Τα ζώδια την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουνίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουνίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουνίου 2019

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εσωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις πώς θα κάνεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν, ενώ η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης σε κάνει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και να έχεις τον πρώτο λόγο. Σταδιακά, μάλιστα, κατεβαίνουν οι τόνοι στο σπίτι σε σχέση με πριν. Τα προσωπικά σου είναι σε θετικό κλίμα και η εβδομάδα έχει τρυφερές στιγμές. Η νέα θέση του Ερμή φέρνει ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα και συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά στο ζώδιό σου τραβά όλα τα βλέμματα πάνω σου και ασχολείσαι πρώτα με τα δικά σου θέλω. Επίσης, την Πέμπτη ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους. Είναι σταθεροποιητικές μέρες για τα προσωπικά, ενώ γενικά την Πέμπτη και την Παρασκευή οι φίλοι σε βοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με τις υποχρεώσεις, όμως, η παρουσία της Σελήνης από την Τρίτη ως την Πέμπτη το μεσημέρι στον Κριό, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία και να ακούσεις όσα έχουν να σου πουν πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο Ερμής την Πέμπτη περνά στον Λέοντα, μια εξαιρετική θέση για τις υποθέσεις σου, κάνεις πιο πολλές γνωριμίες και επικοινωνείς πιο άνετα τις σκέψεις σου, ενώ τα προσωπικά σου βρίσκονται σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείς να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, ενώ η παρουσία της Σελήνης την Τρίτη και την Τετάρτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο. Επίσης, αυτή η περίοδος σε κάνει πιο δραστήριο και η θετική όψη του Ήλιου στο ζώδιό σου και του Ουρανού φέρνει επιτυχίες σε πολλούς τομείς που χρειάζονται δράση και εφευρετικότητα. Έχεις περάσει σε μια πιο δυναμική περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερη ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

ΛΕΩΝ
Τη Δευτέρα προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, ενώ από την Τρίτη έχεις περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης, ο Ερμής από την Πέμπτη περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα. Είσαι σε μια περίοδο που ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, σε αντίθεση με τους ελεύθερους, που νιώθουν πως δεν τους στηρίζουν αρκετά, ενώ αυτό το επταήμερο μπορεί να φέρει και κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τις επιλογές προσώπων που έχεις κάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα είναι βοηθητική, καθώς ο Ήλιος που σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό μαρτυρά πως μπορείς να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να βρεις υποστηρικτές, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην τύχη. Από την άλλη πλευρά, η περίοδος αυτή φέρνει πίεση στην καθημερινότητά και περισσότερο άγχος. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Ερμής από την Πέμπτη εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για τις επιδιώξεις σου, και η παρουσία της Σελήνης της Τρίτης σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, αγωνίζεσαι για να πετύχεις και να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα, αλλά ένα δικό σου πρόσωπο μέσα στην εβδομάδα σε χρειάζεται. Επίσης, την Τρίτη επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα σού δίνει την απαραίτητη ώθηση για να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, που έχεις μπει πλέον σε μια περίοδο κατά την οποία οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έχουν αλλάξει, όπως αλλάζεις και εσύ ο ίδιος μέσα σου. Τώρα ρωτάς περισσότερο τον εαυτό σου «γιατί»; Και βρίσκεις απαντήσεις! Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου νιώθεις περισσότερη εμπιστοσύνη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου. Επίσης, ο Ερμής περνά από την Πέμπτη σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι. Έρχεσαι πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Την Παρασκευή έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, ενώ Σαββατοκύριακο ασχολείσαι με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τις συναισθηματικές ανάγκες σου την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σου σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό δείχνει πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Την Πέμπτη και την Παρασκευή κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, γενικότερα όμως αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε μια πιο βοηθητική περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερες κοινωνικές επαφές, ενώ εστιάζεις περισσότερο στα αισθηματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στους στόχους σου, ενώ η περίοδος αυτή φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Γενικότερα, είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά έχεις και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Από την Πέμπτη ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα, όμως, υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, ο Ήλιος ευνοϊκά τοποθετημένος για το ζώδιό σου, σε θετική όψη με τον Ουρανό, μαρτυρά πώς τα δημιουργικά σου σχέδια προχωρούν και μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που σε είχαν προβληματίσει. Την Πέμπτη και την Παρασκευή έχεις ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Φρόντισε, λοιπόν, να επωφεληθείς από τις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα ζητήματα καρδιάς.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *