Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Mαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Mαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Mαΐου

Κριός
Διάθεση: Αν τα προβλήματα σας έχουν λύση προσπαθήστε να τη βρείτε, αλλιώς στηριχθείτε στον εαυτό σας, θα βγείτε πιο εύκολα από το αδιέξοδο.
Έρωτας: Κάντε διάλογο, αν και ο σύντροφος σας εξακολουθεί να μη σας ακούει. Μην απελπίζεστε, όμως, δώστε του λίγο χρόνο και θα ανταποκριθεί.
Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις συνεχείς και περιττές μετακινήσεις για λόγους δουλειάς, θα σας κουράσουν χωρίς να αποδώσουν τα αναμενόμενα.
27/5: Παίρνετε τα ηνία της ίδιας σας της τύχης στα χέρια σας, τώρα πια όλα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ταύρος
Διάθεση: Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε ίσως να σας οδηγήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας και να φέρει τη μεγάλη επανάσταση αυτή την εβδομάδα.
Έρωτας: Σύντομα αποχαιρετάτε το ζοφερό παρελθόν και συναντάτε την ευτυχία, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να τη δεχθείτε χωρίς μιζέρια.
Επαγγελματικά: Υπάρχουν προτάσεις αξιόλογες που σας ενδιαφέρουν. Δεν θα είναι, όμως, χωρίς δυσκολίες και εμπόδια.
21/5: Νέα σχέδια και νέες συμμαχίες, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας δώσει η μέρα αυτή. Εσείς, απλά αδράξτε την ευκαιρία.

Δίδυμοι
Διάθεση: Στηριχτείτε στον εαυτό σας. Μην περιμένετε από κανένα χέρι βοηθείας για να την πληρώνετε εφ’ όρου ζωής.
Έρωτας: Δεν είστε μόνοι σας. Υπάρχει κάποιος που είναι πραγματικά στο πλάι σας. Φροντίστε να μην τον διώξετε από κοντά σας.
Επαγγελματικά: Οι βελτιώσεις θα έλθουν λίγο αργότερα. Προς το παρόν πλασάρετε την καλή εικόνα που δημιουργήσατε και όλα θα τακτοποιηθούν.
25/5: Σίγουρα οποίες και να είναι οι φιλοδοξίες σας, η τύχη είναι με το μέρος σας. Για τη μέρα αυτή, μπορείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες με περισσότερα κέρδη.

Καρκίνος
Διάθεση: Ζωγραφίσατε τα πάντα με τα χρώματα του πόλεμου. Όμως δεν είναι όλα μαύρα, απλά ζητήστε από αυτούς που σας αγαπούν να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν.
Έρωτας: Πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε να ζεστάνετε το κλίμα στη σχέση σας, να δεθείτε και να αισθανθείτε ο ένας κοντά στον άλλο.
Επαγγελματικά: Μην ξανοίγεστε, είναι δύσκολες οι στιγμές. Ευτυχώς δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά καλά κάνετε να είστε επιφυλακτικοί.
23/5: Κάτι πραγματικά αξιόλογο, έρχεται σήμερα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας, μια νέα σχέση θα σας δώσει πνοή.

Λέων
Διάθεση: Τα σύννεφα έχουν σχεδόν υποχωρήσει και η διάθεση σας βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Ξαναβρήκατε το καλό σας γούστο και βέβαια το χιούμορ σας.
Έρωτας: Απλώστε το χέρι, πλησιάστε τον ή αφήστε τον να σας πλησιάσει, δεν δαγκώνει, το έχετε και οι δυο ανάγκη.
Επαγγελματικά: Η ύπαρξη θετικών μηνυμάτων στα οικονομικά σας είναι γεγονός. Προσέξτε τις επόμενες κινήσεις σας, όσο το δυνατό περισσότερο.
26/5: Ελεύθεροι και ωραίοι, παίρνετε αποφάσεις χωρίς να σκέφτεστε το κόστος, οποίο και να είναι.

Παρθένος
Διάθεση: Δουλέψτε σκληρά για την αναβάθμιση των σχέσεων σας με όλους αυτούς που αγαπάτε και σας ενδιαφέρουν.
Έρωτας: Η απογοήτευση που νιώθετε δεν σας αφήνει να δείξετε την καλή σας θέληση, όση έχει απομείνει, απέναντι στον άνθρωπο σας.
Επαγγελματικά: Έφτασε η στιγμή για να καταλάβετε ποιοι σας είπαν ψέματα, όχι για να τους εκδικηθείτε, αλλά για να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας.
24/5: Μια καταπληκτική μέρα για ξεχωριστούς ανθρώπους σαν κι εσάς. Μην αφήσετε τίποτα να σας ρίξει.

Ζυγός
Διάθεση: Η διάθεσή σας, ψυχική και σωματική δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.
Έρωτας: Την εποχή αυτή τα αισθηματικά σας είναι αλώβητα πρέπει, όμως, εσείς να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο κρίνετε τον σύντροφο σας.
Επαγγελματικά: Στα οικονομικά σας υπάρχουν γύρω σας σύμμαχοι, που ποτέ δεν θα τους φανταζόσασταν, και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.
22/5: Από εκεί που σας είχαν στριμώξει στη γωνία, όχι μόνο βγήκατε από τη δύσκολη θέση, αλλά τώρα έχετε το επάνω χέρι.

Σκορπιός
Διάθεση: Μέσα από ιστορική ανάδρομη θα καταλάβετε εκείνα τα επίμαχα σημεία στα οποία έπρεπε να σταθείτε.
Έρωτας: Το αύριο που ελπίζετε είναι κιόλας εδώ. Ανοίξετε την πόρτα και δεχτείτε την παρουσία μιας νέας αγάπης, προσέχοντας πάντα το ήθος και την ποιότητα της.
Επαγγελματικά: Οι παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον σας προβληματίζουν. Βαλτέ νερό στο κρασί σας, αλλά και τις πρακτικές σας.
26/5: Αλλάζετε σελίδα στη ζωή σας, βάζοντας νέους στόχους και κατακτώντας νέες επιτυχίες.

Τοξότης
Διάθεση: Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα, με ελπίδα και όνειρα. Να θυμάστε ότι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σας είναι ο εαυτός σας.
Έρωτας: Αργά, σταθερά και προσεκτικά ψάξτε για το τι μπορεί να κρύβετε μέσα στις στάχτες. Τίποτα δεν έχει σβήσει ακόμα.
Επαγγελματικά: Η καλύτερη συμβουλή είναι ο προγραμματισμός. Προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις μεθοδικά, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σήματα που λαμβάνετε τώρα.
27/5: Κάτι αναπάντεχο, κάτι απροσδόκητο συμβαίνει σήμερα στον ίδιο σας τον εαυτό. Επιτέλους αποκτάτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει για να μεγαλουργήσετε.

Αιγόκερως
Διάθεση: Ίσως δεν είστε ευτυχισμένοι, ίσως είστε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι ή μπροστά σε αδιέξοδο. Αλλά, τίποτα δεν μπορεί να σας αλλάξει τη διψά για ζωή.
Έρωτας: Ο σύντροφός σας, σας στηρίζει συναισθηματικά, μην τον αγνοήσετε, τον χρειάζεστε.
Επαγγελματικά: Η σχέση σας με τους συνεργάτες σας χαρακτηρίζεται από απογοήτευση. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.
25/5: Σήμερα, μαθαίνετε πως ό,τι αρχίζει πρέπει και να τελειώνει. Όσο σκληρό κι αν είναι θα σας κάνει σοφότερους.

Υδροχόος
Διάθεση: Μια νέα εποχή αρχίζει στις κοινωνικές σας σχέσεις. Γίνεστε πιο κοινωνικοί και αφήνετε τους άλλους επιτέλους να σας πλησιάσουν.
Έρωτας: Αυτή την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα με τον σύντροφό σας, ίσως μόνο μικρά καθημερινά και ασήμαντα που όμως εύκολα διορθώνονται.
Επαγγελματικά: Τώρα δίνετε εξετάσεις προσαρμοστικότητας στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι η ευκαιρία να δείξετε πόσο εξελίξιμοι και συνεργάσιμοι είστε.
21/5: Η ενέργειά σας σήμερα είναι σε δυσθεώρητα επίπεδα, που όμως δεν ξέρετε πού να τη διοχετεύσετε.

Ιχθείς
Διάθεση: Γιατί υπάρχει τόσος εκνευρισμός; Αντισταθείτε γιατί ο εχθρός είναι από μέσα σας και είναι ο φόβος και ο πανικός που σας διακατέχει.
Έρωτας: Μπορεί ο σύντροφος σας να μην αντιδρά όπως εσείς θα θέλατε, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ψυχραιμία.
Επαγγελματικά: Πιστέψετε στον εαυτό σας, στις γνώσεις σας και σε αυτό που κάνετε και όλα θα πάνε καλά, τουλάχιστον καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν.
23/5: Είναι τόσα πολλά αυτά που έχετε να πείτε και ευτυχώς σήμερα η επικοινωνιακή σας πολιτική βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Χριστίνα Λουκά

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *