ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 20 έως 26 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 20 έως 26 Ιανουαρίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, φέρνοντας μια περίοδο όπου εστιάζεις στους στόχους σου, ενώ αποδίδεις καλύτερα σαν μέλος μιας ομάδας. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στην ίδια θέση φέρνει μια ευκαιρία μέσα από ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την οποία μπορείς να επωφεληθείς! Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει ισχυρούς φίλους στο πλευρό σου, προς το τέλος όμως της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Άρης σε δύσκολη όψη με Αφροδίτη και Ποσειδώνα δείχνει ότι παρασύρεσαι σε λάθος εκτιμήσεις στα προσωπικά κι αυτό μπορεί να φέρει καβγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια θετική εβδομάδα που σε βοηθά να δεις πιο καθαρά τα πράγματα, όμως, από την Τρίτη ήδη αρχίζεις να γίνεσαι αντιδραστικός, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου. Αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο έχεις πολλές ευκαιρίες σταθεροποίησης! Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προσεγγίζεις αγαπημένα πρόσωπα χάρη στο εξάγωνο Αφροδίτης–Δία, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για τη διάθεσή σου. Συνεχίζεις, όμως, παράλληλα την αυτοκριτική σου έστω κι αν κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προσπαθείς να αποφεύγεις τις κουραστικές υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια καθώς έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Άρης απέναντί σου, όμως, στο τέλος της εβδομάδας δημιουργεί παγίδες στις σχέσεις σου με τους άλλους. Βρίσκεσαι σε ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα στα ζητήματα καρδιάς, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς, όμως, να μοιραστείς όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας εστιάζεις περισσότερο στο κοντινό σου περιβάλλον και στις συμφωνίες που θες να κλείσεις, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή αναζητάς χρόνο για να τακτοποιήσεις ζητήματα που άπτονται άμεσα των άλλων. Επίσης, τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, προλογίζοντας μια πιο εσωστρεφή περίοδο. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ έρχονται πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, καθώς θα πρέπει να προσέχεις τις σπασμωδικές κινήσεις που κάνεις σχετικά με σημαντικά αντρικά πρόσωπα στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας απέναντί σου τη Δευτέρα, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου εστιάζεις κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο, είναι πιθανόν να κληθείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των άλλων. Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής, πάντως, απέναντί σου δείχνει το τέλος μιας φάσης και την αρχή μιας νέας στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακόμη νιώθεις πως κάποιες υποθέσεις σου είναι έκρυθμες. Γενικότερα, όμως, πρόκειται για μια εβδομάδα που σου δίνει και λύσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Άρης σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα δείχνει λάθη και εξαπατήσεις, ειδικά στο σπίτι ή την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης–Δία ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά  στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εξωστρεφές και αφουγκράζεσαι τις καταστάσεις, ενώ τη Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον Υδροχόο, δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Δία, υπόσχεται για τις συναισθηματικές σου σχέσεις περισσότερη αισιοδοξία. Μάλιστα, ίσως υπάρχουν φλερτ σε χώρο δουλειάς. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη της Παρασκευής είναι θετική για σένα και μπορείς να περιμένεις ευνοϊκές εξελίξεις σε ένα θέμα που σε απασχόλησε στα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα για τις υποθέσεις σου, ενώ τη Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια περίοδο που ασχολείσαι εντονότερα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου. Πρόσεχε, όμως, αρκετά αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου, καθώς είναι περίοδος ανατροπών. Μέχρι τα μισά της εβδομάδας πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χάρη στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και στη θετική όψη Αφροδίτης–Δία. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια βοηθητική εβδομάδα, ωστόσο, προς από το Σαββατοκύριακο ο Άρης στο ζώδιό σου συμμετέχει σε απατηλές όψεις, γι’ αυτό όσα λες, αλλά και πού δείχνεις εμπιστοσύνη. Επίσης, από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, προλογίζοντας για σένα κοινωνικότητα, συναντήσεις και επαφές. Οι πιο βοηθητικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι η Δευτέρα και το Σάββατο, όπου το κλίμα είναι θετικότερο για να μειώσεις τις αποστάσεις και να γεφυρώσεις τα χάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή συγκαταλέγεται στις βοηθητικές για σένα και τις υποθέσεις σου, καθώς τα πράγματα καταλαγιάζουν κάπως, ενώ μέχρι τα μισά της μπορείς με άνεση να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Άρης φέρνει έντονο παρασκήνιο και χρειάζεται προσοχή. Τα προσωπικά σου είναι πιο ευνοημένα αυτή την εβδομάδα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία που σε ευνοεί, μολονότι η καθημερινότητα φέρνει αφορμές για να εστιάσεις σε εκείνα που λείπουν από τη συναισθηματική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου. Παράλληλα, με τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής στο ζώδιό σου αναγκάζεσαι να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή. Το Σαββατοκύριακο ο Άρης προκαλεί κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε, επίσης, να είσαι απόλυτα εντάξει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε, είσαι σε περίοδο που ευνοεί περισσότερο όσους είναι σε σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που ετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να απομονωθείς από την πολυκοσμία. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Παρασκευής στην ίδια θέση δείχνει πως προετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου, έστω κι αν έχεις μπόλικο άγχος. Ο Άρης βρίσκεται σε θέση κόντρα, έτσι είσαι σε μια περίοδο όπου υπάρχει έντονος θυμός και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Ευτυχώς, ως τα μέσα της εβδομάδας έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Πηγή: http://astropedia.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS