Τα ζώδια την εβδομάδα 20 έως 26 Μαΐου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 20 έως 26 Μαΐου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 20 έως 26 Μαΐου 2019

ΚΡΙΟΣ
Βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, μολονότι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχουν πιεστικά θέματα στο σπίτι λόγω της θέσης του Άρη σε θέση κόντρα. Τη Δευτέρα, πάντως, μπορείς να προωθήσεις τα θέματά σου. Επίσης, από την Τρίτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση, τους Διδύμους, προλογίζοντας για σένα κοινωνικότητα, συναντήσεις και επαφές. Την Κυριακή ξεκουράζεσαι! Στην παρούσα φάση περισσότερο κερδισμένοι είναι οι Κριοί που είναι ήδη σε σχέση, οι οποίοι απολαμβάνουν στιγμές με το ταίρι τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις ήδη περάσει σ’ ένα πιο ευχάριστο διάστημα, είσαι δυναμικός και πείθεις με ευκολία τους άλλους. Τις μέρες Τρίτη με Πέμπτη, μάλιστα, εστιάζεις στα επόμενα βήματα που θες να κάνεις στο μέλλον. Πρόσεξε, όμως, τις λεπτομέρειες στα γραφειοκρατικά και μην είσαι εριστικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου και η γοητεία σου είναι πλεον στα ύψη, ενώ η καλή όψη του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου κινητοποιεί σε δράση τους γεννημένους τον Απρίλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ήσυχους ρυθμούς, ωστόσο, το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σου την Τρίτη, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Παρασκευή και Σάββατο ευνοούνται διαδικαστικές υποθέσεις και σημαντικά εγχειρήματα. Είναι περίοδος πιο εσωστρεφής στα προσωπικά με την Αφροδίτη στο προηγούμενο ζώδιο, καθώς νιώθεις σαν να κάνεις βήματα «στα κρυφά». Πρόσεξε όμως τη Δευτέρα, καθώς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μάλλον δεν ξέρει τι θέλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλή όψη με τον Ουρανό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δράση, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιούνιο. Από την Τρίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο προηγούμενο ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που ετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να απομονωθείς από την πολυκοσμία. Πρόσεχε, όμως, στο εξής να μη δίνεις λαβές για σχόλια. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Έχεις περάσει σε μια περίοδο πιο αγχωτική, καθώς είναι πιθανόν να έχεις αναλάβει ευθύνες άλλων που κανονικά δεν αντιστοιχούν σε εσένα. Πάντως, από την Τρίτη ο κυβερνήτης σου Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο ευνοϊκή θέση, φέρνοντας μια περίοδο όπου εστιάζεις στους στόχους σου. Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει ισχυρούς φίλους στο πλευρό σου. Η Δευτέρα, πάντως, σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου, ενώ οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο ευνοούν πολύ τα προσωπικά σου, γι’ αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα είναι δυναμική και στο ξεκίνημά της η θετική όψη Άρη-Ουρανού δείχνει πως κινητοποιείσαι για να υλοποιήσεις στόχους, βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει και έχεις μια έμπνευση που σε βάθος χρόνου θα αποδειχτεί σωτήρια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Κάποιοι φίλοι με τις κινήσεις τους σε προβληματίζουν, τα αισθηματικά σου όμως προχωρούν εξαιρετικά, ειδικά στα μέσα και στο τέλος της εβδομάδας. Ο Ήλιος και ο Ερμής σε βοηθούν να εστιάσεις στην καριέρα και στην εξέλιξή σου.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προσπαθείς να αποφεύγεις τις κουραστικές υποχρεώσεις, ενώ από την Τρίτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια ευνοϊκότερη θέση που σε ωθεί σε αλλαγές. Το Σάββατο και την Παρασκευή μπορείς με άνεση να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου και το έδαφος είναι θετικό για να κινηθείς. Την Δευτέρα προσπαθείς να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά υπάρχει μια ασυνεννοησία πάνω σε πρακτικά ζητήματα, ενώ Τρίτη με Πέμπτη ασχολείσαι με το σπίτι και τους οικείους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα σε βρίσκει περιπετειώδη και γεμάτο ενέργεια χάρη στον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη σε ευνοϊκή θέση. Ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις μια απρόσμενη ευκαιρία πάνω σε ένα σημαντικό σου εγχείρημα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη. Επίσης, την Τρίτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στους Διδύμους, προλογίζοντας μια πιο εσωστρεφή περίοδο που κάνεις ενδοσκόπηση. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη είσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ την Κυριακή κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Δευτέρα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, αλλά οι γεννημένοι γύρω στις 10 Δεκέμβρη καλούνται να είναι προσεκτικοί με τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παρασκευή και Σάββατο είναι εξαιρετικές μέρες, μοιράζεσαι τις ιδέες σου και βλέπεις κόσμο. Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν απέναντί σου την Τρίτη, εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου εστιάζεις κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σε προβληματίζουν. Μπορείς να προωθήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Τρίτη δείχνει πως είσαι κυκλοθυμικός, ενώ την Τετάρτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Την Πέμπτη κάποια δημιουργικά σχέδια ίσως σε προβληματίσουν. Θυμήσου, όμως, ότι μπορείς να καταφέρεις περισσότερα με ισχυρούς συμμάχους δίπλα σου. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μετά τα μισά της εβδομάδας, ενώ είσαι σε περίοδο που θέλεις να κανεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου και επιδιώκεις την ηρεμία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα ερωτικά, αρκεί να δείχνεις κατανόηση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητά σου, πλέον, είναι γεμάτη υποχρεώσεις και τρέχεις για να προλάβεις να τα κάνεις όλα σωστά. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου, χωρίς υπερβολές και εντάσεις. Επίσης, την Τρίτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντας ώθηση σε δημιουργικά σχέδια. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί τους Υδροχόους που συγκατοικούν με το ταίρι τους, καθώς οι υπόλοιποι εστιάζουν σε εκείνα που τους λείπουν. Η εβδομάδα αυτή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ
Όρεξη για δράση, ζωντάνια και δυναμισμό σού χαρίζει ο Άρης, ενώ η θετική του όψη με τον Ουρανό στην αρχή της εβδομάδας φέρνει μια ευκαιρία σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Την Τρίτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στους Διδύμους, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που ασχολείσαι εντονότερα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου. Αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 10 Μαρτίου, ο Ποσειδώνας μαρτυρά πως η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθη.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *