Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Οκτωβρίου από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Οκτωβρίου από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Οκτωβρίου από τη Χριστίνα Λουκά

Κριός
Διάθεση: Όσοι από εσάς αποφασίσατε πρόσφατα να κάνετε ριζικές αλλαγές στα δεδομένα της ζωής σας καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.
Έρωτας: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είστε σε τέτοια φάση, ώστε να μπορέσετε να λύσετε τις τυχόν διαφορές με τον σύντροφό σας.
Επαγγελματικά: Αποφύγετε να συνεργαστείτε με πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Αν, όμως, κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, τότε φροντίστε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά.
27/10: Όλες σας οι προσπάθειες για μια νέα σχέση δεν έπεσαν στο κενό και σήμερα θα πιάσουν τόπο.

Ταύρος
Διάθεση: Ευτυχώς τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν, καθώς θα βρεθείτε εν μέσω νέων ευκαιριών που θα σας αναζωογονήσουν.
Έρωτας: Οι προοπτικές για τη σχέση σας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, όμως, μη σταματήσετε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο.
Επαγγελματικά: Μην αποφασίσετε τώρα να ξοδέψετε κάποια από τα χρήματα σας, σκεφθείτε μακροπρόθεσμα και αφιερώστε τα σε μια μελλοντική σας επένδυση.
24/10: Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, εσείς σήμερα θα έχετε διανύσει όχι τον μισό δρόμο, αλλά ολόκληρη πορεία προς την ευτυχία.

Δίδυμοι
Διάθεση: Πολλοί από εσάς προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα παρά τη θέλησή σας, όμως, μην παραδοθείτε αμαχητί.
Έρωτας: Δεχθείτε ότι δεν είστε μόνοι σας μέσα στη σχέση και αλλάξτε τακτική. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας.
Επαγγελματικά: Αρκετές αποφάσεις μένουν να παρθούν σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αποφασίστε με σύνεση και μετριοπάθεια.
26/10: Όσοι από εσάς ξέρετε την άξια της συνεργασίας, σήμερα θα βρεθείτε στο στοιχείο σας και θα αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη που θα προωθήσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Καρκίνος
Διάθεση: Σκεφθείτε με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα το μέλλον σας και πάρτε την κατάλληλη στάση απέναντι στις καταστάσεις.
Έρωτας: Οι σχέσεις σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε φαίνονται να ηρεμούν, καθώς η αντίδρασή σας ελαττώνεται και ο σύντροφός σας μπορεί επιτέλους να σας μιλήσει.
Επαγγελματικά: Η επιτυχία βρίσκεται κοντά σας. Βέβαια, θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να δώσετε εσείς οι ίδιοι κίνητρα στον εαυτό σας.
23/10: Πέρα για πέρα αληθινή η επιτυχία σας σήμερα. Έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να βγάλετε χρήματα με ουρά.

Λέων
Διάθεση: Καλό θα είναι να αποφύγετε πολύπλοκες καταστάσεις που θα σας γυρίσουν πίσω.
Έρωτας: Το κλίμα μέσα στη σχέση σας δεν είναι πλέον τόσο ανάλαφρο και χαρούμενο όπως πριν. Παρόλα αυτά, στο χέρι σας είναι να το αλλάξετε προς όφελός σας.
Επαγγελματικά: Αρκετά ενδιαφέρουσες οι προοπτικές για νέες συνεργασίες, μόνο που θα πρέπει να πάρετε σοβαρά τον ρόλο σας.
27/10: Καιρός να ξεκουραστείτε και σήμερα σίγουρα μπορείτε. Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται και σας αλλάζει όλη σας τη φιλοσοφία.

Παρθένος
Διάθεση: Κάποια προβλήματα επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε έχουν τη ρίζα τους στην άρνησή σας να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκη να ακουστεί η φωνή τους.
Έρωτας: Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Στοχεύετε στο να ξεπεράσετε οριστικά το παρελθόν και σίγουρα θα το καταφέρετε.
Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βάλετε στόχους στη ζωή σας και με μεθοδικότητα και επίμονη να τους πραγματοποιήσετε.
25/10: Αυτό που ψάχνατε δεν το έχετε πραγματικά χάσει και σήμερα θα το βρείτε μπροστά σας. Μια σχέση γεμάτη αγάπη, έρωτα και πάνω από όλα κατανόηση.

Ζυγός
Διάθεση: Μια νέα αίσθηση εσωτερικής δύναμης έρχεται, για να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν κι αλλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο πέρα από τη μιζέρια και την κατήφεια.
Έρωτας: Δεν είναι δυνατόν να τα έχετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να τελειώσει πρώτα κάτι πριν αρχίσει κάτι νέο.
Επαγγελματικά: Κάποιες παλαιότερες προτάσεις επανέρχονται, αλλά θα πρέπει να τις δεχθείτε με σκεπτικισμό. Γιατί, μάλλον, κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
22/10: Οποία ώρα της ημέρας και να βγείτε έξω το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε θαυμάσια, όχι μόνο εσείς αλλά και όσοι βρεθούν γύρω σας.

Σκορπιός
Διάθεση: Αν τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμένατε, μην απογοητευθείτε και κυρίως μη μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα.
Έρωτας: Η περίοδος αυτή θα πρέπει να γίνει μάθημα ζωής για εσάς και πυξίδα για την ερωτική σας ζωή. Μάθετε τι πρέπει να δέχεστε και τι να αποφεύγετε.
Επαγγελματικά: Με ιδρώτα και μόχθο θα μπορέσετε να προβληθείτε και να φτάσετε τους στόχους σας. Με μέθοδο και επίμονη η επιτυχία σας θα είναι σίγουρη και σταθερή.
26/10: Αντιλαμβάνεστε πόσο έξω είχατε πέσει στην κρίση σας για τον εαυτό σας.

Τοξότης
Διάθεση: Υποχρεώνεστε να αντιμετωπίσετε τη σκληρή πραγματικότητα και να αντιδράσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να περιορίσετε τις απώλειες.
Έρωτας: Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να είστε τρυφεροί και γεμάτοι κατανόηση για τη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται και σίγουρα χρειάζεται την βοήθεια σας.
Επαγγελματικά: Η αιτία των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε στην καριέρα σας ξεκινάει από τη δική σας στάση στον εργασιακό σας χώρο, αναθεωρήστε όσο είναι καιρός.
21/10: Αξιοποιήστε τη μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να έχετε τα μέγιστα οφέλη.

Αιγόκερως
Διάθεση: Στο κατώφλι αυτής περιόδου σάς περιμένει μια έκπληξη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους.
Έρωτας: Πολλά είναι τα νέα στοιχεία στη ζωή σας. Μια νέα αρχή, ένα νέο αίσθημα, που θα σας δώσει τροφή για να περάσετε τον δύσκολο χειμώνα.
Επαγγελματικά: Μην προσπαθήστε να ρυθμίσετε όπως να ‘ναι τις συναλλαγές σας, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε.
27/10: Έστω και για μια μέρα θα πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς κόπο και θυσίες.

Υδροχόος
Διάθεση: Φανείτε πρακτικοί και δραστήριοι. Δείξτε το ταμπεραμέντο σας και πάνω από όλα μη μείνετε αδρανείς και παθητικοί.
Έρωτας: Μην αφήσετε προηγούμενες ατυχείς σχέσεις να επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή και να καταστρέψουν το ειδυλλιακό κλίμα μέσα στη σχέση σας.
Επαγγελματικά: Τα μόνα χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψετε αυτό το διάστημα είναι για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας, ή για να αποκτήσετε κάποια περιουσιακά στοιχεία και όχι για σπάταλες.
25/10: Σήμερα η τύχη σας, με ελάχιστη προσπάθεια, θα σας προσφέρει πλουσιοπάροχα την αυθεντική της εύνοια.

Ιχθείς
Διάθεση: Θα δώσετε μια μεγάλη μάχη αυτές τις ημέρες και θα βγείτε κερδισμένοι και πιο δυνατοί.
Έρωτας: Είστε ερωτευμένοι με τη ζωή. Ένας έρωτας που δεν πρόκειται να σας προδώσει ποτέ. Όμως, χρειάζεται να βρείτε κι εσείς το ταίρι σας κι απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι μακριά.
Επαγγελματικά: Μετά τη στέρηση των τελευταίων ημερών σάς ξαφνιάζει η εύνοια της τύχης και η απότομη επαγγελματική επιτυχία.
23/10: Η εύνοια της τύχης από τη μια και η δική σας δεξιότητα από την άλλη σάς δίνουν μια μεγάλη επαγγελματική ικανοποίηση.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *