ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η σεληνιακή έκλειψη την Τετάρτη σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι σε μια δυναμική φάση, ενώ την Τετάρτη έχουμε έκλειψη σελήνης σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Η σεληνιακή έκλειψη αυτή φέρνει και ζητήματα οφειλών ή οικονομικών υποθέσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι με τα ζητήματα καρδιάς, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Προσπάθησε όμως να δείξεις και υπομονή, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες! Την Τετάρτη πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά που μπορεί να φέρει και… αποκαλύψεις, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, η περίοδος αυτή όμως δίνει πρόσφορο έδαφος για δεύτερες ευκαιρίες στα ζητήματα καρδιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες, λόγω τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που δείχνει τάση για… γκάφες. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Όμως, από την Κυριακή ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Η σεληνιακή έκλειψη την Τετάρτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Από την Κυριακή ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα σε θέση κόντρα σε κάνει να «τυφλώνεσαι» από τις προσδοκίες σου, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Αυγούστου. Η Αφροδίτη σε θέση κόντρα δείχνει ένα θολό τοπίο στις σχέσεις και υπάρχουν ίσως και… απογοητεύσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Ταυτόχρονα από την Κυριακή ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Είσαι σε μια διδακτική περίοδο στα προσωπικά, όμως η απατηλή όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει αυταπάτες στα αισθηματικά σου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα φέρνει «ουτοπικά» τοπία στον έρωτα -μέχρι τα μέσα της εβδομάδας- σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Τετάρτη και την Κυριακή μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την έκλειψη σελήνης στο ζώδιό σου την Τετάρτη, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Νοεμβρίου, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Η σεληνιακή έκλειψη αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Τοξότη δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Ταυτόχρονα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Κυριακή στους Διδύμους, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Τετάρτη πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Από την Κυριακή ο Ερμής αναδρομεί στους Διδύμους, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Την Τετάρτη με την έκλειψη σελήνης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους. Επίσης, από την Κυριακή ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς, δεν ευνοούνται όμως τα νέα ξεκινήματα. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ τις μέρες Σάββατο και Κυριακή επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS