Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Απριλίου

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με μια δύσκολη όψη που θα φέρει αρκετή νευρικότητα. Οι τάσεις φυγής σας θα είναι μεγάλες, όπως και τα λόγια σας αυτή την εβδομάδα, ενώ όλα δείχνουν πως όσο και να θέλετε δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας. Οι πιο ευνοημένοι των ημερών είναι οι γεννημένοι από 22 έως 31 Μαρτίου, ενώ οι γεννημένοι 13 Απριλίου εξακολουθείτε να διανύετε μια ακατάλληλη περίοδο για ρίσκα. Προσοχή σε ό,τι κι αν κάνετε. Οι γεννημένοι 14 Απριλίου είστε τυχεροί και σας αποδίδει η οποιαδήποτε προσπάθεια. Κοντά σε φίλους το Πάσχα θα είναι καλύτερο για εσάς.

Ταύρος
Έντονη εβδομάδα που θα σας δώσει αιτίες να αναστατωθείτε, αλλά και να αρπαχθείτε πιθανότατα στον οικογενειακό χώρο. Από όλους περισσότερο επηρεασμένοι θα είναι οι γεννημένοι 22 και 23 Απριλίου που θα δουν να έρχονται τα πάνω-κάτω στα μέχρι σήμερα δεδομένα τους. Όπως και να έχει θα πρέπει να προσαρμοστείτε εύκολα ή δύσκολα στα νέα δεδομένα. Το Σαββατοκύριακο να είστε περισσότερο προσεχτικοί με τα πράγματά σας, αλλά και με την τσέπη σας. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους. Το Πάσχα οι οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις, καθορίζουν το πρόγραμμά σας.

Δίδυμοι
Πολύ προσοχή στο ξεκίνημα της εβδομάδας θέλει ο λόγος σας, ο οποίος θα είναι πολύ νευρικός ενώ οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από σπασμωδικότητα. Όσοι οδηγείτε καλό θα ήταν να είστε διπλά προσεχτικοί αυτές τις μέρες και γενικά να μην τραβάτε σχοινιά που είναι έτοιμα να σπάσουν. Οι γεννημένοι 5 έως 9 Ιουνίου θα έχετε μια ιδιαίτερη δυναμική που θα σας επιτρέπει να καταφέρνετε εύκολα τους στόχους σας. Το Πάσχα βοηθά να είστε εκεί που θα περάσετε καλά και θα θέλετε να είστε.

Καρκίνος
Φαίνεται πως ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει πάρα πολύ έντονα αυτές τις μέρες και σαν να μην έφτανε αυτό θα έχετε και ξαφνικά, ανυπολόγιστα έξοδα. Το Σαββατοκύριακο όσο και να θέλετε να αποφύγετε κάποιες από τις υποχρεώσεις, δεν φαίνεται εύκολο να τα καταφέρετε. Οι γεννημένοι 12 Ιουλίου πιέζεστε αρκετά από πιεστικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ οι γεννημένοι 15 Ιουλίου προσαρμοστείτε στις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν αυτό το διάστημα στη ζωή σας. Το Πάσχα δύσκολα θα είστε ικανοποιημένοι καθώς οι σκέψεις σας δεν θα σας αφήνουν να περάσετε ξέγνοιαστες γιορτές.

Λέων
Εντάσεις και ανατροπές σε διαπροσωπικές ή οικογενειακές σχέσεις είναι πιθανόν να προκαλέσει η ισχυρή σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό. Οι Λέοντες που γεννήθηκαν 16 Αυγούστου θα έχετε μια εβδομάδα που μπορεί να επαναφέρει μια πρόταση ή μια ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αγνοήσετε. Οι γεννημένοι από 25 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου έχετε αιτίες συναισθηματικής ανόδου και μια καλή στιγμή που μπορεί να προωθήσει τα θέλω σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη δείχνουν οι πιο καλές μέρες για όλους. Συντροφικό και ήρεμο δείχνει το τριήμερο του Πάσχα για εσάς.

Παρθένος
Φαίνεται πως οι ιδέες σας δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος αυτή την εβδομάδα και οι διάφορες καταστάσεις γύρω σας, σας ανατρέπουν δεδομένα και προγράμματα αναστατώνοντάς σας ψυχολογικά. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους, ενώ το τέλος της εβδομάδας θα θέλετε να ξεφύγετε από ευθύνες και υποχρεώσεις που σας φορτώνουν σύντροφοι ή συνεργάτες. Γενικά, το τριήμερο θα έχετε τον ρόλο αυτού που κανονίζει τα πάντα για τους άλλους και φυσικά θα έχετε αρκετό άγχος. Όπως και να έχει, προσέχετε που δίνετε και τι το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός
Φαίνεται πως τα οικονομικά είναι η αιτία της αναστάτωσης σας αυτές τις μέρες. Απρόσμενα έξοδα ή αναβολές σε λεφτά που περιμένετε από τρίτους θα σας αλλάξουν τα προγράμματα σε σχέση με πράγματα που θέλατε πολύ να κάνετε. Οι γεννημένοι 7 έως 11 Οκτωβρίου θα έχετε τόλμη και θάρρος κι αυτό θα σας βοηθά στους σκοπούς σας. Οι πιο πολλοί θα είστε αγχωμένοι ως την Παρασκευή και θα μετράτε τις ώρες για να φύγετε. Οι γεννημένοι 13 Οκτωβρίου αντιμετωπίζετε κάποιο οικογενειακό θέμα. Το εορταστικό τριήμερο δείχνει να σας βοηθά να περάσετε κοντά σε ό,τι αγαπάτε.

Σκορπιός
Ένταση θα υπάρχει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις στα μέσα της εβδομάδας και ιδιαίτερα στους γεννημένους 24 και 25 Οκτωβρίου. Θα μπορούσε γι’ αυτή την ανισορροπία με τους γύρω σας να ευθύνεται και ένα οικογενειακό ζήτημα. Ωστόσο, επαγγελματικά και οικονομικά οι μέρες δείχνουν αποδοτικές. Το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα κάνετε σπατάλες, προκειμένου να καλύψετε συναισθηματικές ανάγκες, είτε δικές σας είτε αγαπημένων σας. Οικογενειακό και πατροπαράδοτο το Πάσχα για τους περισσότερους, σας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες σας.

Τοξότης
Οι απρόσμενες καταστάσεις, εντάσεις ή και ανατροπές για κάποιους στον επαγγελματικό χώρο θα μπορούσαν να επηρεάσουν και την υγεία σας γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και βρείτε τρόπους εκτόνωσης της συσσωρευμένης πίεσης που μπορεί να σας έχουν προκαλέσει διάφορα θέματα και διαφωνίες. Οι γεννημένοι από 24 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου θα έχετε μια πολύ καλή στιγμή μέσα στην εβδομάδα που θα σας δώσει χαρά, ενώ οι γεννημένοι 15 και 16 Δεκεμβρίου εξακολουθείτε να είστε οι τυχερότεροι, αφού μια ευκαιρία είναι μπροστά σας και περιμένει να τη δείτε. Το εορταστικό τριήμερο θα μετακινηθείτε και θα ξεφύγετε ευχάριστα από την καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Η συμβουλή της εβδομάδας είναι μην τεντώνετε σχοινιά, γιατί θα σπάσουν. Φαίνεται πως ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά ή και με τα παιδιά σας θα μπορούσε να παρουσιάσει εμπλοκή τις μέρες αυτές. Οι γεννημένοι 13 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε σε όλα και να αποφεύγετε ρίσκα, γιατί όλα αλλάζουν γύρω σας και κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τίποτα. Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν οι καλύτερες μέρες για όλους. Το εορταστικό τριήμερο βοηθά περισσότερο τους γεννημένους τέλη Δεκέμβρη. Γενικά, οι περισσότεροι θα είστε απαιτητικοί και δεν θα σας ικανοποιεί εύκολα τίποτα.

Υδροχόος
Μεγάλη η αναστάτωση στους οικογενειακούς χώρους των Υδροχόων της 22ης του Ιανουαρίου φέρνουν οι μέρες αυτές. Από τη μεριά σας προσπαθείστε να είστε ρεαλιστές και ήρεμοι σε ό,τι κάνετε. Όλοι προσέξτε τις αγορές που κάνετε για να μη βρεθείτε χαμένοι ή νιώσετε εξαπατημένοι. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλές μέρες για να βγείτε, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα. Το εορταστικό τριήμερο δείχνει να σας βοηθά, με τη Σελήνη από το ζώδιό σας να σας δίνει λόγους να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα και τους γύρω σας να κάνουν τα πάντα για να σας ικανοποιήσουν.

Ιχθείς
Επαγγελματικά και οικονομικά οι μέρες βοηθούν και δίνουν καλές αποδόσεις. Όμως, νευρικός θα είναι ο λόγος σας και σπασμωδικές οι κινήσεις σας καθώς η βιασύνη θα σας χαρακτηρίζει και θα κάνει εύκολο το λάθος που μπορεί να χαλάσει το εορταστικό κλίμα των ημερών. Γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σας από την Τρίτη και μέχρι το τέλος του μήνα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες και πιο κοινωνικές μέρες της εβδομάδας. Το εορταστικό τριήμερο πιθανόν να βρεθείτε σε ήσυχους χώρους που σας δένουν με αναμνήσεις.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *