ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα, 20-26 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα, 20-26 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Από την Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για τις επαφές σου, συμβόλαια, συμφωνίες, αλλά και για να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, καθώς ο Ερμής γίνεται και πάλι ορθόδρομος! Η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Επίσης, Τρίτη και Τετάρτη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να έχεις θετικότερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο την Δευτέρα φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος της Πέμπτης σε φιλικά ζώδια, η οποία γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Το σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως έχεις ως πρώτο σου μέλημα τον εαυτό σου, καθώς αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ρευστή…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Τετάρτη και μετά ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή φορά, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο όπου οι υποθέσεις σου δεν προχωρούσαν, είχες υπαναχωρήσεις ή επιστροφές στα παλιά για να βρεις λύσεις. Μπορείς λοιπόν να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Την Πέμπτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Από την Τετάρτη επίσης ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου, φρόντισε όμως να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Την Πέμπτη πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

ΛΕΩΝ
Από την Τετάρτη, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στους Διδύμους, έτσι μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσύ υλοποιείς στόχους και πορεύεσαι με σύμμαχο την ισχυρή θέλησή σου. Επίσης, η πανσέληνος της Πέμπτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου. Τα πράγματα στα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως… μπερδεμένα. Όμως, Τρίτη και Τετάρτη πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Δευτέρα, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Άλλωστε η πανσέληνος την Πέμπτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Η πανσέληνος αυτή επιπλέον σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος από την Δευτέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. ενώ η πανσέληνος της Πέμπτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου.  Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα, ενώ η λίμπιντο σου είναι και πάλι αυξημένη. Κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να σε προβληματίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Η πανσέληνος επίσης που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε αφουγκράζεσαι κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Η πανσέληνος φέρνει ερωτηματικά για το κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες. Από την Τετάρτη ο Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των αισθηματικών σου, φέρνοντας και πάλι ευκαιρίες για νέα πρόσωπα, ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Από την Τετάρτη και μετά που ο Ερμής ορθοδρομεί, τα πράγματα σταδιακά αποκαθίστανται στο πρόγραμμά και εσύ ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με τις λεπτομέρειες. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Δευτέρα δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον Καρκίνο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου. Επίσης, από την Τετάρτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και πάλι καθώς ο Ερμής ορθοδρομεί στους Διδύμους, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα είχες συναντήσεις εμπόδια. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ενώ ο Άρης φέρνει πολεμικά τοπία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ
Από την Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας  τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Την Πέμπτη πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS