ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα, 19-25 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα, 19-25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Παράλληλα, από την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα, δεν λείπουν όμως από δίπλα σου και οι άνθρωποι που σε φροντίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου από την Δευτέρα με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, και φέρνεις στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες. Ακόμα, από την Παρασκευή ο Άρης, περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής! Τα ζητήματα καρδιάς δυσκολεύονται με τις δύσκολες όψεις Αφροδίτης-Ουρανού και Αφροδίτης-Κρόνου, ο Ερμής σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από αυτή την εβδομάδα γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αποφεύγεις την πολυκοσμία και έχεις περισσότερη ανάγκη από συχνές «αποδράσεις», όπως μαρτυρά το πέρασμα του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου. Επίσης, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού δείχνει πως ήρθε η ώρα για το σπουδαίο επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος. Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα εγκαινιάζει μια περίοδο με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο βοηθητική θέση από την Δευτέρα και σε ωθούν να θέσεις νέους στόχους, να συναντήσεις ανθρώπους διαφορετικούς και να βρεις λύσεις μέσα από τη συμμετοχή σου σε παρέες και ομάδες. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να αφήσεις οριστικά πίσω σου ό,τι δεν σε εξελίσσει. Από την Παρασκευή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.

ΛΕΩΝ
Είσαι σε μια περίοδο με αρκετή πίεση συναισθηματική για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα των αγαπημένων σου. Από την Παρασκευή ο Άρης προλογίζει μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Η Τρίτη έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη, δεν αποκλείεται όμως κάποια πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου, όπως δείχνει η νέα θέση του Άρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα δείχνει αλλαγή πλεύσης, καθώς τώρα βγαίνεις από μια περίοδο ενδοσκόπησης και ο Ήλιος και ο Ερμής που περνούν σε πιο ευνοϊκή θέση, φέρνουν αισιοδοξία, ανοίγματα και μια βαθιά ανάγκη για νέα εγχειρήματα. Διευρύνεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, ενώ η συνάντηση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει εύνοια αλλά και αλλαγές. Από την Πέμπτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα πλέον.

ΖΥΓΟΣ
Από την Δευτέρα περνάς σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης με το πέρασμα των Ήλιου και Ερμή στον Ταύρο. Επίσης, η νέα θέση του Άρη από την Παρασκευή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντό σου είναι αυξημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, καθώς από την Δευτέρα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν απέναντί σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι λοιπόν στο εξής εκείνοι βρίσκονται επικεφαλής. Παράλληλα, τη Δευτέρα μπορείς να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή κάνεις ενδοσκόπηση, μην παρασύρεσαι όμως από έμμονες ιδέες. Έχεις εύνοια στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως δεν λείπουν και τα εμπόδια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω της δυσμενούς όψης Αφροδίτης-Κρόνου απέναντί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μετά την Τρίτη η Σελήνη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε βοηθά να υλοποιήσεις τα δικά σου θέλω. Γενικότερα όμως από την εβδομάδα αυτή περνάς σε μια περίοδο που θέλεις να φανείς πιο παραγωγικός, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον έκτο ηλιακό σου οίκο και ταυτόχρονα δίνεις περισσότερη βάση στη φροντίδα της υγείας σου. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός, ενώ παράλληλα εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν στα ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές καθώς από την Δευτέρα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζουν από την εσωστρέφεια της προηγούμενης περιόδου, καθώς τώρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τα δημιουργικά σου σχέδια και οι συνθήκες είναι με το μέρος σου. Από την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως στο εξής το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την εβδομάδα αυτή το σπίτι, η οικογένεια, το οικείο περιβάλλον και η ακίνητη περιουσία είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται  από την Δευτέρα με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι. Παράλληλα όμως την Παρασκευή ο Άρης περνά στον Καρκίνο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Επιδιώκεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων και πληγώνεσαι όταν κάποια πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες, δεν σε στηρίζουν τελικά, ειδικά όταν τους θεωρείς πολύ δικούς σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο μεγαλύτερης κινητικότητας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, μιας και την Δευτέρα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Ταύρο, μια πιο βοηθητική θέση για σένα, που σου φέρνει λύσεις χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ πλέον ευνοούνται οι συμφωνίες, τα συμβόλαια, αλλά και οι κοντινές εκδρομές! Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά και η λίμπιντο είναι αυξημένη, την οποία χρησιμοποιείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, για σένα οι μέρες των γιορτών είναι πιο ευνοϊκές για τα θέλω σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS