Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Ιουλίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Ιουλίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Ιουλίου 2019

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας φέρνει για σένα μια ώθηση στα σχέδιά σου ειδικά σε ανοίγματα που θες για το μέλλον σου και έχεις δεύτερες ευκαιρίες. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και η οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά και ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους. Υπάρχει, όμως, παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή. Ειδικότερα, το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας σού δίνει μια σημαντική ευκαιρία για να ρυθμίσεις θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και το πορτοφόλι. Από την Κυριακή η Αφροδίτη θέλει, πλέον, ασφάλεια στις συναισθηματικές σου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις. Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον. Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σου Ερμής παραμένει ακόμα ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και πείσμα από μέρους σου καθώς δεν είσαι αρκετά ευέλικτος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, ενώ με το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας προλογίζεται κάτι νέο, κυρίως σε επίπεδο οικονομικών. Την Τρίτη ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Λέοντα, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Παράλληλα, παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, ο κυβερνήτης σου Ήλιος την Τρίτη περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ώστε να υλοποιήσεις όσα σχεδίαζες ως τώρα. Επίσης, το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας σε καλεί να προωθήσεις όλες τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, αρκεί να τις έχεις προετοιμάσει καλά. Η τύχη είναι μαζί σου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να λάμψεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να μη λύνει ως δια μαγείας όσα σε απασχολούν, σίγουρα όμως έχεις ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου. Επίσης, το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας σε καλεί να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να βασιστείς στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια. Ήδη στα μέσα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους σου, ενώ από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας.

ΖΥΓΟΣ
Από την Τετάρτη και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες. Ταυτόχρονα, την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου. Από την Κυριακή η Αφροδίτη περνάει σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά, ενώ από την Τετάρτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές. Το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας δείχνει για σένα ένα άνοιγμα στην καριέρα και τα οικονομικά σου, ενώ την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που σχετίζεται με τις κοινωνικές επαφές και τις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Κυριακή δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη. Ο Άρης σε θέση κόντρα σε κάνει πιο εριστικό, όμως, το Σαββατοκύριακο οι φίλοι είναι κοντά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς είναι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή όπου, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο κι αισιόδοξο για τη διάθεσή σου κι αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις. Παράλληλα, την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων. Δευτέρα και Τρίτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή μέσα σου, εισπράττεις βοήθεια και κλείνεις κύκλους! Από την Κυριακή ξεκινά ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς την Τρίτη ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως, η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Από την Κυριακή, η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς.

ΙΧΘΥΕΣ
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, ενώ το τρίγωνο Άρη-Δία στα μέσα της εβδομάδας σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για την καριέρα σου, σε βοηθά να προχωρήσεις. Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως, εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός. Το Σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Πηγή : Περιοδικό TV Mania, τεύχος 1286

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *