Ο Πέρρης Κρητικός προβλέπει πώς θα είναι αυτή η βδομάδα για κάθε ζώδιο

Ο Πέρρης Κρητικός προβλέπει πώς θα είναι αυτή η βδομάδα για κάθε ζώδιο

Ο Πέρρης Κρητικός προβλέπει πώς θα είναι αυτή η βδομάδα για κάθε ζώδιο

Κριός
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει αισιόδοξους και κεφάτους, καθώς θα καταπιάνεστε μόνο με ό,τι σας ανεβάζει. Την Πέμπτη, κάποιο απρόσμενο έξοδο πιθανόν να σας τσιτώσει, ενώ από το Σάββατο και μέχρι τις 24/4ου το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα κάνει πιο συνετή την οικονομική σας διαχείριση και πιθανόν να σας φέρει και κάποιες μικρές αποδόσεις. Η πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό θα αυξήσει την ανάγκη σας για συντροφικότητα, συνύπαρξη κι αυτό θα σας κάνει συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα του συντρόφου ή των συνεργατών.

Ταύρος
Απολαμβάνοντας το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα και βρίσκοντας λύσεις σε θέματα σπιτιού ξεκινά η εβδομάδα, για να φτάσουμε μέχρι την Πέμπτη όπου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί τόσο στον χώρο εργασίας όσο και με την υγεία σας. Το Σάββατο έχουμε το πολύ καλό πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο που θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας και θα δώσει συναισθηματικά ή υλικά κέρδη. Η πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό θα δώσει μια ώθηση στα επαγγελματικά σας, ενώ ασχολία μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για εσάς.

Δίδυμοι
Με ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις ξεκινά η εβδομάδα για εσάς, για να φτάσουμε στη δύσκολη Πέμπτη που θα πρέπει να προσέχετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψετε παρεμβάσεις τρίτων σε αυτά γιατί θα λειτουργήσουν διασπαστικά σε σχέσεις σας. Η Αφροδίτη την εβδομάδα αυτήν περνά στον Ταύρο και μέχρι τις 24/4ου θα φροντίσει να καθησυχάσει ανησυχίες σας και να γαληνέψει τον ψυχισμό σας, ενώ η Πανσέληνος του Σαββάτου από τον Ζυγό θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους ανθρώπους της καρδία σας.

Καρκίνος
Κάνοντας οικονομικούς προϋπολογισμούς και τακτοποιώντας εκκρεμότητες ξεκινά η εβδομάδα σας, ενώ την δύσκολη Πέμπτη προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο, γιατί θα μπορούσαν να επιφέρουν σοβαρές διασπάσεις. Η Αφροδίτη από το Σάββατο και μέχρι τις 24/4ου περνά στον Ταύρο βάζοντάς σας σε νέους κύκλους γνωριμιών με ανθρώπους που για κάποιο λόγο θα νιώσετε σαν οικογένεια. Η πανσέληνος του Σαββάτου θα αυξήσει την επιθυμία σας να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια και στις ανάγκες που μπορεί να έχει το σπίτι σας, ενώ και εσείς οι ίδιοι θα επιζητάτε την ηρεμία.

Λέων
Με πολύ ανεβασμένη διάθεση σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο που ήσασταν λίγο πιο πεσμένοι. Την δύσκολη Πέμπτη προσπαθήστε να ελέγξετε τη σπασμωδικότητα τόσο του λόγου σας όσο και των κινήσεών σας, προκειμένου να αποφύγετε είτε ατυχήματα, είτε διασπάσεις είτε κόντρες με ανωτέρους κάθε μορφής. Η πανσέληνος που γίνεται στον Ζυγό το Σάββατο θα σας δώσει πολλές μετακινήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με πιο μακρινούς συγγενείς που για κάποιο λόγο έχετε χαθεί.

Παρθένος
Λίγο πιο εσωστρεφείς και αποκομμένους από κόσμο και φασαρία σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια αναγκαία έξοδα σάς βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και σας βάζουν σε ανήσυχες σκέψεις. Οι γεννημένοι τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου, είστε εσείς που θα νιώσετε πρώτοι το θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και θα έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις. Η Πανσέληνος από τον Ζυγό θα βοηθήσει από βδομάδα να τακτοποιήσετε λίγο τα οικονομικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας δώσει και μια μικρή, είτε ηθική είτε υλική, βοήθεια.

Ζυγός
Μέσα σε κόσμο και ευχάριστες παρέες σάς βρίσκει η εβδομάδα στις πρώτες μέρες της, όμως, τη δύστροπη Πέμπτη προσέχετε οικονομικές συναλλαγές. Τις μέρες αυτές η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, περνά στον Ταύρο και μέχρι τις 24/4ου υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ ξεκινά και ένα πολύ καλό διάστημα για τη διευθέτηση κληρονομικών θεμάτων. Παράλληλα, θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, κτητικοί και καχύποπτοι με τους συντρόφους σας. Η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας το ζώδιο και αυξάνει την επιθυμία σας να θέσετε ακόμα υψηλότερους στόχους.

Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με εσάς προσανατολισμένους σε επαγγελματικούς κυρίως στόχους και φιλόδοξα σχέδια κάθε μορφής. Η Αφροδίτη που περνά απέναντί σας στον Ταύρο μέχρι τις 24/4ου σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας, ενώ θα έχετε αυξημένη την ανάγκη ουσιαστικής συντροφικότητας. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος του Σαββάτου στον χώρο του Ζυγού θα σας κλείσει πρόσκαιρα στον εαυτό και θα σας κάνει πιο νοσταλγικούς και ονειροπόλους απ’ ό,τι συνήθως.

Τοξότης
Πολύ χαρούμενους, ανεβασμένους και με ταξιδιάρικη διάθεση σάς βρίσκει η εβδομάδα που μεταφέρει ευχάριστα μηνύματα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 24/4ου θα φέρει ένα διάστημα απόλυτα ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας και η αναγνώριση του κόσμου σχετικά με τη δουλειά σας θα σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσετε. Παράλληλα, είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε είτε με την αισθητική του επαγγελματικού χώρου είτε με την υγεία σας. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό σάς βάζει σε νέους κύκλους γνωριμιών.

Αιγόκερως
Μυστικοπαθείς και καχύποπτοι ξεκινάτε την εβδομάδα, αλλά από την Τετάρτη αλλάζει η διάθεση σας προς το καλύτερο. Την Πέμπτη που είναι και η μόνη δύσκολη μέρα του 7ημέρου, αποφύγετε περιττά έξοδα και μη λέτε σε όλα ναι. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 24/4ου θα δώσει ένα πολύ καλό και γόνιμο διάστημα για τα συναισθηματικά σας. Οι μεγαλύτεροι έχετε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας, ενώ οι μόνοι εκμεταλλευτείτε αυτό το πέρασμα που μπορεί να φέρει ακόμα και μια πολύ καλή γνωριμία.

Υδροχόος
Συνεργάσιμοι και συντροφικοί είστε από την αρχή της εβδομάδας, κάτι που δεν συνηθίζετε κιόλας. Τη δύστροπη Πέμπτη αποφύγετε κόντρες με άτομα της οικογενείας, γιατί θα μπορούσαν να πάρουν διαστάσεις. Από το Σάββατο που η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και μέχρι τις 24/4ου θα ομορφύνει τον χώρο σας, είτε με την παρουσία κάποιου ατόμου μέσα σε αυτόν είτε με αιτίες που θα σας κάνουν να θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο χρόνο σε αυτόν. Παράλληλα, θα σας φέρει πιο κοντά στην οικογένεια.

Ιχθείς
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα βρει κάποιους να ασχολούνται με επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποιους άλλους με λεπτομέρειες και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου σηματοδοτεί μια περίοδο αυξημένης κινητικότητας για εσάς, με πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και μηνύματα, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε ανθρώπους με τους οποίους είχατε χαθεί ή διαφωνήσει. Μην αγνοήσετε τις προσκλήσεις που θα έχετε, γιατί θα είναι πολλά υποσχόμενες. Η Πανσέληνος του Σαββάτου θα σας κάνει λίγο καχύποπτους απέναντι στους άλλους, πιο κτητικούς και διεκδικητικούς απέναντι σε ό,τι σας ανήκει.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *