Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Μαΐου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Μαΐου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Μαΐου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και σας δίνει μια περίοδο πολύ δραστήρια, με πολλές μετακινήσεις, με σοβαρές για την εξέλιξη μιας σχέσης ή συνεργασίας συζητήσεις, ενώ δείχνει πως πρέπει να είστε πολύ περισσότερο διπλωμάτες απ’ όσο συνήθως αυτήν την περίοδο ώστε να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ καταστάσεων ή σχέσεων που αντιμάχονται η μία την άλλη. Αιτίες για ευχάριστες μετακινήσεις, προσκλήσεις, αλλά και νέα που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση, φέρνουν οι μέρες αυτές.

Ταύρος
Περνώντας ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει περισσότερο κτητικούς απέναντι στα υλικά και στα συναισθηματικά σας θέματα, αλλά υπόσχεται και καλύτερα έσοδα σε όλους. Αυτόν τον καιρό πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και να εκμεταλλευτείτε την όποια εύνοια φέρνει σε αυτούς τους τομείς η κινητικότητα που υπάρχει στον 2ο φυσικό σας οίκο τους Διδύμους. Έτσι, θα πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες να αυξηθούν τα έσοδά σας.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος περνώντας στο ζώδιό σας κλείνει τον κύκλο της εσωστρέφειας που σας χαρακτήριζε ακόμα κι όταν οι ανάγκες (κοινωνικές ή επαγγελματικές) σας ήθελαν υπερκοινωνικούς. Αυτόν τον καιρό θα καταλάβετε ότι γύρω σας υπάρχει και κόσμος που δεν χαίρεται για μια δική σας άνοδο. Όπως και να έχει λίγα μπορούν να σας ρίξουν για πολύ, από την άποψη ότι οι μέρες δίνουν επαγγελματική και αισθηματική τύχη σε εσάς.

Καρκίνος
Ο Ήλιος απ’ τους Διδύμους σάς δίνει αιτίες που κάνουν τα όποια κρυφά της ζωής σας να σας απασχολούν περισσότερο από ό,τι μέχρι χθες. Όμως, οι μέρες είναι θετικές και στηρίζουν ψυχολογικά τους Καρκίνους, δίνουν ευκαιρίες οικονομικού και συναισθηματικού κέρδους σε εσάς του Ιουνίου και επαναφέρουν μια αξιόλογη πρόταση που αξίζει τον κόπο να την αξιολογήσετε θετικά εσείς της 8ης Ιουλίου, που είστε και οι πιο τυχεροί Καρκίνοι του 7ημέρου σε όλους τους τομείς.

Λέων
Ο Ήλιος περνώντας στους Διδύμους θα φέρει ακόμα πιο πολύ κόσμο γύρω σας και θα σας περάσει σε νέους κύκλους, μέσα από τους οποίους θα γνωρίσετε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα. Θα δημιουργήσετε νέες φιλίες που θα δείχνουν να νοιάζονται για ό,τι κάνετε και λέτε και θα νιώσετε να σας ανεβάζει ψυχολογικά το ενδιαφέρον τους. Στη ζωή σας συνυπάρχουν θετικά και αρνητικά άτομα και πρέπει να τα ξεχωρίσετε, όχι με βάση την εικόνα αλλά την ποιότητά τους.

Παρθένος
Ο Ήλιος για 30 μέρες από τους Διδύμους θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας, δίνοντας σε άλλους διεξόδους και σε άλλους ευκαιρίες. Όμως και τα οικονομικά σας θα καλυτερεύσουν αυτόν τον καιρό. Είναι και στο χέρι σας αυτή η βελτίωση να κρατήσει περισσότερο. Υπάρχει κόσμος που σας εκτιμά και βλέπει τις δυνατότητες και την αξία σας. Όμως, συχνά αυτό δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν να το δουν αυτοί που αγαπάτε κι αυτό σας πονά.

Ζυγός
Ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δείτε ότι μέχρι τώρα δεν βλέπατε ή δεν θέλατε να δείτε. Για πολλούς αυτός ο καιρός δίνει και τρόπους και λύσεις. Αυτό μπορεί να απαιτεί να κάνετε και μία κάποια επαναστατική αλλαγή στη ζωή σας για να κερδίσετε αυτά που πραγματικά σας αξίζουν. Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο θα είστε περισσότερο ευνοημένοι και εύκολα θα μπορείτε να πάρετε αυτό που ζητάτε, άλλα και να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που έχει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Σκορπιός
Το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας κάνει καχύποπτους, κτητικούς και αρκετά σκληρούς στις κρίσεις σας. Αυτό το διάστημα, το κρυφό και το μυστήριο θα έχουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας, ενώ όλα γύρω θα έχουν ένα περίεργο παρασκήνιο που πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Προσπαθήστε να μην καίτε, πάνω στον θυμό σας, τα χλωρά με τα ξερά ιδιαίτερα εσείς που γεννηθήκατε την πρώτη μέρα του ζωδίου.

Τοξότης
Περνώντας και ο Ήλιος στους Διδύμους τα θέματα που αφορούν τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν πια τον πρώτο λόγο. Το ξεκαθάρισμα που θα γίνει σε σχέσεις ή συνεργασίες θα σας μάθει να είστε περισσότερο προσεχτικοί και να μη βασίζεστε σε αόριστες υποσχέσεις ακόμα κι όταν αυτές τις παίρνετε από δικά σας άτομα. Στο χρήμα και στο συμφέρον όλα πρέπει να είναι καθορισμένα και κατοχυρωμένα. Για να δέσετε ή να ξαναζεστάνετε μία σχέση θα πρέπει να δώσετε σε αυτή χρόνο από τον χρόνο σας.

Αιγόκερως
Το πέρασμα και του Ήλιου στους Διδύμους θα δώσει ένα μεγάλο ευνοϊκό διάστημα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ένα άνοιγμα που δεν θα το δείτε μόνο όσοι επιμένετε πεισματικά σε αδιέξοδες καταστάσεις. Πολλοί, όμως, θα κερδίσετε σχετικά γρήγορα και πολλά. Επίσης, αυτόν τον καιρό αν ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την υγεία σας και γενικά τη φυσική σας κατάσταση, θα πετύχετε θαυμάσια αποτελέσματα.

Υδροχόος
Οι πιο πολλοί θα έχετε τόση τύχη που ακόμα και τα δύσκολα για τους άλλους θα σας βγουν σε καλό. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές οι γεννημένοι τον Ιανουάριο, αφού η ζωή παίζει το δικό σας παιχνίδι και κάνει τους μόνους να βρίσκουν ταίρι κι άλλους να παίρνουν αυτό το κάτι που χρειάζονται για να νιώσουν πραγματικά καλά. Ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σας κάνει να νιώσετε ξανά δυνατοί.

Ιχθύες
Ο Ήλιος περνώντας στους Διδύμους θα δώσει αιτίες για να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα. Τον μήνα αυτόν πιθανόν να έχετε, είτε συχνές επισκέψεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος στους χώρους σας, είτε και κάποιοι να αλλάξετε δραστικά τον χώρο που ζείτε. Το πιο καλό είναι ότι θα νιώσετε πως δεν είστε μόνοι κι αυτό το διάστημα αυτοί που θεωρείτε δικούς σας είναι περισσότερο από όσο συνήθως κοντά σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *