Τα ζώδια την εβδομάδα 21 ως 27 Ιανουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 21 ως 27 Ιανουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 21 ως 27 Ιανουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Οι μέρες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για εσάς, είναι έντονα ερωτικές μα έχουν και το στοιχείο της υπερβολής, της εξαπάτησης και της διάσπασης κυρίως στις 21 του μήνα. Ό,τι θεαματικό ξεκινά τώρα, κυρίως συναισθηματικά, είναι αρκετά μπερδεμένο ακόμα κι αν δείχνει ιδανικό. Μία νέα γνωριμία θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις των γεννημένων 18 και 19 Απριλίου. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του ζωδίου θα έχουν μια καλή στιγμή για να χαρούν συναισθηματικά, ενώ τύχη θα έχουν σε όλους τους τομείς οι γεννημένοι 5, 6 και 7 Απριλίου.

Ταύρος
Στις 21 η έκλειψη δίνει οικογενειακές εντάσεις και ασυνεννοησία, καθώς ούτε εσείς μα ούτε και οι άλλοι δείχνουν να είναι ευέλικτοι στις όποιες συζητήσεις σας. Όμως, οι επόμενες μέρες μπορούν να σας δώσουν ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος, όχι από τη δουλειά αλλά από άλλη πηγή. Αποδοτική σε σχέση με τα επαγγελματικά σας είναι η είσοδος του Ερμή στην κορυφή του ωροσκοπίου σας, που θα δώσει ένα αρκετά παραγωγικό και αποδοτικό ξεκίνημα μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και αναμονής.

Δίδυμοι
Η έκλειψη μπορεί είτε να αναβάλει είτε και να ματαιώσει κάτι στις 21, όμως, στις 22 θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ευκαιρία για εσάς. Οικονομικά, εξακολουθεί το διάστημα να μη σας βοηθά και να σας σπρώχνει σε βιαστικές κινήσεις και σπασμωδικά λάθη. Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο θα κάνει ως τις 9 Φεβρουαρίου πιο μαχητικό και επιθετικό τον λόγο σας, κάτι που μπορεί να σας εκτονώνει μεν αλλά σας στερεί τη διπλωματικότητα. Αν καταφέρετε να ελέγξετε αυτόν τον λόγο, ίσως βρεθείτε τελικά κερδισμένοι.

Καρκίνος
Η έκλειψη θα φέρει έξοδα που θα σας πονέσουν… Βιαστικοί καθώς είστε μπορεί μια ανάποδη μέρα να σας κάνει να απογοητεύεστε και να νιώθετε ότι είστε σε αδιέξοδο. Είναι σημαντικό να μη βουτάτε με το παραμικρό. Αυτή την εποχή, γενικά, θα υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις ιδιαίτερα μετά από το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο, καθώς ενώ θα προσπαθείτε να προετοιμάζετε το επόμενο βήμα σας, πολλοί βλέπετε να υπάρχει ένα άλυτο πρόβλημα σε μιία ισχυρή μέχρι πρότινος συνεργασία σας.

Λέων
Η έκλειψη σάς αφορά άμεσα και σας αναγκάζει να κρύψετε σκέψεις και συναισθήματα προκειμένου να προβάλετε ένα ισχυρό και περήφανο εγώ στους άλλους. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του ζωδίου θα έχετε μέχρι το τέλος του μήνα μια ειδική αιτία χαράς. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο, που θα κρατήσει ως τις 9 Φεβρουαρίου, κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να λυθούν συσσωρευμένες παρεξηγήσεις και μέσα από συζητήσεις να βρείτε κοινή πορεία πλεύσης με τα άτομα που πρέπει να συνυπάρχετε ή να συνεργάζεστε.

Παρθένος
Η έκλειψη και οι αρνητικές όψεις της Δευτέρας θα σας κλείσουν στον εαυτό σας και ίσως σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε ενεργή σύμπραξη και βοήθεια από τους συντρόφους σας σε δικές σας φιλοδοξίες. Όμως, αυτό περνά γρήγορα και οι μέρες από εκεί και μετά δείχνουν πιο καλές για όλους. Ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα ή αλλαγές που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν το ενδιαφέρον για τη δουλεία, φέρνει με την είσοδο του στον χώρο του Υδροχόου ο Ερμής.

Ζυγός
Μετά τα ξεκαθαρίσματα που θα δώσει η έκλειψη της 21ης του μήνα, οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προσπαθήστε να βρείτε διπλωματικούς τρόπους να αποφύγετε την επιθετική στάση απέναντι σε συντρόφους ή συνεργάτες. Οι γεννημένοι 7, 8, 15 και 22 Οκτωβρίου σταματήστε να αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο ένα θέμα και φροντίστε να το λύσετε με κάποιο τρόπο ώστε να μη διαιωνίζεται. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο, έχει τη δύναμη να γεννήσει κάτι σημαντικό στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας.

Σκορπιός
Έκλειψη και δύο δύσκολες όψεις έχει η Δευτέρα. Μία μέρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε λάθη που στοιχίζουν, όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Θα μπορούσατε, με τη συμπεριφορά σας, να πικράνετε ακόμα και πολύ δικά σας άτομα. Γι’ αυτό τη Δευτέρα να είστε προσεκτικοί σε όλα, ακόμα κι αν διανύετε ένα διάστημα τύχης και ανόδου. Ο Ερμής από τον Υδροχόο θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας, μιας και σας προσφέρει την ηρεμία που αποζητάτε.

Τοξότης
Όλα είναι στο χέρι σας και μπορείτε να τα φτιάξετε και στα μέτρα σας, αρκεί να μην τα χαλάσετε σε μια στιγμή τη δύσκολη αυτή Δευτέρα που τόσο η έκλειψη όσο και οι αρνητικές της όψεις σάς οδηγούν σε λάθη. Από τις 22 του μήνα, μέρα με τη μέρα, όλα θα είναι καλύτερα για όλους. Πολλές μετακινήσεις, προσκλήσεις και συναντήσεις τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά θέματα, θα φέρει μετά τον Ήλιο και το πέρασμα που κάνει στον Υδροχόο ο Ερμής.

Αιγόκερως
Με τις εντάσεις που σας δημιουργεί ο οικογενειακός χώρος και την έκλειψη να σας βγάζει έξοδα που σας θυμώνουν, ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Όμως, από την Πέμπτη και μετά, το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να δώσει καλές εξελίξεις γύρω από οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Κάποιοι μπορεί, αυτόν τον καιρό, να σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μιας αγοράς, ενώ όλοι θα πάρετε μια έστω μικρή οικονομική ανάσα. Ο μήνας, φεύγοντας, σας αφήνει χρόνο για σκέψη και χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

Υδροχόος
Η έκλειψη θα επηρεάσει μόνο εσάς της πρώτης μέρας του ζωδίου και θα βγάλει στην επιφάνεια αιτίες που αναστάτωσαν τη ζωή σας το περασμένο καλοκαίρι και δυστυχώς θα επανέλθουν για να ολοκληρώσουν κάποιες ανατροπές. Ακόμα, τη δύσκολη Δευτέρα να είστε και επιφυλακτικοί και προσεχτικοί σε όλα. Οι μέρες, από την Πέμπτη και μετά, θα είναι πολύ καλές για εσάς, ενώ το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας δίνει καλές συναισθηματικές και επαγγελματικές εξελίξεις.

Ιχθύες
Η έκλειψη μπορεί να φέρει στις 21 ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα θέμα υγείας που δεν πρέπει να αγνοήσετε, γιατί μπορεί να έχει συνέχεια. Την ίδια μέρα ίσως σας βγει και ένα απρόβλεπτο έξοδο ή να ζημιωθείτε από έναν λάθος χειρισμό ή μια κακή αγορά. Ο Ερμής, μετά από τον Ήλιο, την Πέμπτη περνά στον Υδροχόο και από εκεί θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς. Η ανάγκη σας να μείνετε ώρες μόνοι με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας θα είναι έντονη αυτό το διάστημα.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *