Τα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Οκτωβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα η κοινωνικότητα και η δυναμικότητα σου θα φτάσουν σε υψηλά επίπεδα. Γενικά, η αυτοπεποίθηση που έχεις αλλά και η τολμηρότητα σου για αλλαγές και καινοτομίες, θα κρατήσουν εκπληκτικά ανεβασμένη τη διάθεσή σου. Θα ασχοληθείς με δημόσιες, κοινωνικές δράσεις, οι οποίες θα σου αποδώσουν πολλαπλά οφέλη σε επίπεδο αυτοεικόνας και  αποδοχής από το περιβάλλον σου. Θα έχεις πολλές προτάσεις για εξόδους με φίλους και γνωστούς οι οποίες θα σε κάνουν να νιώθεις χαλαρός και άνετος κι αυτό σου πάει!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, γενικά η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ περίπλοκη για σένα, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σου προκαλέσει μεγάλες αντιφάσεις σε αρκετούς τομείς στη ζωή σου λόγω της τωρινής εγωκεντρικότητας αλλά και της βαρεμάρας σου.Θα πάρεις μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις που θα σε ωφελήσουν κοινωνικά και προσωπικά. Ένα άτομο από το εξωτερικό θα σε συναντήσει και θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνική σου ανέλιξη. Προσπάθησε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γιατί αυτό θα σου φέρει εντάσεις που θα σε πληγώσουν.

Δίδυμοι
Αγαπητέ δίδυμε, αυτήν την εβδομάδα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον  Ταύρο στις 24 θα ασχοληθείς γενικά με πράγματα που δεν βρίσκονται στη πρώτη γραμμή αλλά αν δεν τα κάνεις θα νιώθεις τύψεις και άσχημα με τον εαυτό σου. Θα δώσεις προτεραιότητα στην επίλυση αναγκών που έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα και προβλήματα. Ενώ η κοινωνική σου δράση θα σου αποδώσει  την ικανοποίηση που σου αξίζει. Έξοδοι με φίλους θα σε χαλαρώσουν αλλά δε θα λείψουν κι αντιπαραθέσεις που θα σε κάνουν να δεις πιο βαθιά και ουσιαστικά μερικά πράγματα.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η  αισιοδοξία και η ζωντάνια αυτή την εβδομάδα θα βγουν από μέσα σου, δίνοντας σου ξανά την όρεξη για δημιουργία και εξωτερίκευση. Θα ανοιχτείς σε επίπεδο παρέας και γνωριμιών ενώ θα αυξήσεις πολύ σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου. Οικογενειακά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο να αποζητήσουν τη λύση τους από σένα κι απ΄ότι φαίνεται θα τα διευθετήσεις με πολύ μεγάλη ευχέρεια και άνεση.

Λέων
Φίλε λέων, αυτή η περίοδος είναι όλη δίκη σου! Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να σαγηνεύσεις  και να λάμψεις στο κοινό. Η ζωηράδα και η ζωντάνια θα απογειωθούν  μέσα σου κι αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που θα ωθήσεις τον εαυτό σου στη κορυφή. Η αναγνώρισή σου από το κοινωνικό σου περιβάλλον, η ικανότητά σου να κρατάς όλες τις δυνατές ισορροπίες ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα θα σε δικαιώσουν ολόπλευρα. Έξοδοι με φίλους και παρέες θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, τίποτα δεν αφήνεις στην τύχη του, γι΄ αυτό και είναι φιλική μαζί σου. Η αληθινή σου φύση, η ειλικρίνεια και η ευκρίνεια του είναι σου σε κάνει να κερδίζεις τη συμπάθεια των γύρω σου κι αυτό σε γεμίζει  ικανοποίηση και χαρά. Σε επίπεδο οικογένειας, η καλυτέρευση  των σχέσεων θα αναπτερώσει το ηθικό σου, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα αποτελέσει μια υπέροχη παρουσία στο διάβα του καλοκαιριού καθώς οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις θα μονοπωλήσουν  τα ενδιαφέροντά σου

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ σημαντική και καθοριστική για σένα καθώς νέες προτάσεις, προκλήσεις κι ενδιαφέροντα θα σε  κερδίσουν. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα σου φέρει πολλά χαμόγελα. Θα βρεις καιρό να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, να αποδράσεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να απολαύσεις την παρέα φίλων. Απόφυγε τις μικροεντάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος δε θα οδηγήσουν πουθενά και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η κοινωνικότητα σου αυτή την εβδομάδα θα κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς έξοδοι, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις θα αυξήσουν τη δυναμικότητα του προφίλ σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή αφού συνεχώς εισπράττεις από τους γύρω σου αποδοχή και αξίωση. Ακόμα και τα άτομα που προσπαθούν πλαγίως να σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια και τους στόχους σου, εσύ τα αντιμετωπίζεις με χαμόγελο. Βραδιές χαλαρές με φίλους και παρέες θα σε ξεκουράσουν και θα σε χαλαρώσουν! Απόλαυσέ τες!

Τοξότης
Φίλε  Τοξότη, η αύρα σου και η θετική σου ενέργεια σε κάνουν να νιώθεις αυτή την εβδομάδα ικανοποίηση και χαρά. Οι μέρες θα κυλήσουν με πλούσιες εμπειρίες σε επίπεδο κοινωνικών σχέσεων, καθώς θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν μελλοντικά. Απόφυγε εντάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και επιδώσου σε εξόδους με φίλους που σε κάνουν να χαλαρώνεις! Μην αναλώνεσαι με πράγματα που σε φθείρουν σου αξίζει να χαμογελάς!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα, θα έχει πολλές προκλήσεις για σένα! Πολλά θέματα που είχες σε εκκρεμότητα αρχίζουν αν ξεδιαλύνουν και να καθαρίζει το τοπίο από εμπόδια που  είχαν μπει. Δημόσιες σχέσεις, συμφωνίες και νέες γνωριμίες θα σε κερδίσουν αυτές τις μέρες, ενώ θέματα που σε είχαν απορροφήσει σχετικά με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα βρουν την λύση που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή σου υπόσχεται πλούσιες εμπειρίες σε κοινωνικό επίπεδο. Η συμμετοχή σου και η συνεργασία σου με τοπικούς φορείς, δημόσια πρόσωπα και ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδί θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις ολοένα και περισσότερο στους στόχους που έχεις θέσει. Σε όλα τα επίπεδα διαφαίνεται ότι η καλή σου διάθεση βοηθάει στην επίλυση διαφόρων θεμάτων, έτσι εντάσεις και μικροδιαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σου που σε είχαν ψυχράνει θα επιλυθούν και αυτό θα σε ανακουφίσει κατά πολύ.

Ιχθείς
Αν και πέρασες αρκετές πιέσεις μάλλον η εβδομάδα αυτή θα σου ανταποδώσει την εύνοιά της και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Η κοινωνική σου εικόνα και η συμμετοχή σου σε διάφορα προγράμματα θα σε κάνουν να νιώσεις και να εισπράξεις μεγάλη ικανοποίηση. Βελτιωμένες κατά πολύ θα είναι οι οικογενειακές σου σχέσεις για τις οποίες τον τελευταίο καιρό ένιωσες πικρία και απογοήτευση. Η επίσκεψη ενός φίλου από το παρελθόν θα σε βοηθήσει κατά πολύ να φτάσεις πιο κοντά στο στόχο που έχεις. Μην αφήνεις αρνητικούς ανθρώπους να σου χαλούν τη διάθεση, προσπάθησε να κρατάς ένα μεγάλο χαμόγελο για σένα!

Πηγή: Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *