Τα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου, από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου, από τη Χριστίνα Λουκά

Τα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου, από τη Χριστίνα Λουκά

Κριός
Διάθεση: Αυτή η εβδομάδα σας βγάζει στην επιφάνεια τα πιο επαναστατικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας.
Έρωτας: Αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας, η εβδομάδα αυτή δεν είναι η καταλληλότερη για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.
Επαγγελματικά: Το άγχος για το κυνήγι της επιτυχίας δεν πρόκειται να σας αφήσει αλώβητους και θα προσθέσει επιπλέον άγχος και τρέξιμο.
28/12: Θέλετε να ξεφύγετε από όλους και όλα, δεν θέλετε τίποτα να σας θυμίζει τις υποχρεώσεις σας, και τελικά το καταφέρνετε. Θα καταφέρετε, όμως, να ξεφύγετε και από τον ίδιο σας τον εαυτό;

Ταύρος
Διάθεση: Πρέπει να προβάλετε τις ικανότητές σας και ειδικότερα εσείς που ασχολείστε με τις δημόσιες σχέσεις, γιατί έχετε το χάρισμα να πείσετε ακόμα και τον άπιστο Θωμά.
Έρωτας: Φλερτάρετε και είστε πάντα ανοιχτοί στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Επαγγελματικά: Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν, δεν πρόκειται να παρουσιάζονται επ’ άπειρον.
29/12: Με το τέλος του μήνα, αρχίζουν να τελειώνουν και τα άδικα σας βάσανα και μια νέα εποχή ανατέλλει για σας.

Δίδυμοι
Διάθεση: Βρίσκεστε στην αφετηρία, διεκδικήστε τώρα ό,τι έχετε ανάγκη για να νιώσετε ευτυχισμένοι.
Έρωτας: Σύντομα θα πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε εσείς και το ταίρι σας, διαφορετικά δεν θα έχετε καμία άλλη επιλογή.
Επαγγελματικά: Η επιτυχία σας θα είναι να αποδείξετε τις ικανότητες και την άξια σας. Θα σας δώσει εφόδια για να διεκδικήσετε περισσότερα και καλύτερα.
25/12: Τα χρώματα της μέρας είναι το πορτοκαλί και το κίτρινο, το πορτοκαλί της χαράς και της ευεξίας και το κίτρινο του πάθους και της έντονης αίσθησης.

Καρκίνος
Διάθεση: Δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι είναι αυτό που επιζητάτε από τη ζωή σας, από τον εαυτό σας και από τους άλλους.
Έρωτας: Χρειάζεται να πάρετε μέτρα για να υπερασπιστείτε τη σχέση σας, τον σύντροφο και την ισορροπία στη σχέση σας.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος με τον οποίο συνεργάζεστε έχει ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους. Ίσως, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί από δω και πέρα.
26/12: Άλλες είναι οι ανάγκες σας κι άλλες οι συνθήκες της ζωής σας. Γι’ αυτό και σήμερα μαθαίνετε να επιβιώνετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Λέων
Διάθεση: Αν περιμένατε ότι ξημερώνει μια εύκολη εβδομάδα έχετε ήδη διαπιστώσει ότι δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.
Έρωτας: Μια σύνθετη και όχι ευχάριστη περίοδος ξεκινά αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά τα φλερτ θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.
Επαγγελματικά: Ψάχνετε να βρείτε την αιτία που τα σχέδιά σας δεν ακολούθησαν την πορεία που θα θέλατε. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε το οργανωτικό σας πλαίσιο.
29/12: Ένας θαυμάσιος συνδυασμός θα εξυπηρετήσει δυο βασικές σας ανάγκες. Από τη μια τα επαγγελματικά σας σχέδια και από την άλλη την ακόρεστη διψά σας για διασκέδαση.

Παρθένος
Διάθεση: Μην είστε επίμονοι γιατί θα αποβεί σε βάρος σας. Προσεγγίστε τους ανθρώπους που αγαπάτε χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις.
Έρωτας: Θα πρέπει να είστε πολύ εκλεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα, μη σπαταλιέστε σε άσκοπες και ψυχοφθόρες σχέσεις.
Επαγγελματικά: Δεν θα είναι ευνοϊκή αυτή η περίοδος. Το πορτοφόλι σας δεν θα προλάβει να γεμίσει, καθώς είναι πολλές οι υποχρεώσεις σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
27/12: Μια νέα εποχή αρχίζει στις σχέσεις με τους συγγενείς σας, όμως, τελικά δεν ξέρουμε αν αυτό είναι καλό.

Ζυγός
Διάθεση: Περίεργες οι εξελίξεις της ζωής σας. Κάποια νεράιδα σάς έχει αγγίξει και σας επιτρέπει να κλέψετε την παράσταση αυτό το διάστημα.
Έρωτας: Η σχέση που αποφασίσατε να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας δεν θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε.
Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο. Μόνο που θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, για να απολαύσετε τους καρπούς αυτών των προσπαθειών.
24/12: Αυτοί που έχουν παγιδευτεί σε μια σχέση χωρίς μέλλον, ας πάρουν ριζοσπαστικές αποφάσεις τώρα.

Σκορπιός
Διάθεση: Η χαρά σάς είχε λείψει και ο φόβος του να γυρίσετε στα λάθη του παρελθόντος σάς κρατούσε δέσμιους των ίδιων καταστάσεων.
Έρωτας: Πλέον, μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να τις δείξετε σε κάποιους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας καταλαβαίνουν.
Επαγγελματικά: Δεν είναι η ιδανικότερη περίοδος για να ρυθμίζετε οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί μπορεί να τα μπερδέψετε ακόμα περισσότερο.
26/12: Και εκεί που νομίζατε ότι όλα ήταν μαύρα, έρχεται σήμερα από το πουθενά ως «μανά εξ ουρανού» η βοήθεια ενός φίλου για να σας ξελασπώσει.

Τοξότης
Διάθεση: Έχετε καταλάβει πως πρέπει να λειτουργείτε ως ομάδα με κάποιους ανθρώπους για να πετύχετε και να ευτυχήσετε.
Έρωτας: Η ευτυχία είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και όλα τα εμπόδια θα εμφανισθούν μαζεμένα αυτή την εβδομάδα. Όμως, μη χάνετε το κουράγιο σας.
Επαγγελματικά: Η ανταπόδοση στους ανθρώπους που έχουν κοινούς με εσάς στόχους είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.
29/12: Οι απόψεις αλλάζουν καθώς βλέπετε ανθρώπους που δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από εσάς, πρόθυμους να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως
Διάθεση: Ο τροχός της τύχης έχει γυρίσει με το μέρος σας, φροντίστε να το εκμεταλλευθείτε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έρωτας: Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι το μέλλον της σχέσης σας, τότε καλά θα κάνετε να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας.
Επαγγελματικά: Αποφύγετε να αναλάβετε νέες ευθύνες και νέα επαγγελματικά ρίσκα.
23/12: Δείξτε σε όλους την ορμή σας και να είστε σίγουροι ότι είναι καλύτερα να σας φοβούνται, παρά να σας λυπούνται.

Υδροχόος
Διάθεση: Η περίοδος αυτή θα σας δώσει πικρές και χαρές που θα σας κάνουν να αλλάξετε τις απόψεις σας για πολλά δεδομένα.
Έρωτας: Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά η σχέση σας. Καλό είναι να μην πιέζετε άλλο τα πράγματα.
Επαγγελματικά: Αποφασίζετε να αναζητήσετε την τύχη σας από την αρχή σε νέους τόπους και κάτω από διαφορετικές συνθήκες.
25/12: Τι άλλο θα μπορούσατε να περιμένετε από μια μέρα σαν κι αυτή, μια μέρα χαλάρωσης και μακριά από εκνευρισμούς και ταραχές;

Ιχθείς
Διάθεση: Μάλλον είστε σε μια άσχημη φάση της ζωής σας. Υπάρχουν, όμως, πολλά πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε για να φτιάξετε τη διάθεσή σας.
Έρωτας: Με τη γοητεία σας και τη λάμψη σας, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε.
Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποιοι που είναι έτοιμοι να δεχθούν τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Όμως, δεν θα μπορέσετε να βασιστείτε επάνω τους.
27/12: Παίρνετε το δρόμο χωρίς επιστροφή από τη μιζέρια και την κακομοιριά. Είστε ένας άλλος άνθρωπος, πλέον, πιο ζωντανός και πιο ξεκούραστος.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *