχνίδια.
Επαγγελματικά: Ένας καινούριος πελάτης που σας προσεγγίζει αυτό το διάστημα έχει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην προσωπικότητά σας παρά στα δείγματα και στα βιογραφικά που του δίνετε.
20/3: Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε τα συμφέροντά σας.

Λέων
Διάθεση: Καλά και κακά συνυπάρχουν αυτό το διάστημα. Οι προοπτικές για ανανέωση και κοινωνική καταξίωση, σας κάνουν να χαμογελάτε.
Έρωτας: Συνειδητοποιείτε ότι έχετε κατακάθια από ανεκπλήρωτα πάθη και βλέψεις. Αν θέλετε πραγματικά να πετάξετε χέρι με χέρι με τον άνθρωπό σας, αφήστε να σας γνωρίσει καλύτερα.
Επαγγελματικά: Οι περισσότεροι από σας περιμένετε κάποια απόφαση που μπορεί και να είναι νομική. Τώρα απλά περνάτε μία περίοδο δύσκολη και στα οικονομικά.
23/3: Η καρδιά σας, σας έχει αφήσει ελεύθερους να διεκδικήσετε και να προχωρήσετε.

Παρθένος
Διάθεση: Αναζητήστε την ηρεμία και τη θαλπωρή στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Μόνο εκεί νιώθετε σιγουριά και αγαλλίαση.
Έρωτας: Νιώθετε πιο συναισθηματικοί από ποτέ, νιώθετε ότι κάπου χρωστάτε, ότι είστε υπέροχοι και πανέτοιμοι να ξαναερωτευθείτε.
Επαγγελματικά: Συμβιβαστείτε με τα σημάδια των καιρών. Είναι σίγουρο ότι κολλάτε σε κάποια νομικά θέματα ή στην εκταμίευση κάποιων πραγμάτων.
24/3: Θα ανακαλύψετε ποιοι έκαναν παιχνίδι εναντίον σας, πίσω από την πλάτη σας και ποιους σκοπούς είχαν.

Ζυγός
Διάθεση: Ξεκουραστείτε γιατί έχετε πάρα πολλά να κάνετε και πάρα πολλά να διορθώσετε αυτό το διάστημα.
Έρωτας: Θα ψάξετε για τον ρόλο που παίζει η ουσία μέσα στην σχέση και θα μάθετε ότι κάθε παιχνίδι έχει τους κανόνες του, τους οποίους πρέπει να σεβαστείτε.
Επαγγελματικά: Αν συνειδητοποιήσετε την αξία των δημοσίων σχέσεων στη δουλειά σας, θα ξεμπλοκάρετε και θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να είστε κλεισμένοι στο «καβούκι» σας αιώνια.
22/3: Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας, κάντε έρωτα και όχι πόλεμο.

Σκορπιός
Διάθεση: Αλλάξτε τρόπο σκέψης για να αλλάξει και η διάθεσή σας.
Έρωτας: Μήπως ζητάτε από τον σύντροφό σας να συμμορφωθεί; Τότε να διαλέξετε ένα από τα ζώδια του νερού, όπου μαζί τους το πάθος παίζει και η καρδιά σας κερδίζει έδαφος.
Επαγγελματικά: Προνοητικοί από τη φύση σας δεν ανοίγεστε ακόμα επαγγελματικά, γιατί ξέρετε ότι σας περιμένει πολλή κούραση αυτό το διάστημα.
25/3: Θα χρειαστεί να βαρέσετε μια στο μαχαίρι, για να τους δείξετε ποιος είναι το αφεντικό. Στη δική σας περίπτωση όποιος έχει τα γένια έχει και τα κτένια.

Τοξότης
Διάθεση: Για να αλλάξει η ψυχολογία σας πρέπει να χαλαρώσετε και να αποφύγετε τις πολλές πιέσεις.
Έρωτας: Οι απίστευτες νύχτες και τα φεγγάρια του έρωτα, σας βοηθούν να επιδιώξετε μια σταθερότητα και ένα πάθος στον δεσμό ή στη σχέση σας.
Επαγγελματικά: Μην πελαγώσετε αν συνειδητοποιήσετε ότι απαιτείται από σας να είστε κύριοι στις συμφωνίες σας. Προσέξτε κάθε λεπτομέρεια για να παραμείνετε πετυχημένοι.
20/3: Αφήστε το βάδην και αρχίστε να τρέχετε για να προλάβετε όσα έρχονται προς το μέρος σας.

Αιγόκερως
Διάθεση: Σας ξημερώνει μια όμορφη εβδομάδα, που σας κάνει λαμπερούς, κοινωνικούς και πρόθυμους να ξεχωρίσετε παντού.
Έρωτας: Μετά από κόπους και μόχθους χρόνων, η εβδομάδα σάς υπόσχεται το πιο όμορφο ερωτικό κομμάτι της ζωής σας.
Επαγγελματικά: Θέλετε να δείξετε τη δυναμική πλευρά του εαυτού σας και αναθερμαίνετε παλιές συμμαχίες.
22/3: Μην καβαλήσετε το καλάμι αν ξαφνικά δείτε ότι όλοι κυνηγούν εσάς, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Υδροχόος
Διάθεση: Είστε ανεπηρέαστοι, δεν κρύβεστε πια πίσω από το δάκτυλό σας.
Έρωτας: Το παιχνίδι είναι fair game και δεν έχετε την πρόθεση να αφεθείτε συναισθηματικά, αν δεν δείξουν οι άλλοι ότι πρόκειται να αναβαθμίσουν τη θέση τους και να σας δώσουν «γη και ύδωρ».
Επαγγελματικά: Συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν απαιτήσεις κλειδιά για το μέλλον σας και δεν έχετε παρά να ανταποκριθείτε. Αφήστε το μυαλό σας ανοιχτό προς όλες τις κατευθύνσεις.
21/3: Οι οικονομικές κρισιμότητες επανεμφανίζονται δριμύτερες.

Ιχθείς
Διάθεση: Μην πιέσετε τις καταστάσεις γιατί η κρίση σας είναι θολή και μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις.
Έρωτας: Οι γνωριμίες που έχουν γίνει στο κοινωνικό επίπεδο δηλώνουν ότι η κάθε απλή σας συνήθεια θυμίζει γιορτή και πανηγύρι.
Επαγγελματικά: Η ζωή σας έχει αποκτήσει άλλο νόημα και πλέον έχετε φύγει από τις εξαρτήσεις του παρελθόντος και τις δουλειές χωρίς οικονομικό αντίκρισμα.
26/3: Ο ερωτισμός και αισθησιασμός σας είναι στα ύψη. Έχετε έντονη ορμητικότητα και επιθυμία για σχέση.

Χριστίνα Λουκά

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *